Bevestigd
yv2022109yv2022109a1b08181

VK Sportphoto

Nieuws

Streuer: "Geen noodzaak om Zerrouki te verkopen"

FeyenoordTM

Dinsdagmorgen komt TC Tubantia met nieuws vanuit Enschede. De krant heeft gesproken met technisch directeur Jan Streuer van FC Twente. Feyenoord kan zich volgens de krant in de wintertransferwindow de moeite besparen: FC Twente gaat, volgens de krant, Ramiz Zerrouki in januari niet verkopen.

Het board van Feyenoord ziet Ramiz Zerrouki als de absolute nummer 1 om Feyenoord te versterken. De Rotterdammers zijn al langere tijd op zoek naar een centraal verdedigende middenvelder. Algemeen directeur Paul van der Kraan verkondigde een tijd geleden dat FC Twente niet afhankelijk is uitgaande transfers in de komende transferperiode.

INFO 1908.nl · Ondertussen verkent Feyenoord de markt verder. Daarbij vallen de namen van Máximo Perrone en Sivert Mannsverk nog altijd. Daarbuiten vallen er nóg twee namen van (vrij) jonge spelers; namen die nog niet in verband zijn gebracht met Feyenoord op het wereldwijde web. Die namen worden pas gebracht als het 'safe' is en Feyenoord meer toenadering heeft gezocht.

Legenda

Bevestigd Bevestigd
Betrouwbaar Betrouwbaar
Onbevestigd Onbevestigd
Gerucht Gerucht

Delen

Reacties

Laat die zerrouki toch zitten. Leuke speler maar constant horen dat het hem niet gaat worden . Is toch niks voor onze club om dat maar door te laten sudderen. Richt je beter op een andere 6 met groeipotentie en durf je nek uit te steken door een jonge gast te halen.
Hoe zit het met die perrone eigenlijk?
Streurs neus groet, het heet niet voor niets FC Fraude,
Als Feyenoord in de winterstop een 6 haalt van het nivo Aursnes, denk ik dat ze serieus mee gaan doen om de prijzen. Ben bang dat Mannsverk en Perrone daarvoor nog te jong/onervaren zijn. Maar voor de toekomst : doen !
Feyenoord doet nu al serieus mee voor de prijzen.
Maar met 'een 6'erbij winnen we die prijzen ook! ;-)
Die kans is helaas niet zo groot...Dat was echt een lot uit de loterij.
Ik begin een beetje moe te worden van die td van Twente. Totaal geen respect voor wat een speler zelf wilt. Snap dat zo een jongen als zerouki zich onder tussen met de dag minder zin in voetbal zal krijgen.
Begrijp je reactie, maar Feyenoord doet dat ook wel eens. Die zerrouki is prof genoeg om gewoon normaal te spelen.
Verder is voor mij simpel als Feyenoord 10 miljoen over heeft voor zerrouki dan zie ik die 10 miljoen liever naar scymanski gaan.
En Streuer das helaas voor Feyenoord nu gewoon een hele goede technisch directeur.
Ik kan me geen TD of bestuurslid van Feyenoord herinneren die in ieder interview aanhaalde hoezeer we een bepaalde speler niet aan een bepaalde club gingen verkopen.
Zerrouki beseft zich heel erg bij waarvoor club hij nu vast zit. Hij zal ook niet snel nog meer gaan verlengen en loopt dan gratis de deur uit gewoon uit onvrede naar het beleid dat tegen hem gevoerd is. En dan is het makkelijk ophalen
Ik begin een beetje moe te worden van die td van Twente. Totaal geen respect voor wat een speler zelf wilt. Snap dat zo een jongen als zerouki zich onder tussen met de dag minder zin in voetbal zal krijgen.
Geboortedatum Sivert Mannsverk : 8 mei 2002 ! Toeval bestaat niet.
Zowel Mannsverk als Perrone lijken wat verder vooruit te spelen als Aursness deed en zijn ook wat meer dribbelaar dan pass-er. Ik weet dat je van (bijna) iedereen een You-tube filmpje kan maken met mooie acties/doelpunten e.d. , maar heb op een of andere manier wel vertrouwen in deze 2 , zeker in combinatie met Slot. @FTM : iets bekend van vraagprijs van Mannsverk en Perrone ?
Verwacht je met de huidige info dat er sowieso een 6 wordt gehaald in de winter?
Lijkt mij wel, maar wil ik pas uitspraken over doen na de Europa League groepsfase
Die andere namen: Een donkere jongen, en een jongen die een beetje met blessures kampt.
Hoop dat Feyenoord die laatste haalt, dat is een toppertje.
Een toppertje? Een jonge jongen die met blessures kampt🤣
Precies, hij kampt met een blessure. Dat kan gebeuren. Net als jij en ik in het amateurvoetbal ook wel eens hebben gehad.
@ftm gaat het dan om huren of worden ze permanent aangetrokken ?
Jerdy Schouten zou idd een toppertje zijn
Hoe donker en hoe erg geblesseerd? Dat is uiteraard belangrijk om te weten. Niet de posities
Hoe donker en hoe erg geblesseerd? Dat is uiteraard belangrijk om te weten. Niet de posities
Ik zie zelf graag ladislav krejci komen van Sparta Praag.
Niet bang dat die blessures hem parten gaat spelen?
Mannsverk niet meer in the picture?
zo....ik ga gelijk een witte stok met rode strepen kopen :-)
Ah, Jerdy Schouten is geblesseerd :-)
Jerdy Schouten heeft wel een contract tot 2026 dus denk dat dit dan een huur gaat worden.
Welke van de twee is brons en welke goud in FIFA?