Betrouwbaar
szymanski

VK Sportphoto

Nieuws

'Szymánski naar alle waarschijnlijkheid langer bij Feyenoord'

Stan

Nu bekend is geworden dat Arne Slot voorlopig nog trainer in De Kuip is kan Feyenoord zich gaan bezighouden met de samenstelling van de selectie richting volgend seizoen. Zo meldt het Algemeen Dagblad dat Sebastian Szymánski zo goed als zeker voor een langer verblijf in Rotterdam staat. 

De Pool wordt nog altijd gehuurd van Dynamo Moskou, waar hij vanwege de oorlog tussen Oekraïne en Rusland niet meer zal terugkeren. Door het aanpassen en verlengen van de maatregelen rondom deze zaak door de FIFA maakt Feyenoord een goede kans Szymánski ook volgend seizoen te kunnen huren. Zelf zou de aanvallende middenvelder zelfs al rond zijn met de Rotterdammers, zo berichtte 1908.nl eerder deze maand. 

Feyenoord houdt verder rekening met een mogelijk vertrek van aanvoerder Orkün Kökcü en ziet ook de gehuurde Oussama Idrissi terugkeren naar Sevilla, zo valt te lezen in het AD. 

Legenda

Bevestigd Bevestigd
Betrouwbaar Betrouwbaar
Onbevestigd Onbevestigd
Gerucht Gerucht

Delen

Reacties

Aanvankelijk vond ik Szymánski wat overschat, maar nu denk ik dat hij wat wordt onderschat. Hij is ook wel wat wisselvallig, maar ik zie heel veel potentie bij hem; met name in het Slot systeem. Paixao heeft in Brazilië vooral furore gemaakt als linkerspits: beste dribbelaar van de competitie. Op rechts vind ik hem al een openbaring; hij heeft zoveel gevoel in het rechterbeen. Geweldige vroege voorzetten. Ik denk dat Slot hem op rechts zette, omdat het daar voor een rechtspoot wat makkelijker meevoetballen is. Toch heeft hij ook een fantastisch linkerbeen (Emmen thuis!). Ik denk dat dit komt omdat hij vanaf links, ook vaak genoeg met links moest voorzetten. Ik zou hem dus heel graag eens een tijdje op links willen zien. Ik denk dat hij daar, nu hij wat meer gewend is, nog veel gevaarlijker en vooral doelgerichter kan zijn. Volgend seizoen de echte opvolger van Sini?
Alle respect voor Idrissi, maar vind het niet heel erg dat hij gaat.. eerste plek waar Feyenoord op moet focussen en goede speler neer te zetten.

Helaas staan er te veel rechtsbuitens onder contract dus zullen we het moeten doen met hoopvol een uitbrekende Paixao met een invallende Ali.. geen CL niveau maar het zij zo.
Kunnen we die manhoef niet overnemen van Vitesse
Lijkt me toch wel 3 klasse beter Alireza
Enig idee of ze bezig zijn met Bergvall?
Karlsson van AZ en Pepi van Groningen + eventuele vervanger voor Kokcu, dan zijn we klaar voor de CL
Och, je praat ook maar over zo’n 50 miljoen euro……
Ik weet niet of dat €50m kost. Ik denk echter dat dat een stuk minder is. Als je je daarmee volgend jaar weer voor CL plaatst is dat zo terugverdiend.
Pepi zal toch echt wel op 10 uitkomen en Karlsson haal je niet beneden de 20 op. Voor een goede vervanger voor Kockcü zal ook diep in de buidel getast moeten worden.
Je maakt echt de zelfde fout die Feyenoord in de hele geschiedenis maakte voordat het eindelijk ergens op begint te lijken de laatste 2 jaar.

Bovendien, Karlsson kan het niveau wel aan maar is altijd geblesseerd. Pepi is te duur voor wat je er voor krijgt. Liever het risico nemen door weer een Gimenez constructie, 50% 80% 90%. Op een spits waarvan je nog niet weet of het wat is maar wel potentie laat zien.
Mooi, er zijn spelers die ik liever zou zien vertrekken als Szymanski. Hij doet het goed en hij kan misschien nog beter. Nog een jaartje is prima. Als we dan Geertruida en Hancko binnenboord houden, en nog 1 of 2 gerichte aankopen kunnen doen. Dan zie ik ons nog sterker worden.
Feyenoord moet Isaksen halen van midgetland
Prima optie !!
Midgetland, daar wonen alleen dwergen🤣
Patrick wil Isaksen ook halen als attribuut bij het dwergwerpen.
Laat Idrissi maar lekker teruggaan.
Snapte het al niet dat ie steeds weet in de basis stond.
How about Xavi Simons losweken van P$V?
Via psv gaat niet lukken. Enige optie zou zijn dat PSG de koopoptie licht, simons daar mee akkoord gaat en dan voor een seizoen kf 2 word gehuurd door Feyenoord. Anders is die natuurlijk zwaar onhaalbaar
Helaas mag Simons niet verkocht of verhuurd worden voor 1 seizoen lang wanneer PSG die optie licht.
Enige optie zou zijn dat Simons dreigt de PSG clausule te activeren en feyenoord (significant) meer biedt dan PSG
Hij mag wel verhuurd worden, en zo'n uitdaging is het ook weer niet om op papier rondt te krijgen, Cole Bassett heeft precies hetzelfde meegemaakt en dispensatie heb je snel.
Waar haal je dat allemaal vandaan? Rik Elfrinkt heeft gezegd dat Xavi niet meteen doorverkocht of verhuurd mag worden. Dit soort clausules zijn gewoon rechtsgeldig
hoe rechtsgeldig ze ook zijn, het zijn maar contracten en die kunnen met een redelijke advocaat in een paar dagen ongedaan gemaakt worden.
Doe maar niet, wil geen jodax praktijken bij ons. Genoeg andere goede spelers die bij ons top kunnen worden
Kleuter met je jodax, dat zijn we nou toch wel ontgroeid...
Idrissi is toch echt wel belangrijk geweest afgelopen seizoen, maar ik denk dat Paixao volgend jaar gaat uitblinken op links of rechts en dat daar gewoon een andere jeugdige topper naast moet.

Zou dat ventje van Heerenveen wat zijn?
Ja Sahraoui is top maar die is nu te duur, ze zullen echt wel een Sarr-bedrag voor hem vragen met zo'n lang contract. Dus we moeten eigenlijk gewoon de nieuwe Sahraoui halen, misschien eentje uit Zuid Amerika
Hopelijk gaat alleen Kokcü weg en Idrissie terug einde verhuur en hopewil de rest de uitdaging van de CL aan gaan.
@FTM

Denk je dat er na orrie nog meer spelers weggaan?
Dat kan ik je verzekeren.

100% zeker dat er na Kokcu nog meer spelers weggaan.
Wie denk jij? Geertruidaen Hancko? Hoop het niet, we bouwen aan iets moois
Kans is groot dat Geertruida verkocht zal worden. Heeft nog slechts 2 jaar contract.
Voor de rest van de basis spelers lijkt me dat de niet gehuurde spelers blijven op Orrie na
Voor Kökcu Reijnders halen, Karlsson en Stengs op de vleugels, Van Ewijk en Hilgers er bij voor achterin
Hoop dat ze Geertruida gaan verlengen
Hadden ze die niet al verlengd dan?
Geertruida zit nog rek in. Die kan zeker 7 a 8 doelpunten per seizoen maken. Ik denk dat Slot moet zeggen, jij wordt mijn nieuwe aanvoerder volgend seizoen, en ik wil dat je met ons de CL in gaat. Ik denk dat hij zo trots als een pauw zou zijn.
Nu Slot blijft, is blijven voor de meeste spelers toch wel erg aantrekkelijk. Nergens ga je meer progressie boeken.