gimenez-1

VK Sportphoto

Nieuws

Vader Gimenez: "We hebben gesproken met Dennis te Kloese"

Van de redactie

Eerder gaf de vader van Feyenoord-spits Santiago Gimenez al aan dat zij graag zien dat zijn zoon nog minimaal een jaar in Rotterdam blijft voetballen. De familie van de 21-jarige aanvaller is zeer tevreden over zijn huidige ontwikkelingen op Rotterdam-Zuid. In gesprek met ESPN Mexico geeft Christian Gimenez aan een uitstekende relatie te hebben met onder andere Dennis Te Kloese, de algemeen directeur van Feyenoord.

"We hebben een goed gesprek gehad met Dennis te Kloese. Hij is onderdeel van het fundament van dit project en wij zijn heel blij met Feyenoord", begint Gimenez senior. "Op dit moment zitten we in een groeiproces en hebben we een contract bij de club getekend voor vier jaar. Santiago zit goed op zijn plek bij de club. Hij voelt zich goed en dat is belangrijk."

Echter weet men in het voetbal nooit wat er kan gaan gebeuren. "Soms worden beslissingen voor je genomen. Santiago heeft het naar zijn zin, maar als er een niet te weigeren bod komt voor Feyenoord kan dat de situatie wel veranderen. Er kan belangstelling komen van clubs. Op dit moment willen we dat hij blijft, maar in de zomerse transferwindow kan er zoveel gebeuren. Op dit moment speelt er niets concreets. We kijken in de zomer wel verder wat er gebeurd."

Delen

Reacties

Ik hoop dat hij er nog is volgend seizoen, voltreffer deze transfer. Maar ja komt er een club met heel veel geld en hij kan veel meer verdienen zal hij als hij zelf wil gewoon gaan.
Heeft vandaag niet gespeeld dus goed voor ons.
Mexicaanse fans riepen tijdens de wedstrijd alleen maar om Santi , dus zegt ook genoeg.
Begrijp eens dat Gimenéz in mexico een film ster is. Men scandeert zijn naam meer vanwege het feit dat hij in de gq staat, in reclames van boss, dior, adidas enz. Voetbal kwaliteiten zijn ondergeschikt.
Heb je Bearsguy ook weer, met zijn lariekoek. Is je ban eindelijk voorbij ventje? Jouw IQ en kijk op het spel, dat is pas ondergeschikt.
Wat is dat voor domme opmerking. Als je spelers niet op internationale toernooien spelen worden de veel minder waard en zijn ze ooo niet zo goed dus wat een domme opmerking 😂😂😂 als je Dede gaat straks verkoopt voor €40 kan je zo 3 nieuwe giminezen halen dombo
Zo werkt het niet helemaal. Kijk maar naar Geertruida die nu geblesseerd is
Kijk naar Ajax. Waarom verkopen zij voor het 3 voudige? Juist ja omdat ze allemaal international zijn. Dan komen ze in de picture bij de grote clubs.