stadion-tour-civas-metropolitano-jim-breeman-sports-photography-31

JIm Breeman Sports Photography

Europees

Simeone: "Ik hou van de manier waarop Feyenoord speelt"

Van de redactie

Atlético Madrid is klaar voor het duel in groep E van de UEFA Champions League tegen Feyenoord. Op de persconferentie in aanloop naar het duel tegen de Rotterdammers sprak de oefenmeester van de Madrilenen over het doel. Diego Simeone is gecharmeerd van de speelstijl die de Rotterdammers momenteel hanteren.

"Ik hou van de manier waarop Feyenoord speelt, met veel dynamiek, veel snelheid en je ziet dat hun coach dit al jaren zo doet", aldus Simeone. De oefenmeester van Atlético wil vooral de lijn doorzetten van de afgelopen weken waar zijn ploeg goede resultaten behaalde. "Morgen hoop ik een goede wedstrijd te spelen en uiteraard de lijn voort te zetten die we de afgelopen weken hebben ingezet", citeert La Colchonería via X.

Atlético kampt met de nodige blessures in de selectie. "Ik ga met blessures om, zoals elke coach die onderweg belangrijke spelers verliest. We spelen sowieso veel wedstrijden, dus we hebben altijd alle spelers nodig. Daar kunnen we niets aan doen, we moeten concurreren, en het kan niemand iets schelen als de wedstrijd morgen afgelopen is of de een of de ander dan gespeeld heeft. De Paul is wel weer beschikbaar", geeft Simeone aan.

Atlético heeft de onderstaande spelerslijst bekendgemaakt voor het duel tegen Feyenoord.

atletico-selectie
X.com Atlético de Madrid

Delen

Reacties

Die mooie speelstijl gaat jou de das omdoen vanavond. Kijken of je na de wedstrijd nog zo enthousiast bent...
Maar wij niet van de manier waarop jullie spelen, de groeten