Paixao feyspa

VK Sportphoto

Nieuws

Vermoedelijke opstelling • Sparta Rotterdam - Feyenoord

Ference

Voor speelronde 27 staat er een Rotterdamse derby op het programma. Feyenoord reist af naar Spangen en neemt het hier op tegen het goed presterende Sparta Rotterdam van Maurice Steijn. 

Feyenoord zal de eredivisie met drie punten willen hervatten. In de jacht hierop moet de ploeg van trainer Arne Slot het doen zonder de geschorste Oussama Idrissi. Hij ontving tegen Ajax zijn vijfde gele kaart en is er zondag dus niet bij. Hoewel Slot de keuze heeft tussen Dilrosun en Paixão, is de verwachting dat de Braziliaan de voorkeur zal krijgen.

Verder werd in de persconferentie duidelijk dat Slot Trauner 'gewoon' bij de wedstrijdselectie verwacht. De Oostenrijkse verdediger was een vraagteken voor de derby, aangezien hij afgelopen week eerder naar huis kwam van de interlands. 

Zoals bekend zullen Geertruida, Bijlow en Timber niet bij de wedstrijdselectie zitten. Daartegenover staat de mogelijke rentree van Patrik Wålemark. Bij de tegenstander van zondag ontbreekt alleen oud-Feyenoorder Jonathan de Guzman bij de wedstrijdselectie. 

 

Vermoedelijke opstelling Sparta Rotterdam: Olij; Sambo, Vriends, Eerdhuijzen, Pinto; Van Mullem, Kitolano, Verschueren; Van Crooij, Lauritsen, Saito.

Vermoedelijke opstelling Feyenoord: Wellenreuther; Pedersen, Trauner, Hancko, Hartman; Wieffer, Kökcü (C), Szymański; Jahanbakhsh, Gimenez, Paixão. 

Delen

Reacties

Morgen kunnen we Az weer een dreun geven. Als we laten zien, wie de baas is in Rotterdam ;-)
Niks in te brengen tegen deze opstelling. Natuurlijk, Lopez speelde zo goed tegen Ajax dat een basisplaats verdiend zou zijn maar Hartman verdient die basisplaats niet minder.
En ja, eigenlijk wil je altijd Dilrosun zien omdat het er toch een keer echt uit moet komen. Zóóó veel talent in aanleg, daar kun je toch niet mee blijven kwakkelen? Maar ja, in het overzicht van blok 2 van deze competitie bij Feyenoord-tv, was nog weer eens te zien hoe vaak Jahanbakhsh betrokken bij was bij het kantelen en/of er alsnog uitslepen van een wedstrijd. Dat geeft ook hem heel veel credits. En bij de slag bij Thermopylae (323 voor Christus) hakten de Perzen de Spartanen volledig in de pan. Dat moet Alirezah toch inspireren! ✊🏽👊🏽🤛🏽🤜🏽👍🏽
Het is doodzonde dat Lutsharel geblesseerd is. Maar in principe met deze selectie en opstelling missen we hem niet eens zo heel sterk. Met Trauner en Hancko in het centrum en Pedersen op rechts is gewoon een top verdediging, maar ik hoop natuurlijk wel dat Geertruida snel hersteld.💪
Paixao maar laten beginnen, Dilrosun vind ik echt helemaal niks, kan evt. invallen.
Idrissi geblesseerd? Die is de afgelopen wedstrijden toch in de basis gestart.
Die is geschorst zat aan zijn gele kaarten limiet
Soms schiet ik nog in m’n lach om die harmeet Singh toentertijd. Wat een flop was dat joh. Totaal niet relevant maar goed. Wij pakken Sparta !
Hoe kom je daar zo ineens bij, haha.
Nee, dan Philippe Leonard, ken je die nog ?
Hahahah, zit wat tussen inderdaad. Hoe is t mogelijk
De linksback die niet tegen een rechtsbuiten kon spelen😁
Op zeker Dilrosun, in principe de beste aanvaller die je hebt, het is niet de vraag of ie het laat zien, maar wanneer
Kijk je wel eens naar Feyenoord?
Ik zat in 1963 al in De Kuip, snotneus
Dan heb je gewoon weinig verstand van voetbal.
Feyenoord, Feyenoord wat gaan wij doen vandaag……
Vandaag geen moer.
Maar zondag gaan we winnen...... alleen met hoeveel is de vraag.