Betrouwbaar
yv20221223yv20221223a1a01037

VK Sportphoto

Transfers

'Slot wil naast Hulshoff ook Peeters meenemen'

FeyenoordTM

Nu de deal van Arne Slot naar Liverpool bijna in een afrondende fase verkeert, wordt er steeds meer duidelijk over wie de oefenmeester vanuit zijn staf mee wil nemen naar de Premier League club. Eerder werd duidelijk dat Sipke Hulshoff één van die namen is.

Head of performance Ruben Peeters komt volgens De Telegraaf óók in aanmerking om de overstap naar Liverpool te maken. Vorig jaar, toen Tottenham Hotspur toenadering zocht voor Slot, was het ook al de bedoeling dat de trainer Peeters mee zou nemen.

Naast een hoofdtrainer, assistent-trainer en een head of performance komen er bij Liverpool na dit seizoen nog meer vacatures vrij. De club zoekt nog door naar een nieuwe dokter en een voedingsdeskundige. Feyenoord wens dat er niet veel mensen bij de club weggeplukt worden en gaat zich hard maken om zoveel mogelijk mensen binnenboord te houden.

Legenda

Bevestigd Bevestigd
Betrouwbaar Betrouwbaar
Onbevestigd Onbevestigd
Gerucht Gerucht

Delen

Reacties

niet zo netjes van Slot om de halve technische staf mee te roven , dat doe je niet naar de club die ook altijd netjes naar jou is geweest , we hebben veel aan slot te danken maar slot ook aan feyenoord daarbij is hij erg goed betaald voor zijn diensten
Slot laat Feyenoord gewoon met een puinzooi achter, door iedereen mee te nemen
Feyenoord moet de rest vd staf nooit laten gaan
Als ze dat doen zijn ze wel heel dom!
Laat Arne lekker met Liverpool een nw staf samenstellen.
En de nieuwe trainer mag dat dan niet? Beetje trainer gaat door met "zijn" staf.
Iedereen is vervangbaar (Nou ja Slot misschien niet een op een) Al die data mannen zijn ook vervangbaar. Kennis is in huis. Gewoon vertrouwen hebben in DTK. En dat negatieve gedoe jegens Slot (afblijven, opzouten) snap ik ook niet echt. van 0 naar een megakapitaal op het veld, Europese finale, Europese kwartfinale, landskampioen, bekerwinnaar, recordzege tegen 020 etc. Deze man is absoluut goud waard geweest voor ons. Tja en hij is geen geboren Rotterdammer dus ook hij kiest voor geld, status en kijken waar z'n grens ligt. Dat doet bijna iedereen in dit wereldje. Spelers en trainers met 1000% clubliefde die liever bij Feyenoord blijven ipv een grote zak geld en status zijn er bijna niet. Ja John de Wolf wellicht... Nou ja, ik gun Arne gewoon het beste en hoop dat we tegen Excelsior thuis alles uit de kast halen voor een mega afscheid. Laat NL zien hoe het hoort. Giga spandoek, fakkels, zang en staande ovatie die wat mij betreft 12 minuten duurt. zo dat was 'm. Fijne middag
Goed gesproken alle trainers hebben ups en downs. Maar met slot hebben we een hoog niveau behaald. Denk ook dat het nu ook beter is om afscheid te nemen omdat slot echt uitgedaagd wil worden, en geef hem ongelijk. Ik ga hem wel volgen en kijken hoe hij het doet in Engeland.
Ja alleen ben je weer direct terug bij af....

Ik zou de rest van de staf gewoon hier houden.
Maak Sipke hoofdtrainer !
Ben ik het helemaal mee eens, zo uitzonderlijk is het niet, meedere trainers nemen hun staf mee. Je moet Putsic hoofdtrainer maken RvP erachter en klaarstomen voor Feyenoord 1 als hoofdcoach, de Wolf wat hij nu doet, doet hij top. Ik hoorde namen als van Marwijk, nee, wij moeten voetbal als Slot, dat is niet met alle respect van Marwijk. Wel hoge bedragen vragen voor onze Sterkhouders, geen Aldi prijzen. En wat jij aangeeft, Feyenart, helemaal eens. Onze verdedigers zeker alleen voor de absolute hoofdprijs, ook een Timber en een Wieffer. Gimenez, moet je wel iets naar beneden in prijs nu, ook ik wens ieder een fijne dag verder....
Rustig dagje verwacht. Spelen uit bij Eagles, verder is Te Kloese tot vandaag in Madrid voor ECA meeting. En als we de feiten er bij pakken: er is nog geen nieuwe aanbieding op tafel gelegd door Liverpool voor Slot en consorten; ook zijn we nog niet concreet voor een eventuele opvolger.
Dank weer voor de actualisering (beter dan dat Engelse gedoe als update).
Er zijn een hoop geruchten maar mag hopen dat Arne wel door de voordeur de kuip verlaat en niet de hele organisatie overhoop haalt zodat we opnieuw kunnen beginnen, maar alle vertrouwen in Te Kloese, als het er opaan komt dan is hij bikkelhard.
waar staat dat het in de afrondende fase is
Gelukkig zijn performance trainers doorgaans wat makkelijker te vervangen, aangezien het binnen dat vak vooral om maatwerk gaat dat zéér theoretisch en wetenschappelijk onderlegd is. Dit soort specialisten hoeven dus ook niet per se binnen de voetballerij gezocht te worden. Het zal hoogstens een pre zijn. Zolang je inderdaad wel iemand als een Egger laat zitten om een bepaalde lijn en werkwijze te kunnen continueren. Voor Slot is het simpel: hij ziet een hele fitte selectie en wijst Peeters aan als de man die daar verantwoordelijk voor is. Maar gelukkig zijn er véél meer trainers zoals Peeters met dezelfde kennis en toepassing.
Dit kan nog wel eens fout lopen als Slot teveel mensen wil meenemen. Een assistent snap ik nog wel maar het moet niet te gek worden natuurlijk.
Ja dag slot jij mag van feyenoord naar liverpool maar van de rest blijf je af
Lekker opzouten Slot. Afblijven van de rest en zeker van die 2. Als dat allemaal weg valt kan je volledig opnieuw beginnen
Want? Sipke is na Slot je belangrijkste pion op het trainingsveld. Houdt lekker zelf je snavel als je er geen kloten vanaf weet.
Dat assistenten mee gaan met trainers is heel normaal, gebeurd aan de lopende band. Ga nou niet doen alsof slot en hulshoff uniek zijn, het vertrek van pusic heeft de club ook overleefd. Tien andere kandidaten die net zo goed zijn. Slot en co zijn ook weer niet de messias en apostelen van het voetbal....
Ja dat was er 1

Nu gaat je hele staf....
‘Lekker opzouten Slot’ beetje heel erg kinderachtig terwijl die man onze club weer op de kaart heeft gezet. Beetje ondankbaar vind je zelf niet?
hij is er zeer goed voor betaald en nu vrijwel de hele staf meee willen nemen een dikke NEEEE
Mag toch hopen dat we hier als club wel voor gaan liggen? Trainer + 1 assistent lijkt mij meer dan voldoende. De beste man Peeters was al binnen voor Slot binnen was, als ik mij niet vergis. Volgens mij is hij ook wel een cruciale pion in de medische en performance staf, samen met Leigh Egger en die Vandenbroucke inderdaad.
Nee, Ruben Peeters kwam tegelijk met Slot volgens mij. Maar nieuwe trainers hebben doorgaans hun eigen peformance manager op het oog, dus onze nieuwe trainer kan dat ook doen. Het hoeft geen ramp te zijn, mits je een goede vervanger haalt en de rest wel blijft.
Word dan zeker geen 3 x 15 miljoen😇
Als die zo loyaal is als die beweerd, dan trek je Feyenoord niet helemaal leeg. Hulshoff is al genoeg, van de rest moet je afblijven. Ook wij moeten verder.
Ik ga er vanuit dat Feyenoord de data heeft en de werkwijze is vastgelegd. Peeters zal heel goed zijn. Maar de data en de werkwijze is als het goed is geimplementeerd zodat een opvolger dit kan oppakken lijkt me.
Gewoon Leigh Egger met iemand ernaast.
Lijkt mij dat Te Kloese daar voor gaat liggen ... Dat is een zo grote hap uit de organisatie dat de continuiteit in gevaar komt. Neem wel aan dat hij ( Te Kloese ) zijn vorozorg maatregelen heeft getrfoffen en nu hard in de weer is om andere mensen aan te trekken.. Zie liever dat Sipke Hulshoff doorgeschoven word naar plek nummer 1 .. wellicht met supervisie van Gio
Gio mag nooit meer trainer worden. Grootste anti voetbal hebben we toen gespeeld, geen lijn, geen idee, werden geen knopen doorgehakt met mindere spelers. Leuk op een oud spelers dag. Als coach nooit meer
Gio heeft in 4 seizoenen 5 prijzen gewonnen wat uniek is in de geschiedenis van Feyenoord clown, met je anti voetbal. Prof voetbal gaat om echte prijsen winnen, het is geen circus of theater....
Gio heeft inderdaad prijzen gepakt met Feyenoord maar de huidige speelstijl van Feyenoord past niet echt in de coaching stijl van Gio.
Onder Gio zijn er 5 prijzen gewonnen in 3 seizoenen. 2x de beker, 1x titel, 2x JC schaal.
Voor een Feyenoord trainer is dat een wereldprestatie.

Ik begrijp nooit zo goed de negativiteit naar dit clubicoon.
Hij heeft zeker prijzen gewonnen, maar Slot heeft met zijn speelstijl er voor gezorgd dat er meer kapitaal op het veld kwam te staan en dan ook nog eens prijzen gepakt.
De strategie van Feyenoord moet zijn om zo te blijven spelen, zodat er altijd geld in het laatje blijft om mee te blijven doen om de prijzen.
Zie Ruben Peeters liever niet gaan. De beste man is verantwoordelijk voor onze ongelofelijke fitte groep.
Hem vervangen gaat ook cruciaal zijn.

Anders krijg je een Ajax/Psv verhaal van vorig jaar. De maatstaaf qua fit zijn moet elk jaar minimaal zo goed zijn als dit jaar!
Naja, we hebben 2 peformance managers met Leigh Egger. Hem laten gaan hoeft dan niet eens zo'n erg grote ramp te zijn, als je hem maar wel gewoon vervangt.
Ruben Peeters is head of performance, zo lees ik. Ik ken hem niet en weet ook niet wat die functie inhoud. Kan iemand me dat vertellen?
Is die meneer die na de rust altijd nog even met de spelers aan de slag gaat als ze het veld weer op komen.

Slot wilde hem vorig jaar ook al meenemen. Is natuurlijk een essentiële pion in het fit maken van de spelers.
Als ik het goed heb is die hoofd medische staf.
Verbeter me als ik het fout heb
Nee, dat is iemand anders. Leigh Egger en Ruben Peeters zijn de peformance managers en zorgen voor de fitheid, fysieke kracht, voeding etc. Van de selectie.
Ik dacht dat dat onder medische staf viel, excuses.
Ze hebben van Dijk, hè. Niet echt een noodzaak om voor die positie een vermogen uit te geven.
Dag slot, we laten niet de gehele organisatie weggaan. Hulshoff en slot prima, derest lekker houden
Ik hoop dat Feyenoord beseft in wat voor situatie Liverpool deze zomer zit. Ze vervangen niet zomaar een coach, en ze gaan er natuurlijk alles aan doen om Slot de best mogelijke kans te geven om te slagen. Dat betekent dat als Slot bijvoorbeeld graag Hancko mee wil nemen en Liverpool zegt dat ze dat te duur vinden worden, dan ondermijnen ze hem eigenlijk al vanaf dag 1. Dus dit is een ideale situatie voor Feyenoord om het maximale eruit te halen. We hebben met Ten Hag en Antony gezien tot wat voor gekkigheid dat kan leiden. Dus ik hoop dat Feyenoord dan gewoon zegt: 50 miljoen
John de Wolf blijft natuurlijk. Clubicoon trouw aan de club.💪🏼💪🏼💪🏼
What about Slots nieuwste assistent Etiënne Reijnen?? Die hebben we enkele weken geleden nog losgekocht van sc Cambuur.
Te Kloese vertelde vorig jaar aan het AD dat 'Zolang Arne Slot hier werkt, ben ik technisch directeur'. Is het aannemelijk dat er een TD komt bij vertrek van Slot?
Goede vraag. Benieuwd naar het antwoord
Dennis te Kloese presteerd prima als technisch directeur dus dat lijkt me niet het meest urgente dossier.
Ik drukte op "Plaats reactie" en besefte m'n typo al. #schaammekapot
Tot hij ook vertrekt, dan moet je 2 posities invullen.
Wim Jonk zou mooi zijn ,heeft ook een hoop mensen met expertise om zich heen
Ja en gaat overal waar hij aan de slag gaat uiteindelijk met slaande ruzie weg.
Bij de vorige column schreef rutger dat te kloese samen met goes technisch directeur blijft.