Betrouwbaar
slot

Transfers

‘Tottenham Hotspur plant meeting in met Arne Slot’

FeyenoordTM

In de zoektocht naar een nieuwe trainer ziet Tottenham Hotspur het al langere tijd zitten in Feyenoord-trainer Arne Slot. Paul O Keefe, een FA-geregistreerde intermediair, voegt dinsdag wat aan dat nieuws toe. 

Arne Slot en zijn vertegenwoordigers zouden volgens O Keefe een meeting ingepland hebben staan om een mogelijke overgang naar Londen te bespreken.

De kampioen van de Eredivisie hoopt mét Slot aan het roer ook hoge ogen te kunnen gooien in de UEFA Champions League. Ondertussen ligt er een mega-aanbieding klaar voor ondertekening. Slot staat momenteel nog tot medio 2025 onder contract Feyenoord en heeft nog geen beslissingen genomen over zijn toekomst.

Legenda

Bevestigd Bevestigd
Betrouwbaar Betrouwbaar
Onbevestigd Onbevestigd
Gerucht Gerucht

Delen

Reacties

Tottenham wordt her en der een status aangemeten die nergens op gebaseerd is. Het is niets meer dan een subtopper en zal ook nooit hoger komen dan dat. Daar ga je nooit iets aansprekends mee winnen. Ja ze betalen goed maar dat was het dan ook wel. Het enige goede dat ze gedaan hebben de laatste jaren is 3x scoren in die betonnen pisbak.
Hij gaat uit goed fatsoen aanhoren wat die lui te vertellen hebben. Daarna verteld hij ze, dat hij graag zou willen, maar dat het nu niet het juiste moment is voor hem.
Spurs is in naam een grote club. Kijk je naar de lijst van prijzen die de Spurs nationaal en internationaal heeft gewonnen, dan valt het zwaar tegen. Sinds 2008 niets meer gewonnen.

Ik lees ook nergens, dat Feyenoord toestemming heeft gegeven, dat Arne in gesprek mag met andere partijen. Dat zal niet gebeuren, zolang Feyenoord zelf in onderhandelingen met hem is. Dat hij een doorlopend contract heeft, zegt niets.
Nadeelis wel stel dat hij naar Tottenham gaat en het lukt niet sta hij met de kerst op straat, wel met een zak met geld maar wil je dat. Nu gaat hij naar zijn werk waar hijeen hoed salaris verdiend zijn kinderen op der eigen school en waar die op handen wordt gedragen.
Ik vind de discussie over salaris voor een hoofdtrainer wat minder belangrijk. Bij ons krijgt hij ook een salaris van 3,5 mio per jaar. Dan ben je ook redelijk snel financieel onafhankelijk.

Cost of living in Londen is ook wel keer een paar keer vergeleken met Zwolle. Denk dat het een type is die in eerste plaats voor prijzen wil kunnen strijden. Vraag is of je dat bij Tottenham kan doen…
Respectloos naar Feyenoord toe als hij dit gesprek aangaat.
Doorschakelen en een andere trainer aantrekken lijkt me dan ook prima.
Laat van Persie het maar proberen.
Van Persie kan nog niet als hoofdtrainer. Wel als assistent.
bloedaandepaal
weet niet wat ik geloven moet dan blijft die dan gaat die.
Als hij naar Spurs zou gaan wordt hij doodongelukkig en geld maakt dan niets goed. Eigenaar van Spurs is een narcist puur sang. Bij Feyenoord kan hij zich onsterfelijk maken. Nog een kampioenschap is zeker mogelijk onder zijn leiding.
Dat denk ik dus ook. Het zou mij niet verbazen als Slot heel goed kijkt naar hoe belangrijke personen bij Tottenham zijn (en hoe groot hun ego is). Hij wil een dienstbaar team in alle lagen van de organisatie. Met DtK, de staf en de selectie bij Feyenoord heb je dat hier.

Ook nog behoorlijke kans dat je bij CL in pot 1 terecht komt. Zal hem zomaar bij Feyenoord kunnen houden…
Geld maakt idd niet gelukkig maar het maakt het lijden dat dit leven volgens sommigen is wel iest dragelijker.....😉
Slot is een realist: onsterfelijk worden zal dus niet tot zijn ambities behoren. Een heel goed gevuld spaarvarkentje om de tijd tussen vandaag en het moment dat zijn sterfelijkheid definitief gebleken is, is wel een realistische doelstelling. Ik schat dus in dat hij daar voor gaat.
Allemaal paniek zaaien voor niks
Dat kan niet als Feyenoord er niets van af weet, hij heeft nog een contract
Heeft hij ook bij AZ gedaan, mag hopen dat hij ervan geleerd heeft
De situatie bij AZ lag anders, hij had een aflopend contract en AZ wachtte na een eerste gesprek heel lang met een vervolggesprek. Onder die omstandigheden kwam Frank Arnesen met de vraag of hij eventueel wilde praten over een dienstverband bij Feyenoord.
Dat is inderdaad zo.
Gewoon ontslaan als hij met een andere club gaat praten, dat is Slot gewend!
Potje 1 in de CL weer stapje dichterbij. Gewoon lekker blijven en iets heel absurds gaan neerzetten bij Feyenoord.
Hoeveel artikelen gaan we nog krijgen over dit thema. Hopelijk snel duidelijkheid voor alles en iedereen rondom Feyenoord.
FTM waneer komt er weer leuke opname? met allemaal nieuwe priemeurs.☺️
Na het seizoen
@FTM,wanneer denkje dat er nieuws komt over Arne Slot?
Ricardo_cruz
Hoeveel trainers zijn daar ontslagen afgelopen jaren??
En dat waren zeker geen koekebakkers. Arne, je kan je hier onsterfelijk maken, bij je gizin blijven wonen, elftal samen stellen/uitbreiden, en als je dan ook nog net zo veel (...) kan verdienen als daar, waarom zou je dan in godsnaam het risico nemem over een paar maanden ontslagen te zijn? Is dat alles wat je tot nu toe hebt bereikt waard? Welke uitdaging is groter, met Feyenoord door breien op het geen je al begonnen bent, of weer opnieuw beginnen met alle risico's van dien.

(blij dat ik zelf de keuze niet hoeft te maken....)
Gelet op het salaris dat Spurs ongetwijfeld biedt, vind ik het héél jammer dat ik zelf de keuze niet hoef te malen.
Ricardo_cruz
Hoeveel trainers zijn daar ontslagen afgelopen jaren??
En dat waren zeker geen koekebakkers. Arne, je kan je hier onsterfelijk maken, bij je gizin blijven wonen, elftal samen stellen/uitbreiden, en als je dan ook nog net zo veel (...) kan verdienen als daar, waarom zou je dan in godsnaam het risico nemem over een paar maanden ontslagen te zijn? Is dat alles wat je tot nu toe hebt bereikt waard? Welke uitdaging is groter, met Feyenoord door breien op het geen je al begonnen bent, of weer opnieuw beginnen met alle risico's van dien.

(blij dat ik zelf de keuze niet hoeft te maken....)
Hij zou daar veel meer gaan verdienen en dat ontslag.... Mauricio Pochettino kreeg 12,5 miljoen pond mee, dus.....
En als hij dan toch gaat, dan vernoemen de gracht rond het veld naar Slot.... de Slotgracht.
Heeft Feyenoord dan toestemming gegeven om te gaan praten? Hij heeft namelijk nog 2 jaar contract en dan moet de huidige club toestemming geven.
Ricardo_cruz
iets met een dood paard....
Gewoon ontslaan als hij met een andere club gaat praten, dat is Slot namelijk gewend!
Als je nog schoolgaande kinderen hebt en je kunt in Nederland de komende 2 jaar 3 miljoen per jaar verdienen, ga je dan naar Engeland?

Je verdient veel meer, maar je ziet je kinderen maar een paar keer per maand hooguit in een periode dat ze je nog nodig hebben.
Spurs zit toch wel een beetje in een zelfde soort situatie als Feyenoord enkele jaren geleden net niet kunnen aanhaken, en geen prijzen pakken. Ik denk dat daar de uitdaging ligt voor Slot, een herkenbare speelstijl implementeren en prijzen pakken. En de kans dat zoiets lukt, met miljoenen die te besteden zijn aan spelers is natuurlijk goed mogelijk.
Je gaat eraan voorbij dat hij daar met het optrainen van de spelers en pressie spelen geen voorsprong kan creeren. In de Eredivisie is dat uitzonderlijk. In de PL kan elke speler 90 minuten gaan.
Ik snap de interesse van Spurs voor slot wel en de interesse van Slot voor Spurs snap ik nog beter.
Kijk naar de onrust binnen Feyenoord in de periode 2019-2021: Slot was in staat om door binnen 3 maanden met de bescheiden beschikbare middelen en goed en herkenbaar voetballende ploeg van te maken, de rust te laten terugkeren.
Kijk dan eens naar de echt wel aanwezige kwaliteiten bij Spurs en stel je eens voor dat hij daar voor €100.000.000 extra spelers aan kan toevoegen, dan is er ook daar veel mogelijk. Bedenk dan ook dat als Feyenoord een megabod doet van €3.000.000 per jaar bij het uitdienen van het contract tot 2025, maar Tottenham dat moeiteloos verdubbeld, nog los van tekengelden, dan snapt een kind wat de Slotsom van Arne is. Dat is heel jammer maar begrijpelijk en logisch.
Wachten op een nog grotere club? Die zijn er nauwelijks: In Engeland zijn Man U en Liverpool groter qua traditie+ geld en Man City en wellicht Newcastle louter qua financiële middelen. Buiten het VK gaat het om Bayern Munchen, PSG en Barça en Real Madrid. Dat zijn 8 clubs, dat is wel een héél kleine arbeidsmarkt voor de held uit Bergentheim.
SterkerDoorStrijd
SterkerDoorStrijd
Mensen hier praten makkelijk, slot is onmogelijk te vervangen. Een trainer van dit niveau krijgen we zeker niet meer gevonden. Zou echt jammer zijn als ie vertrekt
Zou zelfs willen beweren dat het een klein drama zou zijn. Verder ben ik niet jaloers op zijn eventuele opvolger want Slot heeft wel iets gepresteerd wat lastig te overtreffen is.
Check gio man.. kom op man, slot is echt een meester, maar we hebben als hele club de nieuwe koers ingezet.. eindelijk voetballen waarvoor we als club staan. Heb met Dick het gewoon wel eens met pijn in men hart uitgekeken. Dat neemt niet weg dat als je deze intensiteit wilt vasthouden dat slot niet de enige trainer ter wereld dit kan. Slot blijf aub, maar nooit onvervangbaar
Spurs mag dan wel een topclub zijn met veel geld.
Maar hoeveel trainers hebben zij de afgelopen seizoenen versleten?

Je krijgt de tijd niet om een team naar je hand te zetten.

Je kan al na 3 maanden op straat gezet worden.

Arne moet gewoon de uitgang bij Feyenoord aangaan door te blijven.
Hij heeft verbeterd contract aangeboden gekregen.
Ze gaan de CL in.

Dus genoeg om naar uit te kijken voor volgend seizoen.
Als Slot zijn keuze voor een andere club afhankelijk maakt van de afwezigheid van opportunisme bij de leiding, blijven er héél weinig clubs om voor te gaan werken.
Bij Feyenoord zal hij niet zo snel eruit gegooid worden als bij een Spurs als het even minder gaat.
Slot heeft geen tijd nodig om een elftal goed te laten voetballen, dat bewees hij wel met Feyenoord.
Zou jammer zijn dat ie gaat maar ook begrijpelijk.
Hoop dat Tottenham 20 miljoen aan Feyenoord betaald en 60 miljoen voor Kokcu
Dat Slot de "uitgang" moet aan gaan, lijkt me een betekenisvolle verschrijving. Ik vrees alleen dat Arne die wel eens letterlijk zou kunnen nemen.
@FTM: Stel dat Spurs en Slot eruit komen: welke afkoopsom gaat Feyenoord dan eisen!?
En hoeveel is de gelimiteerde afkoopsom volgend jaar?
Hopelijk 20 miljoen en Mr. Slot neemt Kokcu gewoon mee voor nog eens 60 miljoen. :)
Da's wel een faire prijs ja. En zeker voor Kökcü :-)
Best kans dat hij die mee wil nemen gezien hun bijzonder sterke band.
Hopelijk blijft Slot. Dat wordt wel lastig als Tottenham aan hem gaat trekken, maar hij is daar geen eerste keus. Anders zou ik vanuit de Eredivisie Wim Jonk misschien wel de meest logische keuze vinden. Staat voor aanvallend voetbal, maar kan ook van systeem switchen als dat zo uitkomt en heeft al eerder samengewerkt met Sipke Hulshoff. Andere interessante kandidaten zijn Peter Bosz (vind ik wel iets te rechtlijnig in zijn ideeën), Dick Schreuder (mist wel wat ervaring) en Pascal Jansen (dan worden ze wel helemaal gek bij AZ). Buitenlandse trainers kan ik minder goed beoordelen maar het viel me op dat Denemarken onder Kasper Hjulmand tijdens het vorige EK prima aanvallend voetbal op de mat legde. Zo zullen er meer buitenlandse coaches zijn die goed bij de nieuwe speelstijl van Feyenoord passen.
Tottenham Hotspur probeert al jaren de top te worden in de PL. Dat is nog steeds niet gelukt ondanks uitstekende kwaliteit trainers en spelers. De club mist dus iets in haar genen en ook Arne Slot zal dat niet kunnen veranderen. Hij is voorstander van druk op de tegenstander en aanvallend voetbal. Nou, in de PL doen ze niet anders. Slot gaat daar dus niet slagen. En Feyenoord? Heeft inmiddels bijna gesmeekt of de trainer wil blijven en als die voor iets anders kiest niet dan moet Feyenoord hem maar laten gaan en zoveel mogelijk euro's of ponden binnenschrapen. Er gaat immers niets boven de club.
Ik hun Slot een hele mooie transfer. Maar ik hoop dat hij dit niet doet en wacht op een grote(re) club met meer visie en beleid.
Dit is een trainerskerkhof.
Er zal heus een goede vervanger zijn. Ben wel bang
dat hij gaat, heel het team gaat.
Geen-Woorden-Maar-Daden
John Dahl Tomasson

Kees van Wonderen

Prima vervangers👌
Jij kijkt weinig naar Heerenveen
Geen-Woorden-Maar-Daden
Gaat het niet om zijn spelers met Feyenoord DNA 😁💪

Slot is niet duidelijk naar ons toe.
'Feyenoord DNA' bestaat uit onkunde, wanbeleid, incidenten en geromantiseerd gelul.

We moeten juist verder op de ingeslagen weg: topsportmentaliteit, wetenschap, data, intensiteit en communicatie.

Dat zijn de enige graadmeters waarop Feyenoord een nieuwe coach moet beoordelen.
Amen, maar slot is noet de enige die dit kan
Van Wonderen??‽?? Heel ander voetbal
bloedaandepaal
Beide niet geschikt.Dan liever bosz zelfde manier van spelen
Die blijft. Tottenham gaat voorlopig niet aanhaken bij de top daar.
All-Gunz-Blazing-Marbella
All-Gunz-Blazing-Marbella
..fokkenham kotsspor praat ook met andere trainers..daarbij komt..ze geven trainers geen vrije hand...beter voor ons..slot blijft bij ons..ipv een hang slot te worden bij fokkenham..
Ik las dat dat ze hem wel heel graag willen hebben. De andere kandidaten zijn geen opties meer waarschijnlijk zijn niet geïnteresseerd(?)

https://tbrfootball.com/report-tottenham-keener-than-ever-to-hire-44-year-old-manager-he-wants-a-lot-of-control/
What do we think of Tottenham?
All-Gunz-Blazing-Marbella
All-Gunz-Blazing-Marbella
...fok tottenham..since 1974..
Merijnkorenhof
Die gaat weg… 😢
Gaat vroeg of laat toch gebeuren en hoewel het een fantastische coach is, is het ook niet de enige goede coach op de wereld.
Kloot maar het zou fijn zijn als hij nig 1 seizoen zou blijven om een stevige basis te bouwen en dat er een soortgelijke trainer wordt gehaald. Straks moeten we tegelijk met Ajax op zoek naar een trainer en dan ben ik bang dat zij de voorkeur krijgen (meer aanzien en geld) als we in dezelfde trainer geïnteresseerd zijn.
Eens mbt één of twee jaartjes extra maar we moeten ook niet overdrijven. Deze spelersgroep is namelijk ook beter dan waar ze credits voor krijgen. De trainer heeft een grote invloed gehad maar je zult ooit verder moeten en dan zijn er ook andere goede alternatieven.
SterkerDoorStrijd
SterkerDoorStrijd
Slot vervangen is onmogelijk
Zullen we de club dan maar gelijk opdoeken?
Ben wel een beetje klaar met die Slot meuk. Als meneer weg wil dan gaat hij toch lekker. Ik ben ook wel klaar met dit soort nieuwsberichten.

Laat maar weten wanneer meneer er uit is. Het is graag of niet.
JPvanEesteren
Nee, niet laten weten wanneer meneer er uit is, daar moet een korte deadline aan gekoppeld worden. Wij moeten ook verder, we kunnen moeilijk pas in juli een opvolger gaan zoeken.
SterkerDoorStrijd
SterkerDoorStrijd
Zou gek zijn als ie dat doet, kansloze club.
All-Gunz-Blazing-Marbella
All-Gunz-Blazing-Marbella
inderdaad..
Matige ploeg dat spurs en een vervelende slangenkuil je ligt er zo uit als coach dit is geen stap vooruit alleen kwa salaris
Beertruidrager
Wanneer hij daar naar toe gaat, geeft het salaris waarschijnlijk de doorslag. Zal dan waarschijnlijk ook een paar van de huidige selectie meenemen. Natuurlijk niet te hopen, maar als echte feyenoorder ben ik daar wel bang voor.
Ben ik ook bang voor.
@FTM als je nu een inschatting zou moeten maken met de inside kennis die jij hebt, denk je dan eerder dat Feyenoord dan eerder voor een Nederlandse of Buitenlandse trainer als vervanger voor slot zou gaan?
Tottenham is totaal niet de juiste club om bij in te stappen nu, dat gaat gegarandeerd fout voor hem
Zoals je kunt lezen is Slot niet de enige waarmee ze afspreken. Denk dat management van Slot ook benieuwd is wat er mogelijk is. Nu en voor in de toekomst. Zegt wat mij betreft nog niet veel. Zal nog veel meer nieuws volgen de komende tijd. Totdat er niets definitief is blijven we hopen...
antoinevddobk
Het trainers kerkhof tottenham waar de eigenaar zich overal mee bemoeit .ik zou het echt zwaar *** vinden als slot ons daar voor verlaat .
BlackaSchaduwSpits
BlackaSchaduwSpits
Kunnen we dit nieuws rapporteren als spam?
Zou het niet doen als ik hem was.. Spurs wisselt vaker van trainer als de meeste mensen van schoenen, spelen geen Champions League en ook nooit een echte rol in de Premier League en dan is hij ook nog eens vierde keus. Kansloze missie om daar in te stappen
@FTM hoe groot acht jij de kans dat die blijft?
WilfrietGnonto
@FTM Hoe groot acht je de kans dat slot daadwerkelijk weggaat? En is Sipke Hulshoff hem dan een mogelijke opvolger?
Tottenham of Feyenoord....?? Ik zou het wel weten!! Laat never nooit je club waar je onder contract staat in de steek!
Nieuws dat je eigenlijk niet wilt lezen.
JPvanEesteren
Moet jij weer op zoek naar een nieuwe avatar 😏