Primeur Bevestigd
slory-verlenging-web

VKSportphoto | Edit 1908.nl

Transfers

Slory komende jaren Feyenoorder: it's happening!

FeyenoordTM

Feyenoord en Jaden Slory zijn er definitief uit. Nadat eerder bekend werd dat er concrete gesprekken liepen over het opwaarderen van het aflopende contract van de buitenspeler, hebben de club en de speler elkaar defintief gevonden: er is een principeakkoord bereikt over een contractverlenging.

De buitenspeler blijft daardoor de komende jaren aan Feyenoord verbonden. Lang zag het er niet naar uit een contractverlenging in de lucht hing, maar afgelopen maanden is de situatie voor het jeugdproduct positief veranderd. Feyenoord zag Javairô Dilrosun vertrekken, ziet Alireza Jahanbakhsh komende zomer uit contract lopen en de club heeft de komende seizoenen het volste vertrouwen in het talent.

Vanuit De Kuip klinkt het dat Slory voor de komende drieënhalf jaar aan Feyenoord verbonden blijft. Dat houdt in dat hij tot medio 2027 onder contract komt te staan. Het contract gaat spoedig ondertekend worden, waarna de verlenging wereldkundig gemaakt wordt door de club. Slory kwam in 2013 over vanuit de jeugd van BVV Barendrecht.

Sindsdien heeft hij alle jeugdelftallen van Feyenoord doorlopen. Het jeugdexponent maakt ondertussen deel uit van het onder-21 elftal, waar hij dit seizoen vier goals voor produceerde en drie assists voor afleverde. Ook in de UEFA Youth League was Slory bepalend: mede dankzij zijn drie goals werd het Europese jeugdelftal van Robin van Persie groepswinnaar.

Legenda

Bevestigd Bevestigd
Betrouwbaar Betrouwbaar
Onbevestigd Onbevestigd
Gerucht Gerucht

Delen

Reacties

Dit is goed nieuws. Er is nog veel te bewijzen maar talent heeft Slory in meer dan voldoende mate. Een Feyenoord 1 met o.a. Zechiël, Milambo en Slory als smaakmakers over 2 á 2½ jaar, is een mooi vooruitzicht.
Ik begrijp helemaal niks van die duimpjes omlaag. Nog los van het feit dat we niet weten of jeugd zal doorbreken, moet je toch altijd blijven inzetten op jeugd. Deze jongens zitten al bij of dicht tegen het eerste aan. Voor Milambo geldt zelfs dat zijn naam al wordt genoemd om de geblesseerde Timber te vervangen.

Ben wel benieuwd hoe die duimpjes omlaag dan kijken naar Hartman en Geertruida. Toch ook jeugdproducten die kwa leeftijd in ontwikkeling op hetzelfde spoor hebben gereden als Zechiel, Milambo en Slory nu doen.

Ben het 100% eens; goede zaak dat ze verlengen met Slory.
Mooi dat jeugd eraankomt maar ik zou nog een linksbenige linkeraanvaller en een fysieke 10 (zoals Til) erbij willen hebben.
Ik neig naar jahanbaksch te verlengen hopelijk tegen net iets minder salaris.

Buitenspelers: Paixao, Ivanusec, Sauer, Slory, Jahanbaksch
Spits: Ueda, Gimi
10: Stengs
Ja ik zou hem ook wel willen behouden eigenlijk alireza maar inderdaad wel tegen een minder salaris.
Een fysieke 10 heb je met Ivanusec. Verder heb je Lingr nog die op buiten of 10 kan.
Goed nieuws! Slory heeft alles om door te kunnen breken bij Feyenoord. Enige wat voor nu zeker mist is fysiek. En dat is niet erg, pas 18. Milambo en Sauer hebben hun postuur gewoon mee en kunnen nu dus af en toe invallen. Slory heeft snelheid, kan binnendoor en buitenom passeren en heeft overzicht/rendement. Fijn dat hij zelf ook inziet dat er nog hij bij Feyenoord kan door ontwikkelen en dat hij geduld heeft.
Super nieuws! Deze jongen samen met Sauer, Milambo en Zechiël(wanneer fit) wat vaker brengen🙏😎
Eenhoorn van AZ een optie voor het bestuur? @FeyenoordTM
Voor als Te Kloese weggaat is hij zeker kandidaat. Net als hij dat al eerder was,
Zal wat worden met slot erbij 😂 die zijn bij AZ niet heel lekker uit elkaar gegaan
Ik dacht ook meteen aan 1+1= 2, dus onze nieuwe Technisch Manager vanaf de zomer '24?
Algemeen directeur is wel wat anders dan technisch directeur / manager
Inderdaad, laten we een technisch directeur/manager aan stellen die nauwelijks verstand van voetbal heeft.
Eenhoorn heeft bij AZ een directiefunctie (beleidsuitvoerend) dan ligt een overstap naar een bestuursfunctie bij Feyenoord (beleidsbepalend) niet erg voor de hand. Dat is bv geen betaalde functie.
Vorig jaar was hij nog te licht en moest hij het fysiek afleggen maar dat gaat steeds beter. Ik gok dat hij volgend seizoen mag aansluiten bij de voorbereiding en dat als het niet lukt hij verhuurd wordt
hij moet zeker een aantal stappen maken om bij het 1e elftal een vaste waarde te worden, hoop het voor de speler maar ik heb twijfels of dat lukt
Slory: Prima zaak. Misschien is het niet zo'n gek idee het contract van Alireza proberen te verlengen. Gisteren hebben we het weer kunnen zien: Minteh (die in elk geval weggaat) is heel snel, maar loopt zich nagenoeg altijd vast.
Vergeet niet dat we ook nog in onderhandeling zijn over die Uruguayaan. Denk dat ze dat eerst zullen afwachten. Anders krijgen we misschien te veel bezetting en krijgt Slory z’n kansen niet.
Kijken of hij het waard is en niet zo slapjanus als ze vader is
Klasse dit, volgend jaar lekker bij de eerste selectie halen en langzaam minuutjes laten maken, of lekker uitlenen aan Excelsior als die Driouech verliezen aan PSV.
Hij wordt door sommige best onderschat vind ik. Doet niet veel onder ten opzichte Sauer vind ik. Mooi dat de blijft
Het fijne van Slory en Sauer is dat ze beide binnen en buitenom kunnen passeren. Sauer heeft nog een prima linker voor een goede voorzet en Slory ook.
Hoop dat hetzelfde gebeurt met Kleijn.
Precies hopelijk kan hij ook verlengen.
Vind Kleijn niet zo goed meer. Is al voorbijgestreeft door Zechiel en Kraaijeveld en ook Hokke vind ik een betere indruk maken op het middenveld. Al kan er op die leeftijd in korte tijd veel veranderen natuurlijk.
Misschien dat die toch nog een ontwikkeling kan maken als linksback, is bij meerdere gasten gebeurd die van middenveld terug worden geschoven naar back. Laten we hopen dat ie zich weer weer mooi gaat ontwikkelen🙌🏽
Dat zou ik hem wel adviseren want het middenveld is wel echt druk met talenten en moeilijker om doorheen te komen. Weet alleen niet hoe hij er zelf in staat. Volgens mij zijn Milambo, Kleijn en Slory alledrie tegelijk opgegroeit binnen Feyenoord, zou leuk zijn als ze allemaal dan ook doorkomen.
Vroeger zeiden ze altijd: 'backs moet je zelf opleiden'. Alsof het hele simpele voetballetjes waren. Dat is allang niet meer het geval. Als je kijkt naar wat Hartman en Geertruida brengen gedurende een wedstrijd. Zo'n rol zie ik voor Kleijn ook wel zitten. Ik vond het eerst zonde om iemand met zo'n techniek daar neer te zetten, maar onze backs zijn spelmakers/opbouwers. Daarin kan hij echt van grote waarde worden. Dus hopelijk verlengen ze hem ook, zou mooi zijn!
Precies, we hebben nu juist technische backs nodig in ons spel, klein zou op den duur Hartman echt wel op kunnen volgend de potentieel zit er echt wel in.
Ja, dit is nog een mooi nieuws. Zeer verdiend.