jim-breeman-sports-photography-feyenoord-excelsior-5-1-29

Jim Breeman Sport photography

Nieuws

Vermoedelijke opstelling • Geertruida voor Trauner en Pedersen op rechts

Van de redactie

Aankomende zondag staat in speelronde 31 van de Eredivisie de stadsderby tegen Excelsior Rotterdam op het programma. Scheidsrechter Serdar Gözübüyük zal om 14:30 uur fluiten voor de aftrap in het Van Donge & De Roo Stadion tussen de koploper en de nummer 16 op de ranglijst.

Gernot Trauner zal de wedstrijd tegen de Kralingers missen. De Oostenrijkse centrale verdediger ontbreekt omdat hij tijdens het uitduel bij AS Roma een tik heeft gehad. Lutsharel Geertruida zal naar verwachting zijn plek in het hart van de defensie overnemen. De rechtsback positie zal vervolgens worden ingevuld door Marcus Pedersen.

De opstelling van Feyenoord zal verder bestaan uit de gebruikelijke namen. Na een aantal mindere wedstrijden van Alireza Jahanbakhsh lijkt Igor Paixão de voorkeur te krijgen als buitenspeler. 

De wedstrijd tegen betekent eveneens een weerzien met Marouan Azarkan. De buitenspeler wordt door Excelsior gehuurd van Feyenoord. 

1908.nl verwacht de onderstaande 22 namen aan de aftrap.

Vermoedelijke opstelling Feyenoord: Bijlow; Pedersen, Geertruida, Hancko, Hartman; Wieffer, Szymański, Kökcü; Paixão, Gimenez, Idrissi.

Vermoedelijke opstelling Excelsior Rotterdam: Van Gassel; Horemans, El Yaakoubi, Pierie, Nieuwpoort, Zagré; Koopmeiners, Baas, Goudmijn; Lamprou, Azarkan.

Delen

Reacties

Goeie opstelling om weer om de winst te halen