yv2022716yv2022716a1b07240

VK Sportphoto

Nieuws

Taabouni: "Ik heb vertrouwen in een goede tweede seizoenshelft"

Van de redactie

Feyenoord heeft op het trainingskamp in Portugal de oefenwedstrijd tegen RC Strasbourg met 1-0 gewonnen. Mohamed Taabouni maakte na ruim een uur spelen uit een vrije trap het enige doelpunt van de wedstrijd.

Vrije trappen zijn niet de specialiteit van de 20-jarige middenvelder. "Nee, niet mijn specialiteit. Ik heb er niet heel veel gescoord, maar ik heb een goede trap dus ik dacht: 'ik neem 'm'," sprak Taabouni voor de camera's van ESPN na het duel. "Ik zag dat de muur vooral heel groot was, dan kun je een bal moeilijker er overheen krijgen. Dan ga je vaker voor de hoek van de keeper, dat was in dit geval ook zo."

Bijna iedereen in de selectie van Feyenoord maakte speelminuten tegen de Fransen dinsdagmiddag. De ploeg van Arne Slot is in volle voorbereiding op de tweede seizoenshelft. "Het is vooral weer fit worden na de vakantie. Het is lekker om vooral weer veel wedstrijden te spelen. Het is vooral weer fit worden en beter worden dan dat we al waren. Voor mijn gevoel heb ik een goede ontwikkeling doorgemaakt ondanks dat ik niet zo veel speelde. Ik moet het de trainer nu zo moeilijk mogelijk maken en dat doe ik elke dag weer. Dat moet ik zo lang mogelijk volhouden totdat ik de beste ben en meer ga spelen. Het kan altijd beter en het is aan mij om het vanaf nu steeds beter te doen." 

Voor Feyenoord staan er bij de start van de tweede seizoenshelft direct een aantal belangrijke wedstrijden voor de boeg in de Eredivisie. "We moeten het beter doen dan dat we tot nu toe deden. Ik heb het vertrouwen wel dat het goed gaat komen. We blijven bouwen als team, we doen ons best," sluit hij af.

De aanvaller diende begin deze maand een transferverzoek in bij de clubleiding van Feyenoord. Aan dat verzoek werd vooralsnog geen gehoor gegeven. Taabouni zijn focus ligt voorlopig op Rotterdam-Zuid, waar hij zich focust op presteren in het shirt van Feyenoord.

Delen

Reacties

Nog geen reacties