Primeur Bevestigd
geertruida microfoon

VK Sportphoto

Transfers

Tweede bod geweigerd; langer verblijf Geertruida lijkt uitgesloten

FeyenoordTM

Lutsharel Geertruida is druk bezig met zijn transfer naar RB Leipzig. De multifunctionele verdediger kwam reeds tot een persoonlijk akkoord met de Bundesliga-club. Feyenoord verwacht de sterkhouder niet aan boord te kunnen houden. De Rotterdammers hebben het tweede bod van de Bundesliga-club op Geertruida geweigerd, maar Leipzig gaat terugkomen met een verbeterde aanbieding.

Orkun Kökçü verkaste eerder deze zomer voor een uitgaand transferrecord naar SL Benfica. Mocht Geertruida uiteindelijk óók zijn transfer krijgen, verwacht Feyenoord een soortgelijk vast bedrag aan de transfer over te houden. Een clubakkoord tussen Feyenoord en RB Leipzig volgt mogelijk al dit weekend of eerder. De Rotterdammers gaan in dat geval opzoek naar een nieuwe rechter centrumverdediger én een nieuwe rechtsback.

Geertruida speelde reeds 151 officiële duels in het shirt van de Rotterdammers. Daarin was hij goed voor 15 goals en 6 assists. De multifunctionele verdediger verlengde afgelopen maart zijn Feyenoord-contract tot medio 2025 en wordt door Transfermarktingeschat op een huidige marktwaarde van 25.000.000 euro.

Legenda

Bevestigd Bevestigd
Betrouwbaar Betrouwbaar
Onbevestigd Onbevestigd
Gerucht Gerucht

Delen

Reacties

is leipzig niet gewoon afgehaakt
Gewoon blijven em met hem afspreken met hem na dit seizoen mag je weg voor 15 a 20 miljoen,of je ga nu maar voor 30 miljoen en 20 a 25 procent doorverkoop
Hahaha, dat zijn echt de domste afspraken die je kan maken. Hij heeft gewoon een contract he welke hij een paar maand geleden zelf heeft getekend. Als Feye het goed doet in de CL krijg je volgend jaar (ook met een 1-jarig contract) nog minimaal 25 a 30 voor hem. Hij zal dan bij veel meer clubs op de radar staan namelijk.
Dankjewel! Wil net zeggen.. het is en blijft prijs schieten bij Feyenoord. We hebben het hier over een multifunctionele “moderne” rechter centrale verdediger/rechtsback/verdedigende middenvelder. Hij is ook nog een international en speelt komend seizoen in de Champions league met Feyenoord. Aankomend seizoen zou perfect zijn om hem er nog bij te hebben (de gehele selectie en wat toevoegingen trouwens), op Champions league niveau zo goed mogelijk te presteren en dan met de nieuwe waarde van alle spelers, pas te gaan verkopen als de speler zelf wil vertrekken. Nu helemaal niet aan de orde, gewoon aan contract houden en lekker veel spelen om meer waard te worden en ook bij een overstap bij de volgende club een basis kandidaat te zijn óf direct basisspeler. Zo zonde anders!
Leipzig biedt ff 40 miljoen op openda🫣 de poot stijf houden voor luts dus
Een aanvaller is meer waard dan een verdediger ook al is hij multi functioneel ,
Vind dit ook niet leuk , maar als een speler weg wil laat hem dan maar gaan voor een zo hoog mogelijk bedrag .
En wil een speler niet naar ons toekomen dan niet he! Graag of niet .in het geval van beelen van pec zwolle , je mag god op je blote knieen danken dat er vanuit de eredivisie belangstelling is voor je .
Tsjaa.. Openda had een geweldige spits voor Feyenoord geweest. Zeg het op elk platform denk ik inmiddels al 4 jaar ongeveer. Is inmiddels allang niet meer haalbaar voor Feyenoord uiteraard 😅 enorme gemiste kans dat!

En ja, Geertruida moet gewoon nog een seizoen blijven!
Mooi bedrag wordt dit. Goed voor Feyenoord. Nu nog een goede vervanger en we gaan weer verder bouwen. Totaal geen moeite mee. Alle vertrouwen in de clubleiding. Chapeau
Het zou mij niet verbazen wanneer Slot bij Sepp van den Berg uit gaat komen. Was hij in de jeugd bij PEC al zeer gecharmeerd van.

Volgens mij wel geblesseerd nu. En heeft ook weinig gespeeld.
Ook niet mijn keuze maar zoals ik al zei was Slot zeer gecharmeerd van hem . Hij werd door Slot al vaak als RCV en RB bij onder de 14 gebruikt terwijl hij eigenlijk in onder de 13 speelde. Precies zoals hij bij van den Belt ook deed. Die speelde samen met Sepp van den Berg in onder de 13 maar werden door Slot bijna wekelijks naar onder de 14 overgeheveld.
Je kan je beter richten op de Varkenoord jongens , zoals Kokcu en Geertje met zijn zaakwaarnemer Fer, die vergallen de boel , waardoor Feyenoord in een moeilijke positie wordt gebracht.
En dan een paar maanden geleden met een shirt rondlopen met 25 er op.
Volgens mij hoort het er gwn bij om spelers door te laten groeien, als Feyenoord ben je nou eenmaal meestal geen “plafond” voor de meeste spelers maar een springplank. Als je als jeugdspeler voor 20 miljoen of hoger weg gaat heb je t gwn heel goed gedaan voor de club en Feyenoord kan weer door investeren 💪🏻🙏🏻
Gemakshalve ga je er gewoon aan voorbij, dat Kokcu had besloten waar ie heen ging, al in april na het bezoek van zijn familie aan Benfica - Internazionale en hij daar Feyenoord mee voor het blok zette. Ga dan niet in de media roepen dat je het beste voor Feyenoord wil, maar het beste voor jezelf.
Zelfde verhaal voor Geertje met zijn zaakgelastigde Fer, zijn een jaar bezig geweest om zijn contract te verlengen , als die jongens nou echte Feyenoorders waren, zou het anders gaan, maar voor mij heeft iedere professionele voetballer maar 1 belang.
Dus voor mij is het allemaal 1 pot nat, op Coentje na
Tja, als je niet in de gaten hebt wat er gebeurd, moet je je beperken tot dit soort reacties.
Het enige wat ik schrijf is, dat de familie van Kokcu al in april na een bezoek van de ouders van hem aan Benfica- Internationale Milaan hij naar Benfica zou gaan en nergens anders heen. Dat heeft ie zelf verteld, dus dat is geen gezwets. En daarmee heeft ie Feyenoord in een lastige positie gebracht om een maximale tranfersom te krijgen. Bijna hetzelfde als wat Aursnes vorig jaar deed.
En dan de manieren van zaakwaarnemer van Geert , ' meneer Fer ' de broer van, hoe die zich het laatste jaar heeft opgesteld tegenover , kan je moeilijk stellen, dat ie het beste met Feyenoord voor had en dat hoeft ook niet, hij moet de belangen van de speler behartigen.
En dan komen die Duitsers met een bod van 18 miljoen om te beginnen en in de tussentijd gaat Geertje naar Leipzig om alvast zelf z'n euro's binnen te harken.
Zo gaat dat dus, hopelijk stelt Te Kloese zich keihard op en laat die Duitsers 30 miljoen betalen en verpatsen Geertje die is gemakkelijk te vervangen voor 12 miljoen.
Verschrikkelijk gezwets. Weet als geen ander hoe het gegaan is omdat hij hier vlakbij woont. Hij heeft het gewoon eerlijk gespeeld en Feyenoord totaal niet benadeeld. Als je dat vindt ben je echt niet wijs en heb je geen idee hoe de voetbalwereld werkt.
Ik weet niet over wie je het hebt, Kokcu of Geert , Kokcu is het verhaal helder in april hebben ze besloten dat hij naar Benfica zou gaan en dan weet ik gewoon. Dat betekent gewoon dat Feyenoord werd gedwongen om alleen met Benfica zaken te doen en dat drukt de prijs. Nou is er voor de rest geen enkele andere club gekomen met een bod van 25 miljoen PLUS en dat lijkt me ook wel begrijpelijk voor zo'n speler. Wellicht wordt ie meer waard , als ie net als Aursnes excelleert in de Champions Leaque.
En wat Geertje betreft, ik wens hem alle succes in Oost Duitsland , hij heeft in ieder geval een zaakwaarnemer die zijn belangen goed behartigd.
Die heeft alleen een verkeerd bedrag aan die Duitsers gemeld voor hoeveel ie op te halen was, dus moet nog ff 10 miljoen bij en doeiiiiii, voor 10 tot 15 miljoen haal je een prima verdediger
Je weet het allemaal wel goed. Gelukkig hebben we een goed bestuur.
Inderdaad, we hebben een hartstikke goed bestuur die onze club weer terug gaan brengen waar we horen.
En dat we hier een beetje discussieren en van mening verschillen hoort erbij.
Ik wens beide spelers het beste in alle opzichten, maar ze moeten niet raaskallen dat ze het beste met Feyenoord voor hebben.
Om het nog wat helderder te maken, als ze Feyenoorders zijn, zoals ze zeggen, dan zou ik , nadat ik eindelijk kampioen ben geworden met mijn club, zeggen, en nou ga ik met mijn club de Champions Leaque in en laten we zien wie en wat Feyenoord is.

Dat is het verschil tussen een speler en een Feyenoorder.
Die moet je niet zomaar verkopen goed ingeschat van De Kloese. Ik zeg 20 miljoen euro + een bonus en dan zijn we tevreden.
Zal wel 23,5 miljoen zijn en 10% doorverkoop uiteindelijk..
Mocht Geertruida vertrekken, is Q Timber nog een optie om een linie te zakken bij ons?
Off-topic maar 150M voor Declan Rice + Timber is dus precies waarom Arsenal nooit wat wint en nooit wat zal winnen.
Feyenoord laat zich wat Geertruida betreft de kaas niet van het brood eten, prima. Geertruida zelf gun ik deze stap wel. We hebben nu een directie die spijkerhard onderhandelt. En dat is goed, hopelijk komt er snel een deal waar iedereen blij van wordt. Gaat vast lukken. En verder vertrouwen op Slot en te Kloese met het oog op nieuwe spelers.
Mwa, spijkerhard 🤔 Iets harder dan vroeger. Spijkerhard is: Geertruida mag voor 30 miljoen weg en geen cent minder. En dat gaat echt niet gebeuren.
@ftm aan wat voor bedrag moeten we denken?
Jammer als hij gaat, maar het is hem wel gegund. En er komt vast wel wat voor in de plaats
Geertruida is overigens beter dan Timber en die gaat voor 45M weg, waarom zou Feyenoord dan 25M moeten accepteren? Moet meer uit te halen zijn
Jorgenson scenario, is het niet. Hij is goed maar niet geweldig. Maar goed dat niet de bedragen worden gevraagd die hier door de kenners geroepen worden.
Ik heb het goede nieuws!! Taabouni naar Qatar en we verdienen er nog enkele tonnen aan ook!!!
Waar blijft dat goede nieuws. Als je niks te melden hebt zeg dan ook niks. Kom dan niet met “er is nog geen groen licht🚦. Onee want dan kan er niet worden gezegd: You’ve seen it here first!!! Primeur!!
*** toch niet zo dom. Wees blij dat je überhaupt nieuwtjes krijgt of blijf weg van dit forum. Door gasten als jou worden deze forums verziekt
Leer eerst normaal praten. Je lijkt wel een kleuter van 2.
Heel normaal antwoord. Maar als ik al jou commentaar lees en de woorden die je gebruikt
Goed geduld. Niet zo snel praten.
Hij moet zich gwn aan afspraken met bronnen houden, wees blij dat die zich hier zo inzet om ons te informeren, ik word altijd blij als ik een verhaal op de 1908 insta zie omdat ik dan gwn hoop op iets van nieuws en vaak zat is het er dan. Mocht je dat niet willen dan ontvolg je toch en dan lees je het vanzelf wel in het AD of iets dergelijks😇
Heb je ook wel eens gehoord van het woordje geduld ?
Nieuws brengen blijft een gunst en is geen verplichting. Het is rijp wanneer het er rijp voor is. Je zou ook niet willen dat een transfer op de helling komt omdat het te vroeg naar buiten is gekomen.
@ftm heb je deze werkweek nog iets in de pijpleiding zitten?
Goed nieuws. Wordt waarschijnlijk einde van de werkdag geplaatst. Zie verhaal van FTM.
Verhaal op insta van FTM 16uur geleden gepost. Ergens in de reactie's vermeld dat hij verwacht einde van de werkdag "go" krijgt dus het nieuws bekend mag maken.
Ftm weet ook niks,hij doet altijd een beetje interessant en geeft altijd dubbelzinnige antwoorden
Als je dingen weet die nog niet naar buiten mogen komen moet je wel dubbelzinnige antwoorden geven. Hij kan ook gewoon niks zeggen totdat het nieuws definitief naar buiten mag komen.
Ik hoop dat het in de pijplijn is… 😎
denk niet dat ze snel terugkomen hoor met een bod
Dat aanbod van 20 miljoen zal toch echt flink moeten verbeteren, anders geeft Feyenoord een koopje weg. Als Pedersen ook weggaat zal Feyenoord 3 verdedigers moeten halen. Tenzij je een verdediger weet te vinden die net als Geertruida goed uit de voeten kan als back en als centrale verdediger. Alleen Kasanwirjo als back up van Trauner lijkt me nogal een gok. Voor rechtsback lijkt me araujo een interessant alternatief. En dan nog een multifunctionele verdediger die zowel back als centraal kan spelen erbij kopen of huren zou ideaal zijn.
Mag ik het jammer vinden dat hiermee onze identiteit een beetje afbrokkelt wanneer onze 'eigen jongens' Kokcu, Geertruida en mogelijk ook Bijlow vertrekken. Ik begrijp dat er een moment van gaan is, blijft altijd zonde en moeilijk te verkroppen.

Daarentegen, ik mag toch hopen dat voor Geertruida het transferrecord wederom gebroken moet worden willen wij akkoord gaan? De noodzaak is er niet om te verkopen toch...
Dat klopt, maar in tegenstelling tot bv Hancko heeft Geertruida geen langlopend contract.
Betekent dat je na dit seizoen heel veel geld gaat inleveren.
Zijn lastige afwegingen voor de leiding van de club
We moeten ophouden met dat sentimentele gedoe. Eindelijk verkoopt de club voor zowat meer dan er in de afgelopen 20 jaar is verkocht in één window. T is logisch dat je bij de ene speler wat meer hebt dan bij de ander, maar het is en blijft een bedrijf. En bedrijven moeten winst opleveren. T gaat weer wennen worden zonder Orrie en Luts maar ik dacht ook dat Malacia en Senesi onmisbaar waren…..
Het zit hem mij niet zozeer in het onmisbaar zijn. Zoals ik al schets, ik vind het gewoon enorm gaaf dat we met een groot deel 'eigen jongens' lopen waarbij Lutsharel ook nog eens echt 'van Zuid kompt'. Dat weegt voor mij echt wel zwaarder om hem dan nog 1 jaar te hebben lopen, dan die 5 miljoen extra die je nu kunt vangen. Sterker nog, als hij ook nog presteert in CL en Oranje, denk ik dat zijn waarde ondanks zijn contract misschien nog wel toeneemt.
Hij moet echt meer opbrengen dan Kokcu. Verdedigers met zijn kwaliteiten zijn zeldzamer dan goede middenvelders. Geertruida ga je niet 1-2-3 vervangen. Brenet is echt een klasse of twee minder. Er moet echt een vervanger komen. En voor de mensen die zeggen hij is niet loyaal: hij heeft verlengd om veel geld voor de club op te leveren. Het is helaas logisch dat kapitaalkrachtige topclubs je spelers wegkopen na een goed jaar en dat gaat zou blijven tot Feyenoord stabiel top 5 in Europa is met een dito salarishuishouding.
Top 5 in Europa, gaat nog ontelbaar veel whoppers duren :-)

En inderdaad, het salarishuis moet veel groter worden zodat we betere spelers kunnen aantrekken en langer behouden. Gaan ook nog wel een hoop whoppers overheen.
Feyenoord zal helaas nooit tot de top 5 van Europa behoren, daarvoor is onze competitie te klein.
We zullen nooit de TV-gelden van Engeland of Duitsland krijgen en landen als Spanje en Italië ga je ook niet inhalen.
We moeten het hebben van goede eigen jeugd en slim inkopen.
Nieuwe rechter verdediger?.hebben trauner en kasanwirjo daarvoor toch?.eerder nog een linker verdediger voor achter hancko
In bepaalde wedstrijden heb je een snellere RCV nodig dan Trauner, zeker in de CL. Trauner was tegen Roma tot twee keer toe op cruciale momenten net niet scherp en snel genoeg. De periode dat wij in de eredivisie afstand namen van de rest was toen Geert RCV stond. Moet echt een RCV/RVV met zijn kwaliteiten als keuze 1 komen.
Trauner is vorig jaar behoorlijk blessure gevoelig gebleken. En Kasanwirjo kwam in de minuten die hij speelde simpelweg tekort, tenzij de tegenstander van het niveau rond de degradatie streep was. Tegen Ajax in de beker wist hij niet waar hij het moest zoeken. Gelukkig ziet de staf dat ook in, als ze een vervanger zoeken.
@FTM, Q. is dus niet de nieuwe RB? Anders hebben we alleen maar 1 nieuwe CB nodig toch?
@FTM, Is Ethan Ampadu geen logische opvolger? Loopt in 2024 uit zijn contract.
Helemaal mee eens ik had het al een keer over deze speler op deze site. hij heeft al flink ervaring in het buitenland. dus kan inderdaad in het profiel liggen van feyenoord.
Onbetaalbaar salaris, denk eens na!
Leipzig.....


Ik vind er wat van.
Geen mooie club maar ze zijn wel enorm succesvol. Ze hebben bewezen dat ze spelers beter kunnen maken en ze hebben dezelfde speelwijze als Feyenoord. Bovendien kijkt de hele wereldtop mee als je daar een goed seizoen draait. Hoe vaak is een speler van Leipzig wel niet naar City, Liverpool, Chelsea of Bayern gegaan?
Rutgger is feyenoord concreet voor killiann sildillia?, zie op transfermarkt dat hij zowel op rechtsback als centraal uit de voeten kan. 2 posities in 1 net als geert
Dat is slim, zo ontwijk je dus de ********* 😎
Van Eewijk halen voor de rechtsback positie. Dan ga je er niet heel veel op die positie erop achteruit.
Past in de data Niet in het Feyenoord wat Slot eigenlijk Zou willen. Wellicht een optie als vervanger voor pedersen.
25 miljoen + doorverkoop percentage zou te verkopen zijn voor de achterban.
Minder niet.
Van der Ven en Timber zijn voor veel hogere bedragen verkocht
Die schat ik zeker niet hoger in dan Geertruida
Hoop dat Feyenoord eindelijk eens ballen toont en aangeeft dat we niet meer hulpbehoevend zijn.
Anders ben ik bang dat der nog veel meer verkocht gaan worden deze zomer.
Zullen wij St Juste maar kapen?
30% van de potentiële wedstrijden gemist vorig seizoen door blessures, iets te groot risico voor 15 mil+ lijkt me.
@ftm Zit een groot verschil nu nog tussen wat RB biedt en Feyenoord wilt ontvangen?
Als deze deal doorgaat, dan hoop ik dat dit geen invloed heeft op het vertrek van Pedersen. Weet jij daar meer over @ftm?
Minstens dat bedrag en niet minder.
Prima beleid, een speler uit de eigen jeugd voor zo'n 25 miljoen verkopen. Helemaal gezien het feit dat hij een half jaar geleden nog niet eens had bijgetekend. Dan zou Geertruida nu misschien voor 6/7 mln vertrekken.

En kijk naar het geraamte dat nu al staat t.o.v. eerdere jaren. DTK zal heel hoog in de boom gaan zitten bij overige basisspelers (misschien Pedersen uitgezonderd). En dat is helemaal terecht, ook tegenover Slot. Ik vermoed dat Bijlow, Trainer, Hancko, Hartman, Zerrouki, Wieffer, Gimenez, Paixao blijven óf vertrekken tegen een extreem transferbedrag. Wellenreuther, Lopez, Danilo hebben we achter de hand, evenals een rits buitenspelers (waar nog wel mutaties gaan volgen, maar er echt wel wat prima backups tussen zitten). En weer een paar jonge talenten die misschien dit jaar wel gaan verrassen (Minteh, Milambo, Sauer etc.).

Dus met wat gerichte aanvulling komen we er wel. Alle vertrouwen dat er straks een elftal staat dat weer kan concurreren met PSV, Ajax en in Europa. Bedenk even hoe we er een jaar geleden voor stonden...
In jouw lijstje zal Zerrouki zeker niet vertrekken. Die is er net.
Klopt uiteraard, ik had even 8 basisspelers opgesomd. Vergat Timber nog. Dat kwam er afgelopen jaar nog niet uit, maar als ik Slot zo hoor, ziet hij Timber echt als groeibriljant. En niet als inverted back, maar als middenvelder. Szymanski er misschien ook nog bij (let's hope) en we maken weer een stap vooruit..
Dan ziet Slot gelukkig iets in Timber wat ik absoluut niet zie... Kan een goede worden, als dat laconieke er eens uit komt. Bij Jong Oranje op zijn echte positie kwam hij ook niet beter uit de verf. Maar Slot krijgt het wel uit hem denk ik zo.
Ik vind Timber echt een talent. Moet nog groeien in zijn spel, maar man wat heeft hij een gevoel in zijn spel.
Geweldige rushes op de as.
Maar het mag allemaal wat meer en nog beter natuurlijk
Dus dat zal neerkomen op een Kokcu achtig bedrag, wat zeer mooi is.

Niemand is onvervangbaar, ook Geertruida niet.
Daarnaast heeft Feyenoord afgelopen seizoen het ook een half jaar zonder Geertruida moeten doen en dat ging gewoon goed met Pedersen en Trauner.

Afgelopen seizoen kwam Feyenoord er ook sterker uit ondanks het verlies van enkele sterkhouders en dat zal nu niet anders zijn.
Met 25 miljoen kan je het team een flinke kwaliteitsimpuls
Geertruida heeft 4 wedstrijden gemist, géén half jaar. Een even goede RB èn RCV voor zeg 15 miljoen -volledige bedrag zal het niet worden- vinden, is lastig.
Hancko is 2 klasse beter dan Geertruida en was 7 miljoen.
Voor 15 miljoen kan je dus 2 Hancko’s kopen, je moet alleen even zoeken.

Maar we moeten niet doen alsof Geertruida een onvervangbare topper in wording is, net als veel anderen komt ook hij internationaal tekort.
Hancko was een schot in de roos, kon niet beter. Gaat helaas niet altijd lukken.
Probleem is dar feyenoord nooit 1op 1 het bedrag kan herinvesteren omdat er nog een schulden getaald moeten worden en de vvf wil nog wat centjes en de stapel boetes
Niet te vergeten . Dus wordt altijd weer puzzelen , toch???
Een paar schulden ,, en getaald = betaald , sorry voor de tikfouten
Rot om uit te spreken maar prijzen moeten omhoog naar PSV en AJAX niveau.
Dat doe je niet in 1 a 2 jaar! Na aankomend jaar zullen de bedragen nog wat hoger liggen als je wat wedstrijdjes in de CL kan winnen.
In 2017 is er nooit doorgeselecteerd. Gemiddelde leeftijd toen lag in de basisopstelling een stuk hoger.
Oude speler zijn lastiger te verkopen…
snap nog steeds niet dat psv meer voor hun spelers krijgt. wat heeft dat psv de afgelopen 10 jaar laten zien dan?
Spelers afleveren aan de Europese(sub)top die daar ook slagen Oftewel PSV heeft aangetoond waardevolle spelers voor dat soort clubs te hebben. Feyenoord heeft dat trackrecord niet. Kost tijd
Is ook maar 1 x in de 5 jaar. Vergelijk sini met die madueke, is dan toch om te janken.
1x in de 5 meer dan Feyenoord Chelsea is anders dan Leeds. Enige speler die van ons
rechtstreeks naar een topclub is gegaan en direct basisspelers was de laatste 20 jaar is Kuyt
Zelf AZ denkt 20 25 miljoen voor Reinders te krijgen van A-C Milaan. Misschien moet Feyenoord wat meer ********** tonen in de media “niemand de deur uit voor minder dan X bedrag”. Heel simpel…..weer kampioen worden en champions League-debuut halen is meer waard dan de verkoopwaarde van de spelers. Niet verkopen is ook investeren.
Zo is het.. Hard to get spelen. We zijn geen sletje meer van het voetbal
Milan van ewijk geen optie voor vervanger? Moeten we wel snel zijn want Pisvee wild hem ook nogsteeds
verdedigend niet goed genoeg
Aanvallend ook niet heel bijzonder. Net zo'n blind renpaard als Pedersen. Alleen verdedigend nog slechter
Kan alleen leuk aanvallen. Als je hem 1 keer voorbij bent, dan ben je hem ook echt kwijt.
@FTM wat verwacht je en komt Red Bull Leipzig terug met vernieuwend bod?
Hij doet moeite om een bericht te typen, doe jij dan ook de moeite om het bericht te lezen?
Alles staat gewoon in het bovenstaande verhaal.
Hij is niet zo van de woorden 😉 No offence
Blijf nog een jaartje hij is 22 jaar en nog jong
@FTM Zit een bedrag van 30M vaste fee erin? Of is dat net te hoog gegrepen ?
30 miljoen weigeren 40 miljoen of 35
Lijkt me niet haalbaar. 25 mjn en % zou al erg mooi zijn.
@FTM we kunnen zeker rustig blijven en afwachten wat iedereen hier ook schrijft. Maar nog een maand en dan spelen we om de eerste prijs. Dus je zou verwachten dat er de komende twee weken wel inkomende transfers zijn om te zorgen dat je er ook klaar voor bent. Hoe kijk jij hierna? Of is het gewoon weer eind augustus pas goedkoop proberen toe te slaan? Uit de jeugd nog spelers die doorstromen met grote potentie ? Gevalletje Hartman zeg maar.
Even de Torino houding aannemen. Die 30 miljoen weigeren voor Perr Schuurs…
Geertruida is niet minder toch?
Dat bedoel ik…. Dus de Torino houding aannemen…
Gaan wij waarschijnlijk toch niet doen
Haha vele malen beter en ook nog eens multifunctioneel inzetbaar. Moderne back. Als je hem nog een jaar houdt krijg je er volgend seizoen sowieso 40+ voor aangezien er dan nog veel meer teams in de race zullen zijn. Deze man ga je echt heel hard missen en misschien nog wel meer dan Kokcu.
Nou dat was de laatste prijs dan voor ons.

NO LUTS NO GLORY!!!
“Mocht Geertruida uiteindelijk óók zijn transfer krijgen, verwacht Feyenoord een soortgelijk vast bedrag aan de transfer over te houden.”

Ik mag hopen dat dit vaste bedrag dan 30 miljoen is, want 25 is echt imbeciel gezien de huidige prijzen in de markt die worden betaald.
Moet eerlijk zeggen dat ik Geertruida wel vervangbaar vind , daarentegen vind ik kokcu wel heel moeilijk te vervangen.

25 miljoen + doorverkoop is een prima deal in mijn ogen , zeker omdat hij zijn contract heel moeilijk verlengd.
Super belangrijk voor de opbouw. Met Kokcu ook veel voetbal weg. Zerrouki heeft dat vermogen totaal niet.
Dan heb je Zerrouki nooit zien voetballen.
Zerrouki heeft dat vermogen totaal niet zegt ie hahahaha. Kijk dan maar even wat wedstrijden terug.
Zeker heeft die niet hetzelfde als Geertruida of Kokcu. Maar goed, je ziet het vanzelf. Geertruida heeft het vermogen om 2 a 3 man uit te spelen en Kokcu is natuurlijk sowieso 4 klassen beter.
Dus 1 speler vinden, die op 3 posities kan spelen. Zijn makkelijk te vinden, volgens jou
Met alle respect , op cvm vond ik hem 3x niks .. op cv vond ik hem heel erg sterk. En op rb vond ik hem aanvallende kwaliteiten missen.
Het middenveld toen nog met Kokcu en Timber, ging toen juist veel beter lopen. Het is wel zijn minste positie van de 3
Ik hoorde gisteren Willem van Hanegem in de podcast. Hij: een middenveld van Zerrouki, Wieffer en Symanski (en op termijn vd Belt) kan prima, hij vindt dat sterk genoeg. Voetbal is een teamsport, aldus Willem en rollen van individuen worden altijd weer opgepakt als je er goede spelers omheen hebt staan.
Lijkt erop dat we volgend jaar een team hebben staan zonder een speler die bij Feyenoord de jeugdopleiding heeft doorlopen....de geschiedenis herhaalt zich, de jeugd redt de club weer financieel, wordt verkocht, dure spelers worden teruggekocht, die bij tegenvallende resultaten nooit meer hetzelfde gaan opleveren, dus financieel geen ruimte voor aankopen meer, jeugd wordt weer gedwongen ingepast en na een aantal seizoenen met flinke winsten verkocht...zie hier hoe het al decennia gaat bij ons
Ook die staat in de concrete belangstelling van een aantal Duitse clubs
Hebt niet altijd een goede lichting klaarstaan. Verder zijn Bijlow en Hartman er nog. De situatie is nu ook wel heel anders en we staan er een stuk beter voor. Nu hopen dat ze binnen de club door gaan pakken.
Ik zie Bijlow (man utd) en Hartman(Leverkusen) ook nog wel vertrekken
Bijlow zou nog kunnen maar Hartman gaan ze echt niet verkopen deze zomer.
Bijna alle aangetrokken spelers van de afgelopen 2 jaar, worden met dikke winst verkocht. Jij moet lekker in een draaikolk blijven zwemmen. Maar Feyenoord is daar al uit.
Zouden die er na de zomer nog zijn? Bijlow die vertrekwens heeft uitgesproken en op de lijst bij man utd staat, Hartman die concreet gevolgd wordt door Duitse clubs?
Vooralsnog zijn ze er nog. En dus ontkrachtte ik jouw stelling.
Lopes prima vervanger van hartman
Heeft Bijlow tegen jou gezegd dat hij weg wil? Vertrekwens uitspreken is iets anders dan zeggen dat je united wel ziet zitten.
Hij heeft vorig seizoen al aangegeven te willen vertrekken, zodra man utd interesse toont en concreet wordt is ie weg.
Hopelijk kan de constructie met Dordrecht de doorstroming van de jeugd verbeteren.Al vraag ik me wel af waarom je dan spelers als Slory niet daar heen laat gaan
Dat hoop ik ook, maar zelfs zonder constructie zou jeugd meer kans moeten krijgen, zoals ook Geertruida, Kokcu, Bijlow, hartman kans kregen zonder uitleenbeurt. Vervelende is dat onze eigen jeugd alleen kans krijgt als aankopen blessures oplopen.
Denk dat we door geen KKD route te hebben niet aantrekkelijk genoeg zijn voor de echte grote talenten. Vraag is wie er nu in de opleiding zit die klaar is voor Feyenoord 1
Als Slory echt zo goed is, moet je die aan een club in de ED proberen te verhuren.
Feyenoord heeft toch geen geld nodig na Kokcu en CL-miljoenen? Je kan ook gewoon 'nee' verkopen of zijn er misschien met Geertruida bij verlenging afspraken gemaakt?
Die kans is groot, na 2 keer met de grootste moeite verlengen voor 1 seizoen. Denk dat Geertruida ook een gedeelte van de meeropbrengst ontvangt tov een verkoop deze zomer zonder contractverlening
Dit is gewoon de hele opzet geweest, bijtekenen en dan voor een hoger bedrag verkopen ipv met nog 1 jaar contract.
Die CL miljoenen kun je nu nog niet uitgeven hé.... Iedereen telt dat voor het gemak maar mee dat we nu even paar nieuwe spelers kunnen kopen van dat geld, maar verkoop van spelers is op dit moment de enige manier om budget te creëren...
Jij denkt dat we die spelers in 1 keer aftikken? Wordt toch allemaal in termijnen betaald man.
Nee natuurlijk niet... Maar je mag gewoon geen geld uitgeven en ook niet begroten voor in de toekomst wat nog niet binnen is...
Zijn er nog mensen bij die nu nog twijfelen aan te kloese????
Zeker! 25 mln is nog steeds te weinig in vergelijking met andere spelers(Reijnders, Sangare, Alvarez,Timber). Vraagprijs zou minimaal 35 moeten zijn.
Uhja, hij wijst af bij een bod onder zijn marktwaarde maar gaat waarschijnlijk akkoord met een bod rond de 25 a 30 miljoen. Heb je een Van de Ven (jeugdinternational die Geert zijn veters geen eens mag strikken) die voor 35 miljoen weg gaat......koekoek
Hij wijst 20 mln af, vraagprijs is 25...Geertruida gaat, maar zeker niet voor de hoofdprijs
Sangare en Alvarez zijn helemaal niet verkocht, dus dat is lekker makkelijk vergelijken ja
  • 1
  • 2