Betrouwbaar
hilgers

Alamy

Nieuws

Streuer: “Het is aan ons of we Feyenoord een ja of nee verkopen”

FeyenoordTM

Feyenoord heeft belangstelling voor FC Twente middenvelder Ramiz Zerrouki en verdediger Mees Hilgers. Jan Steuer reageert in gesprek met VoetbalPrimeur.

De technisch directeur van De Tukkers verwacht, buiten de mogelijke aanwinst Alfons Sampsted, niet dat zijn telefoon in januari roodgloeiend zal staan voor uitgaande transfers.

"De belangstelling van Feyenoord in onze spelers is leuk, maar ik kan daar pas mee bezig zijn als clubs daadwerkelijk komen. Tot die tijd heeft het geen zin ons druk te maken. En dan is het nog aan ons of we 'ja' of 'nee' zeggen. Als een club een speler wil, moet er een bod komen dat ons bevalt. Anders blijven de spelers gewoon hier."

Feyenoord oriënteert de markt voor vervanging van de langdurig geblesseerde Gernot Trauner. De rechter centrumverdiger is geblesseerd geraakt aan de knie en moet een operatie ondergaan.

Eerder deze week viel de naam van Mees Hilgers in het Maasgebouw. Lees hier meer over de belangstelling van Feyenoord in de 21-jarige centrale verdediger, die medio 2023 uit contract loopt in Enschede. FC Twente heeft de optie om dit contract met één seizoen te verlengen.

Info 1908.nl: Momenteel vallen er om en nabij de tien namen in het Maasgebouw van mogelijke aanwinsten voor de rechter kant van de centrale verdediging. Besluiten zijn nog niet genomen. De Rotterdammers zijn niet in paniek: Feyenoord heeft de markt zorgvuldig verkend en namen klaarstaan. Feyenoord wil voor koop gaan. 

Legenda

Bevestigd Bevestigd
Betrouwbaar Betrouwbaar
Onbevestigd Onbevestigd
Gerucht Gerucht

Delen

Reacties

@FTM Staat Leonidas Stergiou toevallig op het lijstje dat jij weet?
Deze jongen haalde ik altijd in fifa en FM
Bij lange na niet goed genoeg voor onze basiself.
En te duur voor de bank.

Doorschakelen dus.
@FTM Denk je dat de vervanger een Nederlander of in ieder geval iemand uit een europese competitie moet worden of kan het ook een zuid Amerikaan worden?
Klinkt goed! Thx voor de updates rondom Feyenoord zelfs tijdens kerst!
Zou een werkvergunning niet een probleem kunnen zijn, gezien de timing? Duurde toch wel even voor López mee kon doen. Dan word het een race tegen de klok voor de Klassieker.
Maar staan er ook namen uit zuid-Amerika op de lijst? Want ik weet dat het stereotype is maar ik wil eigenlijk wel weer zo’n speler met grinta ofwel gwn een ouderwetse slager in de kuip zien!
Volgens mij voor deze window niet. Ze zoeken een speler die zich snel aanpast en zich snel bij de selectie kan voegen na een akkoord.
Die hilgers is er toch helemaal nog niet klaar voor?? @ftm is er een kans dat we een argentijnse/Mexicaanse/Uruguayaanse kolerelijer gaan halen, en dan echt zo n rat zoals martinez of alvarez. Denk dat we dat best kunnen gebruiken achterin, gif!
Hilgers is niet wat Feyenoord zoekt
Geertruida kan het ook, met Pedersen of misschien wel liever nog Benita op rb. Je vooral niet gek laten maken.
Geertruida ben ik als back al geen fan van.Kijk eens naar een cv en een rb
Het is wel duidelijk dat je een hekel aan Geertruida hebt hoor. Je hoeft het niet meerdere keren onder elk artikel te zetten.
Hij heeft gewoon gelijk. Geertruida speelt prut momenteel en heeft ruzie met de bal
Gakpo naar Liverpool, topnieuws voor Feyenoord lijkt mij. Dat is een concurrent minder in de strijd om het kampioenschap
Verstandig om een speler te kopen. Mijn voorkeur heeft toch echt wel Mees Hilgers. Jammer dat Zerrouki en hij niet allebei bij ons zullen komen. Dat gaat ons veel te veel geld kosten. Mocht Hilgers teveel kosten dan hoop ik op Becir Omeragic of Edvin Kurtulus.
De vrij en in de zomer Wijnaldum gewoon als tekenbonus allebei 10% van Europese inkomsten geven.., als je CL haalt 24/25 wat goed mogelijk is ivm 2 vaste en een voorronde plek verdienen ze een kleine 10 mln.

Misschien volgend jaar al CL, maar dan zijn de startgelden nog 2/3 lager...

Toch kunnen dit soort bonussen het zijn wat deze 2 spelers over de streep kan trekken.

Eigenlijk best logisch goed basis salaris en daarnaast een top bonus als je goed presteert...

Loon naar werken!
Dubbel deal 9 miljoen. Mits onze club het geld dan nog heeft om die super pool te kopen
Sneuer weet nooit hoe snel hij de media moet bellen hè?
Wat mij betreft moet Feyenoord een lijntje uitgooien naar Stefan de Vrij!
Juni 2023 loopt hij uit contract
Is een geweldenaar natuurlijk, maar lijkt me ook heel onwaarschijnlijk. Die gaat vast nog lekker in de PL of Spanje voetballen en steekt enorm veel tekengeld in zijn zak. En waar moet trauner dan spelen als die weer fit is over een paar maanden? Ideaal is een talentvolle speler die zowel centraal als rechtsback kan spelen.
Streuer, de man die dingen "niet" graag via de media speelt ....
Ik zag vorige week dat Zerrouki de meeste geslaagde tackles van het Eredivisieseizoen op zijn naam heeft staan. Aangezien hij ook bovengemiddeld goed 'naar voren voetbalt', is belangstelling voor hem wel te begrijpen. Mees Hilgers vind ik daarentegen een huis-, tuin-, & keukenvoetballer. Die komt niet in de beurt van Trauner.
Aursnes had ook minder tackles, is die dan minder dan Zerrouki? Zerrouki komt positionerend tekort en compenseert dat met tackles.
Precies, Zerrouki is middelmaat. Leuk voor Twente, geen topclub materiaal.
Allebei uitstekende jonge spelers. Je zag in de Kuip dat Twente amper minder is dan Feyenoord. En zij zijn twee van de betere spelers in dat team.
Twente speelde alleen met hetzelfde team als vorig jaar, en wij met een compleet nieuw elftal wat nog verre van ingespeeld was. Als je dat niet weg laat zie je dat we best ver uit elkaar liggen. Onze ondergrens is hun piek.
Nadeel van de open transfermarkt: dat constante gezeik van Streuer over hoe hij echt niet aan Feyenoord gaat verkopen.
Prima jongen, doe je het toch niet. Voor jouw spelers tien anderen.
Gaat eind van het seizoen met pensioen, en laat Twente dan met een lege kas en gefrustreerde spelers achter. Helemaal prima. Hopelijk missen ze ook nog Europees voetbal.
https://twitter.com/MLSTransfers/status/1606703707168587781?t=IM8yz8Ij_Tf1eqMqfj9GQA&s=19
Kopieer m en zet m op internet dan zou t moeten kunne
Heeft twente niet nog een club-optie om hilgers zijn contract met een jaar te verlengen?
@FTM feyenoord is geen optie voor de vrij neem ik aan? Want dat zou natuurlijk de gedroomde vervanger zijn! Maarja heel hoog salaris, pas 30 en kan echt nog wel mee op hoog niveau. Eist heel veel clubliefde van zijn kant dus..
Dit wordt heel moeilijk. Vanzelfsprekend: Eén van de namen, geen concrete toenadering. Vooralsnog.
De vrij het wel gezegd dat hij terug zou komen
Wat een stunt zou dat zijn, en dan volgend seizoen Wijnaldum erbij
Twente helemaal niks gunnen joh, egoïstische duisters
Gewoon 2 van hun beste spelers kopen en ze daarmee gigantisch verzwakken.
En gigantiscg teveel betalen waardoor zij wel een speler als bijv. Mannsverk gaan halen
Die zal niet veel goedkoper zijn dan Zerrouki.