Primeur Bevestigd
spelers-juichen-az

VK Sportphoto

Nieuws

Sterkhouders terug; Jahanbakhsh nog niet

FeyenoordTM

Feyenoord treedt zondagamiddag om 16:45 thuis aan tegen RKC Waalwijk voor speelronde 22 van de Eredivisie. De Rotterdammers hebben vandaag weer de beschikking over Lutsharel Geertruida en Quinten Timber.

Geertruida kampte deze week met griepverschijnselen, terwijl Timber herstellende was van een hersenschudding. Hoewel nog niet duidelijk is of beide spelers zullen starten, zitten beide spelers zondag wel bij de wedstrijdselectie. 

Alireza Jahanbakhsh, die donderdag nog beoogd was als basisspeler tegen AS Roma, zit zondag nog niet bij de wedstrijdselectie. De Iraans international haakte na de afsluitende training op woensdag met een spierblessure af en is nog altijd niet inzetbaar. De verwachting is dat zijn herstel nog enkele weken zal duren.

Legenda

Bevestigd Bevestigd
Betrouwbaar Betrouwbaar
Onbevestigd Onbevestigd
Gerucht Gerucht

Delen

Reacties

Ik persoonlijk vind Wieffer Hancko en Wellenreuter Feyenoords sterste spelers.
Ja ook voordat Bijlow geblesseerd werd.
Dit is de 3e keer dat we kunnen profiteren van een misstap van Twente. Dus........gas erop.
Die moesten ff een goeie dreun krijgen. Vandaag was het zover.
Kijk, soms komt een verrassing (uiteraard) uit onverwachte hoek: Jens Toorenstra heeft voor een prettige uitslag gezorgd. Twente-Utrecht: 0-1
Zeker was geen wereldgoal maar goal is goal.
nog meer afstand nemen van Twente dan maar!
Laten we hopen dat we vandaag makkelijk d'r voorbij lopen en klaar kunnen stomen voor Roma-uit
Fc utrecht doet het fantastisch winnen van fc twente thuis. Nou feyenoord nog meer motivatie om verder uit te lopen van fc twente.
En dan doe ik toornstra veel te kort, hij laat zich altijd zien in belangrijke wedstrijden wat we van hem gewend zijn. Voor altijd verbonden met feyenoord

You never walk alone.