slot

VK Sportphoto

Nieuws

Slot over gesuggereerd vertrek: "Betwijfel of ze hierin gelijk hebben”

Dennis

Arne Slot werd voorafgaand aan de thuiswedstrijd tegen FC Groningen geconfronteerd met uitspraken van Voetbal International clubwatcher Martijn Krabbendam. Die suggereerde dat de trainer aan zijn laatste maanden bezig is bij de Rotterdamse club.

"Ik denk dat hij weggaat na dit jaar", zo vertelt Krabbendam bij ESPN. "Slot is een slimme man, die zit aan zijn prestatievermogen bij Feyenoord. Eigenlijk al twee jaar. Wat er dit jaar gebeurt met vijftien nieuwe spelers en acht nieuwe spelers in de basis. Dat kan eigenlijk helemaal niet, wat ze nu laten zien. En om dat nou een derde jaar te doen. Die interesse uit Engeland is er nu al. Leeds United (Javi Gracia, red.) heeft nu een manager tot het einde van het seizoen, dus het zou me niet verbazen als ze terugkomen voor Slot", aldus Krabbendam.

Arne Slot reageerde pal voor de aftrap tegen FC Groningen luchtig bij ESPN. “Ze weten altijd wel heel veel bij VI moet ik zeggen, omdat heel veel dingen bij Feyenoord uitlekken. Ik betwijfel of ze hierin gelijk hebben.” Slot had eveneens geen boodschap op de stelling of het verstandig is de Rotterdammers in te ruilen voor een middenmotor uit de Premier League wanneer Feyenoord kampioen wordt en daarmee Champions League gaat spelen. “Nou ja, dat zijn allemaal als als-vragen.”

De goede prestaties van Slot leiden tot veel speculaties rondom de Feyenoordtrainer. Sinds het ontslag van Alfred Schreuder bij Ajax en de interesse deze winter van Leeds United, wordt er volop gesproken over zijn toekomst. Slot ziet het met lede ogen aan zo . “Wij zijn voornamelijk met vanavond bezig, Groningen-thuis. Maar de timing is niet het allerbeste om het erover te hebben."

Delen

Reacties

We gaan eerst eventjes de resultaten afwachten. Dan weten we wat er ongeveer binnenkomt, en wat we volgend seizoen misschien kunnen gaan verdienen. Je hebt dan ook wat meer inzicht in, hoeveel we aan nieuwe spelers kunnen besteden Als je dat allemaal weet, kan je serieus gaan praten.
Als de resultaten in München aan he eind van het seizoen niet zijn geworden wat er van werd verwacht, zou ik dat een heel goede optie vinden voor Slot en Slot een heel goede optie voor Bayern.
Slot wil de CL meemaken.
Dat kan je vergeten bij de middenmoot van de PL.
Hij moet alleen gaan als de top komt en anders blijven en netjes 3 jaar afmaken.
Ja ze zijn allemaal zo slecht en bakken er zo weinig van dat ze eerste staan in de halve finale van de beker staan en Europees nog meedoen. Jezus wat een slechte spelers heeft Feyenoord toch.
Jezus hoe kan je nu klagen over dit Feyenoord verwacht je van een ploeg in nd dat ze elke wedstrijd met 10 nul winnen. Je staat eerste heb nog maar 1 keer verloren !! Ok voetbal is niet altijd goed maar ben elke dag ook niet 100 % op mijn werk en dat doe ik het maar met hard werken en dat loont dit jaar.. Het zal toch wel gek zijn al er Slot geen interesse is. Als die Ten Hag al weg kan maar Engelse top ..is de prestaties van Slot veel groter want de feyenoord geld kwestie kunnen ze in het buitenland ook en dat maakt zijn werk alleen maar beter eruit zien. De vraag is niet alleen wanneer maar waar gaat hij heen..en wie komt er voor terug ..
Daar is hij weer, de ‘middenmotor’. Zucht.
Ik denk ook zkr dat die vertrekt.Als er n mooie Engelse club komt gaat die.Zelfs bij bv leeds kan je meer besteden en n leuk elftal bouwen.Bij feyenoord is er nooit geen geld.Als je gaat kijken wat feyenoord voorin heeft lopen is het niet best.Idrissi laat niks zien die Braziliaan is niet heel veel.Beide spitsen hebben veel teveel kansen nodig.Enige goede aankopen zijn wieffer en hancko.Die Pool zakte ook steeds verder weg voor dat die n blesure had.dilrosun kan er geen *** van.En buchaude of zo iets krijgt geen kans
Allemaal *** en toch staan we🤔
En na de wedstrijd tegen 020 sta je 2e.was gister toch ook geluk of niet.was niet eens rood.Of ben jij van meening dat ze goedvoetbal spelen.
Ja ze zijn allemaal zo slecht en bakken er zo weinig van dat ze eerste staan in de halve finale van de beker staan en Europees nog meedoen. Jezus wat een slechte spelers heeft Feyenoord toch.
Lezen is moeilijk he.Maar kan je niks aan doen met een lbo opleiding.Waarom denk je dat arne zo vaak de boel weer aanpast dan die erin dan die?Niet omdat die aanvallers zo goed zijn hoor.Als je kijkt hoeveel kansen bv ze krijgen die ze niet afmaken vind jij dat van n hoog niveau?
Zit wel een kern van waarheid in het verhaal leeds united, maar dan moeten ze er wel in blijven.
Altijd maar stoken die Krabbendam. Die hoopt gewoon dat het verkeetd gaat met Feyenoord. Narcist eerste klas