Bevestigd
vandenbelt-feyenoordweb

KayneKVisuals

Nieuws

THOMAS VAN DEN BELT • IT'S HAPPENING!

FeyenoordTM

Feyenoord heeft de eerste aanwinst voor het seizoen 2023/2024 binnen. De Rotterdammers hebben Thomas van den Belt (21) definitief ingelijfd.

De 21-jarige middenvelder komt over van Keuken Kampioen Divisionist PEC Zwolle. Feyenoord legt een gelimiteerde transfersom neer voor zijn diensten. Van den Belt werd ook intensief gevolgd door onder andere FC Twente, maar tekent op korte termijn een vierjarig contract in Rotterdam.

Van den Belt werd afgelopen winter ook gelinkt aan een transfer naar Rotterdam, maar Feyenoord wilde- en kon niet voldoen aan de hoge transfersom die door PEC Zwolle geëist werd. 

Ook het Algemeen Dagblad bevestigt woensdag het nieuws.

Legenda

Bevestigd Bevestigd
Betrouwbaar Betrouwbaar
Onbevestigd Onbevestigd
Gerucht Gerucht

Delen

Reacties

Ik heb wel vertrouwen in de scouting van Feyenoord, hoewel de hoofdscout dit keer vooral Slot lijkt ;-) Hij speelt meestal op 6, maar kan ook goed op 8 spelen. Dus als hij zich goed ontwikkelt heb je de back up/concurrent van Wieffer die nu ontbreekt. Als Kokcu vertrekt neem ik aan dat timber zich vooral op die positie gaat richten. Als je daar nog een goede concurrent ( Schouten/Van den Boomen of een buitenlands pareltje) weet te halen en de optie op Szymanski kunt lichten dan heb je het goed voor elkaar op het middenveld. Zeker als Bullaude nog meer stappen gaat zetten.
@FTM, is Xavi Simons misschien een optie? mochten we CL halen..... Want denk dat PSG niets liever wilt, Simons op CL niveau...
Tja, Mbappe is misschien ook een optie. Maar niet alle opties zijn realistisch.
Leuk voor die gozerT. Ik hoop dat het voor ons ook leuk wordt.
En dat is 1.... 🤝💪🔥🔥🔥
En als Kökcü gaat hebben we toch ook een Bullaude erachter?? Wanneer krijgt die gozer eens wat meer tijd en niet omdat het uit nood is maar om zijn kwaliteit. Hoe hij als voorbeeld tegen shaktar even die bal uit de lucht plukt en als een magneet aan de voet weer verder gaat
Doodmoe word ik van de berichten dat Slot weg gaat na dit seizoen.

De signalen zijn aanzienlijk anders : Pusic tekent bij t/m seizoen 2024/2025. Gertruida idem dito, Slot verkondigde zelf laatst dat hij het liefst 3 a 4 seizoen bij een club werkt. Volgend jaar zo goed als zeker CL, in die competitie kan hij als trainer ook leren. Ik ben zelfs van mening dat de kans groot is dat Kokcu blijft om de CL. Nu deze transfer die duidelijk uit de koker van Slot komt.
Speculeren kan je leren. De kranten/nieuwsbladen en overige pers worden betaald per klik, dus alles over Slot is interessant. Als ze het echt bij nieuws gaan houden dan heeft 90% van deze media geen bestaansrecht.
mochten we kampioen worden en misschien zelfs nog verder komen in de EL dan gaat Kökçü echt wel weg (en ook als dat niet gebeurt trouwens). Na dit seizoen kan hij bijna alleen nog maar minder waard worden als hij hier blijft. Plus, Kökçü wil zich ook ontwikkelen en dat kan niet meer in de Eredivisie. En CL kan hij ergens anders ook wel spelen.
Dat is nog altijd maar de vraag, maar de kans dat Kokcu deze zomer gaat, is wel groot, als hij blijft presteren Europees en we kampioen worden.
Op zich is dat geen probleem, we hebben Timber en Bullaude voor zijn positie, en ik denk , dat als Kokcu echt gewild is er een nieuw transferrecord wordt gebroken.
Daarnaast nog Wieffer en deze jongen en wellicht nog Zerrouki, als twente de prijs laat zakken, moet je enkel nog kijken wat je met een Szymanski doet. Kopen voor 10 miljoen, of een goedkoper alternatief zoeken.
En Slot, hij heeft uitgesproken meestal drie tot vier jaar bij een club te blijven, dus ja, als we CL gaan spelen is dat natuurlijk een enorme uitdaging voor hem, zonder druk om die te moeten winnen, ik vraag me het af wat ie gaat doen, als het zover komt. De ( echte) topclubs komen deze zomer nog niet, dat kan maar zo veranderen als ie met Feyenoord goed presteert op CL niveau.
Maar wellicht is de wens de vader van de gedachte....)))
Goeie zaak. Kan zowel als controleur als als meer aanvallende speler uit de voeten. Dit kan zo maar de 'Mats Wieffer' van '23-'24 worden.
Prima onderhandeld en heel slim om in de winter niet toe te happen.
Een speler voor de plaats van Kökcü, hij doet het nu best aardig bij PEC. Ik ben benieuwd of Zerrouki nog een target is.
Volgens mij is hij een defensieve middenvelder en een rechtspoot. Dus meer een back up voor Wieffer. Maar hij kan op meerdere posities op het middenveld spelen. Dat is altijd handig. Benieuwd hoe hij zich ontwikkeld. Fijn dat de scouting van Feyenoord zich zo heeft verbeterd. Dat is een van de pijlers onder het succes.
Dat kon niet voldoen snap ik niet. Er kon toch ook 8 m op Zerrouki worden geboden?
Zerrouki was zo veel waard omdat hij er gelijk kon staan. Vd belt is gehaald voor de toekomst. Tenzij hij natuurlijk net zo snel het oppikt als bijvoorbeeld een Wieffer.
Natuurlijk heeft Slot een grote rol in deze transfer maar het is toch gewoon een goede transfer voor Feyenoord los van wie onze trainer is? Deze beslissing zal binnen de club breed gedragen worden en het is zeker geen garantie dat Slot nog een jaar blijft.
Helemaal gelijk tuurlijk goede aankoop, vroeger zou zo een speler eerst naar een Groningen of zo gaan en dan voor 4 miljoen naar Feyenoord.
En wat betreft Slot als er een grote club uit Engeland komt is hij echt vertrokken.
Ja mooi dat Feyenoord er vroeg bij is met dit soort spelers. Vaak als ze eerst naar subtoppers gaan zijn ze bijna al te duur voor Feyenoord en geen koopjes meer zoals nu
Wat noem je een grote club?! In principe is iedere Engelse club qua budget een grote club...
Naar Leeds ging hij niet... Tottenham heb ik ook mijn twijfels over...
Denk het niet als hij volgende jaar hier Champions League kan spelen...
En de echt grote clubs hebben een trainer die vrij zeker is van zijn plek
(Manchester, Arsenal, Liverpool etc)
Leeds nog niet, als die erin blijven moet je niet gek opkijken als hij gaat. Vergeet niet dan kan hij wel echt gaan bouwen met spelers die hij wil. Dan stap je op een mooi moment in. Uiteraard hoop ik ook dat hij zal bllijven, maar heb grote twijfels. Dan is het puur de afkoopsom ontvangen.
Zou me even inlezen over Tottenham... Hebben een voorzitter die nogal de hand op de knip houdt... Dus dat hij zomaar alle spelers kan kopen die hij wil als hij daar naartoe gaat is echt niet zo...
En die afkoopsom is alleen relevant als Slot zelf ook wil...
Hier speelt hij volgend seizoen Champions League en bij Tottenham waarschijnlijk niet...
Dan blijft Slot ook nog minimaal een jaar.
Hopen dat hij zich net zoals wieffer kan ontwikkelen en een goede vervanger blijkt te zijn van kokcu die toch echt zeer waarschijnlijk weg gaat na dit seizoen
Thomas welkom bij de mooiste club van Nederland.
Volgend seizoen gewoon eenzelfde ontwikkeling doormaken als Wieffer
Prima speler om er bij te hebben voor het Wieffer-traject, maar denk dat top eredivisie en vooral CL nog een stapje te hoog is. Ik vraag me af of hij wordt gehaald voor er bij, of in plaats van een van de huidige middenvelders. Ik hoop dat we qua beoogde kwaliteit nog wel wat hoger gaan zitten als we echt CL halen. Gaat de scouting er nu eigenlijk al echt vanuit dat we CL gaan spelen?
Leuk hoor, maar als je stiekem denkt aan het halen van CL komend jaar en de budgetten wat ruimer zijn....dan is vdBelt leuk voor de breedte. Maar je verwacht toch net een niveau'tje hoger. Types Hancko, Trauner. Voetballers die al meer gearriveerd zijn. Maar goed, voorlopig is dat nog dromen. GWMD!
Waarom denken mensen toch dat als de cl wordt gehaald budgetten ruimer zijn? Ken je club en verdiep je in je club. Er zijn nog x aantal financiële items die moeten worden gefixed. En voor Feyenoord is de cl geen vet pot. Als je alles bij elkaar cl 30m netto overhoudt ben je spek koper. Dit soort transfers zijn daarom super belangrijk om. De breedte selectie op peil te houden.
CL is veel ruimer dan EL. Dat mag toch duidelijk zijn? En je spelers worden meer waard, dus je kunt ze voor hogere bedragen verkopen. Ik denk dan dus niet meteen aan dat je tientallen miljoenen voor spelers kunt uitgeven, maar afgelopen seizoen zag je al bedragen van tussen de 4 en 8 mln. Bij CL zit je dan net een segment hoger dan koploper KKD. Maar we zijn het eens hoor, voor de breedte prima! En voor je het weet heb j een Wieffer te pakken, dat is natuurlijk helemaal goud!
CL zou voor Feyenoord fantastisch zijn en is op vele vlakken een enorme winst. Meer inkomsten, spelers worden meer waard, spelers willen eerder komen én blijven. En dat nog los val alle exposure die het oplevert. En prestatief: word je 3e in de poule, ga je ook nog eens door in de Europa League...
t Is toch ook niet gezegd dat er niks meer bijkomt, zeker wanneer Kokcu vertrekt kan er nog meer geinvesteerd worden. En wanneer hij het lekker oppakt kan hij ook zo maar binnen een half jaar een basisspeler zijn. Zie Hartman en Wieffer.
Wieffer 14 mil minimaal 20 gozer
Prima aankoop
Echt goede voetballer
Leuk. Hopelijk ontwikkelt hij zich straks bij Feyenoord net zo goed als Wieffer. En héél misschien een extra motivatie voor Slot om nog een jaartje te blijven…
Prima opvolger voor Wieffer als die voor 14 miljoen naar Benfica gaat
Nou, doe dan maar voor minimaal het dubbele.
Het is wel een keertje klaar met de koopjes hoek bij feyenoord
Mijn eerste gedachten was: Slot vertrekt dus. Nog even deze speler voor Feyenoord binnenharken nu ik er nog zit..
Nouuu ik snap de link die je legt maar het is denk ik beetje overhaaste conclusie
Gewoon uitgaan van het goede! :-D
Slot gaat echt zijn toekomst niet af laten hangen aan de komst van een speler van 21, die toevallig goed bevriend is met zijn vader.
Ik snap wat je zegt, maar misschien andersom wel? Slot die heeft uitgesproken nog 1 seizoen te blijven, waardoor van den Belt nu al voor Feyenoord kiest?
Vd belt is echt heeeeel erg voor Feyenoord he. Die was zelfs gekomen voor een amateurcontract lijkt me. Tevens heeft hij ook al meerdere keren verteld dat het contact tussen hem en Slot wel meevalt. Uiteindelijk is het gewoon een talentje he. Als Kokcu nu zou bijtekenen zou het denk ik een groter signaal zijn dat Slot wil doorbouwen.