Verhuurde Feyenoorders in binnen- en buitenland

Rokus1908

Ook dit weekend kwamen de verschillende huurlingen van Feyenoord in binnen- en buitenland in actie. De verrichtingen van deze spelers dit weekend waren niet bepaald spectaculair, onder andere door het feit dat veel van hen met blessures kampten. In dit overzicht worden de prestaties van deze verhuurde Feyenoorders op een rijtje gezet.

Aliou Baldé: Helmond Sport-FC Dordrecht (2-1)

Baldé beleefde een tumultueuze avond met FC Dordrecht op bezoek bij Helmond Sport. De vlugge aanvaller wist in de eerste helft de 0-1 binnen te schieten. In de tweede helft kreeg hij echter twee gele kaarten waardoor een vroege aftocht van het veld volgde. Tot twee maal toe verdedigde Baldé enthousiast mee met zijn ploeg, maar kwam hierbij vrij roekeloos in waardoor hij twee gele prenten ontving van de scheidsrechter.

Naoufal Bannis & Lennard Hartjes: FC Eindhoven-Roda JC Kerkrade (3-3)

Naoufal Bannis (FC Eindhoven) en Lennard Hartjes (Roda JC Kerkrade) zouden het afgelopen weekend tegen elkaar opnemen in een onderling duel. De topscorer van FC Eindhoven was echter niet zonder kleerscheuren uit het vorige duel tegen Almere City gekomen, waardoor hij dit duel aan zich voorbij moest laten gaan. De op voorhand nummer twee en drie van de Keuken Kampioen Divisie speelden 3-3 gelijk in een spannend duel. Lennard Hartjes speelde alleen de eerste helft mee met de uitspelende ploeg.

Denzel Hall: PEC Zwolle-ADO Den Haag (1-2)

De ploeg van hoofdtrainer Dirk Kuyt met Denzel Hall in de basis speelde een uitduel in Zwolle. Na een moeizame seizoenstart van de Hagenezen wist ADO Den Haag wel de koploper PEC Zwolle te verslaan. Denzel Hall, die wederom als rechsback begon, speelde de 90 minuten vol en maakte een aardige indruk.

Thijs Jansen: FC Den Bosch-TOP Oss (4-1)

Thijs Jansen moest met TOP Oss op bezoek bij FC Den Bosch. De keeper kon niet verhelpen dat zijn ploeg een 4-1 nederlaag incasseerde. Desondanks keepte hij een degelijke wedstrijd en verrichte hij enkele fraaie reddingen. Jansen is daarmee de onbetwiste 'nummer 1' in de goal bij TOP Oss en doet daarmee zinvolle ervaring op in de Keuken Kampioen Divisie.

Francesco Antonucci: Vitesse-Volendam (1-1)

Antonucci kampt al sinds eind augustus met een blessure aan zijn lies waardoor hij wederom niet in actie kon komen voor Volendam. Zonder de Belg speelde Volendam 1-1 gelijk op bezoek bij Vitesse.

Cole Bassett & Marouan Azarkan: Fortuna Sittard-Excelsior (1-0)

Bij het duel in Sittard kwamen Feyenoord huurlingen Cole Bassett (Fortuna Sittard) en Marouan Azarkan (Excelsior) niet in actie. Azarkan kampt nog steeds met een blessure waardoor hij niet bij de wedstrijdselectie van de ploeg uit Kralingen zat. Bassett bleef 90 minuten lang op de bank bij Fortuna en lijkt in een uitzichtloze situatie te zitten.

Christian Conteh: Dynamo Dresden-Ingolstadt (1-1)

Conteh was net als vorige week geblesseerd en kwam daardoor niet in actie voor Dynamo Dresden. Zonder de watervlugge Duitse buitenspeler kwam Dynamo Dresden niet verder dan een 1-1 gelijkspel tegen Ingolstadt

Robert Bozenik: Boavista-Sporting CP (2-1)

Robert Bozenik begon wederom in de basis bij Boavista, dit keer in de kraker tegen Sporting CP. De Slowaak in Portugese dienst kon echter geen potten breken en werd na 75 minuten naar de kant gehaald. Boavista wist de wedstrijd wel met 2-1 te winnen en bivakkeert daardoor nog steeds op de vierde plaats in de Primeira Liga

Bekijk hieronder de de wedstrijden van de Feyenoord huurlingen die uitkomen in de Keuken Kampioen Divisie: