Bevestigd
UEFA Champions League groep E | 2023/2024 | Feyenoord Atlético Madrid SS Lazio Roma Celtic Football Club

UEFA Champions League group E | Edit 1908.nl

Europees

Supporters Celtic krijgen duidelijkheid over Feyenoord-uit

FeyenoordTM

Over dertien dagen trappen Feyenoord en Celtic hun eerste wedstrijd af in de groepsfase van de UEFA Champions League. Ondertussen weet de Schotse landskampioen op hoevele steun het kan rekenen in Rotterdam.

De Schotten hebben vierentwintighonderd kaarten ter beschikking gekregen van Feyenoord. Dat komt ongeveer neer op (de door de UEFA geëiste) vijf procent van de stadioncapaciteit. Lazio en Atlético Madrid zijn de andere clubs die aan Feyenoord en Celtic gekoppeld zijn in de groepsfase van het miljoenenbal.

Het treffen tussen Feyenoord en Celtic staat dinsdagavond 19 september om 21:00 op het programma in de groepsfase van de UEFA Champions League. Het duel zal naar verwachting uitverkocht raken.

Legenda

Bevestigd Bevestigd
Betrouwbaar Betrouwbaar
Onbevestigd Onbevestigd
Gerucht Gerucht

Delen

Reacties

Zouden ze er geen 2600 moeten krijgen op basis van de capaciteit van 52.000 ?
2400 straalbezopen Schotten in de Kuip en nog een paar duizend in het centrum, gezellig wel.
Lukt er iemand om via Atletico site kaarten te bemachtigen? Hij pakt creditcard niet bij mij. Genoeg kaarten beschikbaar.
Voor celtic heb je al die buffervakken niet nodig geef hun gewoon de rest van de kaarten of verkoop ze aan je eigen supporters
Wellicht zijn er nog geen nieuwe vorderingen, of heb ik het gewoonweg gemist in de tussentijd maar @FTM zijn er in de afgelopen week nog ontwikkelingen geweest rondom ons Europese (en 4e) tenue? Uiteraard zal thuis tegen Celtic gewoon het thuisshirt gedragen worden maar was even benieuwd
Beiden fantastische supportersscharen. Veel respect ook naar elkaar toe. Prachtig dat we elkaar geloot hebben.
Ja, dacht ik ook. Totdat ik van de week uit nieuwsgierigheid op een Celtic forum keek. Daar varieerde het van onverschillig tot negatief (allerlei onjuiste vooroordelen) over ons. Misschien waren zij een uitzondering maar ik kreeg het gevoel dat het enthousiasme vooral van onze kant aanwezig is.
Sportief onderschatten ze ons trouwens gruwelijk. Dat ter zijde.
Oh, ok. Da's inderdaad dan nieuw voor me. Dat van die onderschatting vind ik dan wel weer leuk. Mwah, er zijn bij ons ook grote groepen optimisten die denken dat Celtic wel even aan de kant geschoven zal worden. Ik dicht ons een goede kans toe, zeker thuis, maar ik onderschat ze zeker niet.
Ze zijn zo te zien zeer tevreden met de groepsloting. Nu weet ik niet hoe ze vorige jaren lootten, maar ze vinden het dit keer een stuk makkelijker, is de algehele tendens…
Dit moet toch één groot voetbalfeest worden