kokcu-fortuna

VK Sportphoto

Nieuws

Vermoedelijke opstellingen: Fortuna Sittard - Feyenoord

Van de redactie

In speelronde 23 van de eredivisie staat voor Feyenoord de uitwedstrijd tegen Fortuna Sittard op het programma. Eerder dit seizoen speelde de Rotterdammers in eigen huis nog met 1-1 gelijk tegen de Limburgers. 1908.nl blikt alvast vooruit op de vermoedelijke opstellingen van beide teams. 

Bij de ploeg van Arne Slot is Alireza Jahanbakhsh nog een twijfelgeval. Ook zullen de Rotterdammers het voorlopig wederom zonder Quinten Timber moeten doen. Gernot Trauner keert mogelijk weer terug in de wedstrijdselectie. Bij de Limburgers zijn Pinto en Cox een twijfelgeval voor zondag. Trainer Julio Velázquez ontbreekt bij Fortuna vanwege een schorsing.

Vermoedelijke opstelling Feyenoord: Wellenreuther; Pedersen, Geertruida, Hancko, Hartman; Wieffer, Kökcü, Dilrosun; Paixão, Giménez, Idrissi.

Vermoedelijke opstelling Fortuna Sittard: Pandur; Erdogan, Guth, Siovas, Vita; Bistrovic, Ferrati, Özyakup; Noslin, Yilmaz, Embalo.

Fortuna Sittard – Feyenoord begint zondag om 12:15 uur.

Delen

Reacties

Ik geloof in Slot . Wij staan bovenaan.
Ik hoop hierop:
Wellenreuther
Pedersen Geertruida Hancko Hartman
Wieffer Kokcu Bullaude
Dilrosun Gimenez Idrissi
Neem aan dat Paixao in deze opstelling op 10 gaat, Dilrosun op rechts en Idrissi op links ?
Dilrosun gewoon weer op rechtsbuiten zetten en hem daar een paar weken (tot de interlandpauze) laten staan. Daarnaast een keuze maken tussen Idrissi of Paixão op links. Vastigheid lijkt me de beste basis voor een betere vorm van de vleugelspitsen en ik krijg langzamerhand het idee dat het bijna continu wisselen op die posities daar mede de oorzaak van is. Met Dilrosun en Idrissi of Paixão heb je iig een linkspoot en een rechtspoot aan de zijkant voorin.
Als Dilrosun niet op 10 speelt, waar ik hem sowieso het minst overtuigend vind spelen, dan zou Danilo op die plek een optie kunnen zijn. En anders Bullaude een keer een kans geven. Die zal nu toch wel eens een keer kunnen starten?!
Voor Codoy Cruz heeft hij al 96 wedstrijden gespeeld. En voor zijn komst was hij basisspeler die in de toen lopende Argentijnse competitie vrijwel altijd speelde en ook meestal de hele wedstrijd. En bij ons heeft hij sindsdien in 8 wedstrijden 135 speelminuten gekregen.
Ik geloof niet dat we starten met didosun in de as.
Was Toornstra er nog maar bij als middenvelder....vanavond ook weer erg goed tegen Sparta. Met 2 geblesseerde middenvelders had hij gewoon al weken gespeeld
Jahanbakhsh zal wel starten. Geen super groot fan van hem maar brengt wel strijd en is ook wel belangrijk met zijn goals de laatste tijd. Hoop echt dat Dilrosun op het middenveld wel klaar is en een Bullaude voor een uur, Taabouni laatste 30 minuten of zelfs een Milambo voor het laatste uur gekozen word. Vooral nu Fortuna net als AZ in eigen huis ver zal terugzakken worden de ruimtes weer heel klein en dan heb je aan Dilrosun op die positie bar weinig. Eigenlijk zie ik zelfs een Ali en Idrissi in de flanken wel zitten puur voor de voorzet op Gimenez/Bullaude in de 16.
Alireza was eerder deze week geblesseerd dus denk niet dat hij start.
Ik vind deze opstelling op papier ook indrukwekkend