gimenez

VK Sportphoto

Europees

Witsel: "Het voordeel is dat hun spits Gimenez niet meedoet"

Van de redactie

Atlético Madrid is klaar voor het duel in groep E van de UEFA Champions League tegen Feyenoord. Op de persconferentie in aanloop naar het duel tegen de Rotterdammers sprak de Belg Axel Witsel over het doel en de verwachtingen van de Madrilenen. Witsel speelt sinds het afgelopen seizoen centraal achterin bij de ploeg van Diego Simeone.

"Ik heb in het verleden tegen veel Nederlandse teams gespeeld. Het is de stijl van hun dat ze balbezit willen, het zijn op technisch vlak vaak heel goede spelers. De Champions League is sowieso altijd bijzonder, er zijn geen gemakkelijke wedstrijden, het is altijd moeilijk. Het voordeel is morgen wel dat hun spits Santiago Gimenez niet meedoet", aldus de 34-jarige Witsel.

Het afgelopen seizoen kwam Atlético niet door de groepsfase door als laatste te eindigen achter Porto, Club Brugge en Bayern Leverkusen. "Vorig jaar was de Champions League erg lastig voor ons, we kwamen niet door de groepsfase. Het minste wat we moeten doen is er doorheen komen, maar we moeten altijd wedstrijd per wedstrijd denken en niet verder vooruit denken. Het belangrijkste is morgen en we willen het een stuk beter doen dan vorig jaar", citeert La Colchonería via X.

"Ik ga niet zeggen dat het morgen een finale is, want er is nog een lange weg te gaan voordat de groep klaar is, maar het is wel een belangrijke. Ik ben er zeker van dat met de fans en de sfeer die we morgen zullen hebben, wij een top wedstrijd kunnen spelen", sluit de Belg af. 

Delen

Reacties

Is handig om een muur te witten. Witsel
Denkt dat maar...
We hebben er nog 10 die kunnen scoren.
Hoop dat Ueda fit genoeg is en wat kan laten zien. Want de 10 miljoen transferwaarde heb ik nog niet gezien. Maar goed daar heeft hij ook nog niet veel kans voor gehad.
Hahaha hoe kun je Ueda al afrekenen terwijl hij nog niet zichzelf heeft kunnen laten zien? Trouwens al wel goals gescoord.
Zeg ik helemaal niet. Wel goed lezen.