Betrouwbaar
Isaac Babadi | Soccrates Images

Soccrates Images

Transfers

'Verwondering bij PSV over handelswijze Feyenoord'

FeyenoordTM

PSV is in aanloop naar de topper tegen Feyenoord van aanstaande zondag niet blij met de handelswijze van de Rotterdammers inzake Isaac Babadi (18). Dat meldt het Eindhovens Dagblad donderdagmorgen. De Eindhovenaren hopen en denken Babadi nog altijd langer aan zich te kunnen binden, terwijl Feyenoord nog altijd zijn kans schoon ziet. De aanvallende middenvelder loopt medio 2024 uit contract, waardoor hij aankomende zomer een transfervrije status geniet indien hij zijn contract niet verlengt in Eindhoven.

Waar de schoen momenteel nog wringt? De krant tekent op: Bronnen rond de familie van Babadi melden dat zijn moeder per se bij een eventueel tekenmoment moet zijn en dat zij nog terug moet keren vanuit een ander land. Ze geven Samuel Babadi (de broer van Isaac) heeft gezegd dat de keuze op PSV gaat vallen, maar dat nog zaken afgewikkeld moeten worden. De broer van Babadi wil dat niet bevestigen en zegt dat er deze week wel met PSV is gesproken. ,,Dat gesprek was positief. De rest volgt daarna”, zegt hij. ,,Het ligt in mijn handen en we bekijken het de komende dagen. De insteek is een contract tot medio 2028", bevestigt hij.

De Eindhovense verwondering zit hem in het feit dat Feyenoord deze week nog maar eens contact zocht met de speler. Babadi sprak eerder zoals exclusief gemeld recentelijk fysiek Feyenoord. Arne Slot was ook aanwezig bij dat gesprek. De Rotterdammers willen héél ver gaan voor Babadi. Formeel ligt er nog geen Rotterdamse aanbieding, maar er zijn bedragen genoemd die ook aan PSV zijn voorgehouden. Ook schetste de Rotterdammers een sportief aansprekend plan.

Bij PSV wil niemand tgenover het Eindhovens Dagblad reageren op de situatie. PSV kan niet praten over contracten of onderhandelingen zolang er niks is ondertekend, zo is het standpunt van de club. Bronnen rond de club uit Eindhoven verwachten dat Babadi voor PSV kiest, maar kunnen nog geen keiharde garanties geven. 

Legenda

Bevestigd Bevestigd
Betrouwbaar Betrouwbaar
Onbevestigd Onbevestigd
Gerucht Gerucht

Delen

Reacties

Laatste blik van Slot net in persco na vragen over Babadi was veelzeggend. Die jongen komt niet.
Interview met ESPN reageerde hij anders.
Bij PSV wil niemand tgenover(tegenover)het Eindhovens Dagblad reageren op de situatie.

Niet om te zeuren maar gewoon voor de netheid 💪
Zoals gewoonlijk iedereen in en rondom Feyenoord misbruikt om het het vuurtje op te stoken. Lopen blind een zaakwaarnemer achter na. volgende keer liever pas brengen als het echt serieus is.
Vind het kwalijker dan je met Russen onderhandeld om Til binnen te halen dan de handelswijze van Feyenoord.
Verwondering zal wel zitten in het feit dat feyenoord minimaal evenveel te bieden had als hunnie
Not sure if verwondering of selectieve verontwaardiging
Dan wel misplaatste verontwaardiging naar mijn idee
Wordt het geen tijd dat er bij Feyenoord een fulltime technisch direkteur komt? Dit jaar wordt het druk met gaande en komende transfers. Zelfs Wieffer zou willen vertrekken. Je kan niet alle zaken in handen geven van de Algemeen Direkteur.
Wieffer heeft helemaal niet gezegd dat hij wil vertrekken. Juist dat hij zich prima op zn plek voelt bij Feyenoord en er alleen maar over na gaat denken als er echt een hele mooie club komt. Heeft Atletico Madrid zelfs afgewezen in de winterstop.
Extra td wil ook salaris wat misschien weer ten koste gaat van de spelersgroep.
Als Blabladi liever bij PSV speelt, dan lekker doorgaan naar de volgende. Zo’ n wereldwonder is het nou ook weer niet….
Ook Telegraaf meldt nu dat PSV en Babadi bijna akkoord zijn.
Er is echt 0.0 kans dat die naar Feyenoord alsnog gaat.
Ik geef alleen maar een update door. We zullen het zien.
Je wilt toch alleen maar spelers die erg graag voor Feyenoord willen spelen.
Dat zeker. De club moet de honger van de speler altijd voelen, anders niet vastleggen!
Hij gaat gewoon bij de lampies tekenen Feyenoord wordt alleen gebruikt om de prijs op te drijven.
Gaat naar PSV. Feyenoord is hierin gebruikt, een slimmigheidje zullen we maar zeggen. Het is ook graag of niet.
Zwakke reactie PSV dat de afgelopen jaren 14(!) jeugdspelers heegft weggehaald bij Feyenoord en nu huilie, huilie doen??
Ik lees hier wel vaker dat Feyenoord inzet op eem hoger segment qua spelers. Dat is goed en mooi nieuws. Ik lees ook dat je dan wel eens een blauwtje loopt, maar wat ik eigenlijk zorgerwekkend vind is dat Feyenoord bij het hogere segment bijna alleen maar blauwtjes loopt. Slot roept dit nu 1.5 jaar maar wat is er in die tijd nou direct aan de bovenkant/hogere segment aan versterkingen binnen gehaald? Telkens is er een reden dat een speler niet haalbaar blijkt of een andere keuze maakt (Rodriguez, Babadi, Danjuma, Gil, Zakharyan, Bitello) en het niet binnenboord kunnen houden van Szymanski. Zet Feyenoord niet zo hoog in dat het eigenlijk niet realistisch, waardoor je telkens blauwtjes loopt en je tijd verdoet (zie winterse transfer window).
Leerproces weet het anders ook niet hoe ik het moet zien. Maar het moet een keer onze kant op vallen zal je denken
Ik heb ook het gevoel dat we nu spelers aan het proberen zijn die financieel net buiten ons limiet liggen in de hoop ze goedkoper te krijgen. Dan krijg je dus regelmatig een nee.
Proberen kan geen kwaad. Feyenoord kan langzaam maar zeker steeds duurdere en dus hopenlijk betere spelers halen
Verwondering bij PSV? Wat flikken ze zelf altijd dan? Gullit, Nielsen, De Bilde, Veerman, Van Persie, Kalou en ga zo maar door
De verwondering betreft het feit dat Feyenoord nu een financieel uitstekend bod kan doen dat zijn ze niet gewend.
Ze hadden altijd wel de gemeente of philips die een extra vrachtwagentje geld ter beschikking stelde om spelers bij Feyenoord op te halen, andersom is niet gewoon en wekt verbazing, vervolgens vragen ze gewoon om twee vrachtwagentjes geld.
Niet zo gek toch jongens, vroeger keken we naar spelers als Diemers waar geen hond interesse in had. Tuurlijk kwam die dan naar ons. Tegenwoordig zoeken we naar betere categorie, dat betekend dus meer interesse van goede danwel betere clubs. Liever 1 buitencategorie speler aantrekken waar er 9 niet komen, dan 10 types als een Diemers
Haha Diemers.. jeetje wat was die slecht. Niks tegen hem als persoon overigens
Hij gaat bij tekenen bij psv
Hij heb Feyenoord gebruikt voor een beter voorstel
Laat hem daar maar blijven
Dat PSV moet gewoon zijn mond houden, ze hebben door de jaren heen aardig wat spelers bij Feyenoord weggekocht ,dat was ongeveer Het enige wat ze konden bij de Concurrent spelers ophalen, en nu krijgen ze kapsones?? lijkt Ajax wel,
Heb het gevoel dat deze jongen graag nog ons wilt komen maar dat mensen om hem heen dat niet willen en dat hij gepusht wordt. Ook omdat hij dan nog het seizoen moet afmaken bij psv en dan krijgt hij scheve gezichten daar. Maar denk echt dat hij graag naar ons wilt!
Gespeelde (selectieve) verontwaardiging van PSV.
Sympathie kweken bij de publieke opinie.

Pot-ketel kwestie.
@FeyenoordTM ff iets totaal anders: is die Gronbaek van Bodo een serieuze optie voor Feyenoord komende zomer mocht Timber vertrekken?
Nooit iemand van Bodø halen. Dat is al keer op keer bewezen.
Boniface is ook niet bepaald gefaald in zijn carrière tot nu toe, deze jongen heeft echt enorm veel kwaliteit die heel goed bij ons spel zouden passen!
Tegenover Boniface staat Evjen, Berg, Bjorkan, Solbakken, Hauge en vergeet er nog een paar waarschijnlijk die allemaal geflopt zijn. Gewoon verder kijken en geen onnodig risico lopen. Er zijn meerdere spelers zoals hij.
Erg goede speler, zou zeker een versterking zijn.
Hypocrieten met een dikke laag boter op hun hoofd
Lekker in eihoven blijven die geldwolf
Hij kom.sws.niet naar ons feyenoord kan never nooit zijn salaris betalen
Ik vind het belachelijk dat een ventje van 18, die zich nog echt moet bewijzen, idioot veel geld moet verdienen. Laat hem maar lekker daar blijven!
Dat ventje van 18 is niet degene die om zoveel geld vraagt. Het zijn de mensen om hem heen.
Naïef? Ik vind het juist veel te makkelijk om er maar gelijk van uit te gaan dat het zo’n jongen vooral om geld te doen is. Ik denk dat op die leeftijd voetbal altijd op één staat en financiële onafhankelijkheid op twee. Voor de mensen om hem heen, broers als omhooggevallen zaakwaarnemers, de mensen die het voetbaltalent niet hebben, is Babadi hun ticket naar financiële onafhankelijkheid. Ik denk dat we dat met z’n allen veel te vaak onderschatten. Babadi wil vooral gewoon veel voetballen. En dat doet hij volgens het laatste nieuws het liefst voor PSV.
Als dat ventje van 18 zo blijft voetballen is het een directe versterking. En er gaat nu eenmaal idioot veel geld om in de voetbalwereld.
Ze blijken toch een mondelinge aanbieding te hebben gedaan die geacepteerd is door het kamp babadi
Babadi is een talentvolle voetballer, maar toch vraag ik me af waarom Feyenoord op hem inzet. Stengs speelt op 10, Lingr moet van de zomer definitief worden overgenomen, Milambo worden vooral als CAM gezien en Ivanusec kan er ook spelen. Betekent dit dat er niet voldoende vertrouwen is in de ontwikkeling van leeftijdsgenoot Milambo? Of wordt Babadi vooral als optie voor linksbuiten gezien waar Ivanusec en Paixao spelen? Ook de transfervrije Babadi kost flink wat salaris en tekengeld, dus ik ben benieuwd wat de gedachte erachter is.
Omdat Stengs naar rechts gaat indien Babadi komt
Bedankt voor het antwoord. Met Stengs en Ivanusec heb je niet bijster veel snelheid op de flanken. Dan zou er minimaal nog een snelle flankspeler bij moeten komen voor een evenwichtig elftal of Minteh (waar ik persoonlijk geen groot fan van ben) zou nog een jaar moeten blijven.
Ik hoop dat ze dat aankomende zomer sowieso een nummer 10 halen, en een aanvallende rechtsback. Dan komt Stengs op rechts ook beter uit de verf. Op 10 is het vaak nog wat te slap.
Helemaal niet richting Rutger hoor, want ik geloof dat hij alleen nieuws brengt zoals het feitelijk ook is en ik geloof ook echt wel dat Babadi gesprekken heeft gevoerd met Feyenoord. Wel heb ik het idee dat zijn (en dat van zijn kamp) hele insteek is geweest om er een verbeterd voorstel uit te krijgen bij PSV, wat hem uiteindelijk nog is gelukt ook.
Hmmm Wijnaldum zijn ze blijkbaar vergeten,hoe dat gelopen is
Zeker als je hier verontwaardigd over bent
Nu hoop ik helemaal dat hij in Rotterdam tekent
En met pepi en guus til en nu doen wij het en psv zit gelijk te janken leuk om te zien.
Mijn (waarschijnlijk niet terechte) mening is dat Guus Til de grootste klootzak van de eredivisie is:
Slot verlost hem uit zijn lijden in Rusland en als dank gaat hij naar de concurrent.
Helemaal mee eens zo sta ik er ook in. Ik had gewoon mijn contract laten ontbinden in Rusland. Of niet komen opdagen en een contract getekend bij feyenoord met hen is stank voor dank.
Til wilde bij ons blijven, Feyenoord wilde hem niet kopen, Til wilde niet verhuurd worden met het risico om weer terug te moeten naar Rusland. Hij moest wel gaan luisteren naar clubs die hem wel wilde kopen
Quick fyi: 'recentelijk' is geen woord. In het Nederlands bestaat alleen het woord recent. Je kunt (bijna) altijd gewoon recent gebruiken. Ook in dit artikel: "Babadi sprak eerder zoals exclusief gemeld recentelijk fysiek Feyenoord."
@FeyenoordTM Denk je dat Babadi nog komt of wordt de druk te hoog vanuit psv en tekent die daar? Of proberen ze het zo lang mogelijk uit te stellen om toch bij Feyenoord te tekenen?
We gaan het zien. Feit is dat Feyenoord een héél goed voorstel heeft geschetst waar hij zo op toe kan happen. Beter dan PSV, waar de lijntjes dan wel weer wat korter mee zijn. Eindhovenaren voeren wat druk op, nu ook via de media.
Ja dat gevoel krijg ik er namelijk van dat vooral psv nu druk erop zet en ook zeker via de media
@FeyenoordTM gaat Mike Kleijn nog verlengen of speelt daar nog helemaal niks?
Er wordt wat over gesproken, maar bij lange na nog niet concreet.
Wat een haat weer in de reacties naar Rutger! Zeer onterecht! Wees blij met hem!
Ben wel wat gewend, maar ik ben slechts de boodschapper van wat nieuws. Dat vergeten mensen nog wel eens in hun emotie. Velen vinden het heerlijk dat Feyenoord tegenwoordig inzet op een hoog segment spelers, maar klaarblijkelijk niet iedereen: schelden, tieren en vloeken als er een speler niet komt waarvoor we concrete toenadering hebben gezocht. We gaan dat steeds vaker zien, maar mensen hebben deze ontwikkeling van de club nog niet helemaal door. Zelf vind ik het echt heerlijk dat we eindelijk in kunnen en durven zetten op grote namen: we komen uit jaren vol ellende.
Dit.

Mensen vergeten dat we nog niet zo heel lang geleden keken naar Danny Buijs, Theo Lucius (als aanvoerder!) en Alexander Ostlundt.
Bart Goor, Stijn Huysegems, Anthony Lurling, Mariano Bombarda, Jhon van Beukering.
Hoe heette die hele slechte belgische back die later bij NAC speelde?

Ik word treurig van deze opsomming.
Philip Leonard. Werd in de Klassieker compleet dolgedraaid.
Ik waardeer sowieso wat op deze site gemeld wordt. Soms heb ik mijn ideeën maar het belangrijkste is dat we respectvol blijven naar elkaar. Zeker als mede Feyenoorders 💪🏻 🟥⬜⬛
Wij schrijven voor honderdduizenden Feyenoorders en proberen iedereen tevreden te houden. Eigenlijk een onmogelijke opgave: zoveel mensen, zoveel wensen
Haat zie ik niet. Wel kritiek. Je kan twisten of dat wel of niet terecht is. Ik vind het persoonlijk prima dar dit soort berichten worden geplaatst vind alleen wel dat er bij het schrijven van artikelen een andere woordkeuze gebruikt zou kunnen worden. Er word nu vaak gebracht ht dat iets zo goed als rond is wat vervolgens voor teleurstelling zorgt als het niet doorgaat. Rond Babadi hadden de woorden Poleposition en 80% niet gebruikt hoeven worden. Gewoon vermelden dat feyenoord in gesprek is gegaan en een betere aanbieding heeft gedaan zorgt voor een hele andere beleving van een artikel.
Hoe is dit trouwens anders dan wanneer PSV Slory benadert? Gewoon speler met aflopend contract, gesprekken houden is fair play en hoort bij het proces
Is in dat geval PSV hun goed recht, evenals de speler zijn goed recht.
Maar Slory heeft gelukkig verlengd.
Weet je of Slory in aanmerking komt voor FC Dordrecht?
@FeyenoordTM dus Babadi is overtuigd vd plannen van Feyenoord maar lijkt toch te gaan tekenen bij PSV? Is dat dan druk vanuit de familie ofzo?
Druk vanuit PSV, waar de lijntjes wat korter mee zijn. Maar wat zeker is, en ED ook schrijft: Feyenoord heeft financieel plan meer dan gematcht. En ook sportieve plaatje Rotterdammers is aansprekender.
Dus het punt waar het op vastloopt is dat Feyenoord niet kan garanderen dat Slot blijft? Of kan het nog wel als Feyenoord nu echt een formeel voorstel doet?
Dat is inderdaad een heet hangijzer.

Als supporter ben ik van mening dat Feyenoord al lang iets op papier had moeten zetten.
Dan ben ik het helemaal met je eens, waarvoor doe je anders al deze pogingen voor deze jongen.. denk je dat ze nog iets voor hem op papier gaan zetten? Of is het nu al te laat
Moeten nu echt snel schakelen: dan maak je nog kans. Anders niet.
@FeyenoordTM Wat hadden ze volgens jou op papier moeten zetten? iets voor Babadi of meer richting Slot dat ze van hem garantie op papier moeten hebben dat die blijft?

Hoe groot schat je de kans dat Slot blijft?
Wow die selectieve verwondering in Eindhoven.
PSV heeft die al meerdere malen gedaan met jeugspelers van Feyenoord.
En langzamerhand begint dit een soap te worden.
Laat hij lekker daar blijven met zijn entourage en dit divagedrag.
Zo erg op poleposition lagen we dan blijkbaar niet. Beetje te snel geoordeeld zoals het eruit ziet
Als Feyenoord en omgeving dat zeggen (meer dan een hand vol), schrijven wij dat. Feitelijk gewoon juist: beter sportief en financieel plan vanuit Feyenoord.
Maar persoonlijk heeft die altijd liever bij PSV gebleven. En hij maakt toch de keuze.
Wow die selectieve verwondering in Eindhoven.
PSV heeft die al meerdere malen gedaan met jeugspelers van Feyenoord.
En langzamerhand begint dit een soap te worden.
Laat hij lekker daar blijven met zijn entourage met dit divagedrag.
Wow die selectieve verwondering in Eindhoven.
PSV heeft die al meerdere malen gedaan met jeugspelers van Feyenoord.
En langzamerhand begint dit een soap te worden.
Laat hij lekker daar blijven met zijn entourage met dit divagedrag.
Babadi was zo overtuigd geraakt van de plannen van Feyenoord dat hij toch maar tekent bij psv
Hij wordt wat onder druk gezet, dat is iets anders
Waarom nog woorden vuil maken aan Babadi. Hij blijft bij PSV. Lekker boeiend verder.
Ja maar nu is het wel klaar toch? Hij blijft bij PSV. Dat is al lang duidelijk. Let ze daar lekker.
Al concrete plannen voor andere namen? @FeyenoordTM lekker doorschakelen als deze knaap niet wil.
Het is niet zo gek dat de club waar je onder contract staat, die kampioen gaat worden en CL speelt in de regel de voorkeur geniet.

Als Feyenoord dan een beter sportief en financieel plan heeft, en de speler dit erkent, dan lig je op dat specifieke moment op pole position. Als PSV vervolgens met een beter voorstel komt dan verandert dat de zaak.

Babadi zou vooral moeten kijken naar speeltijd. Zelfs als Veermen vertrekt krijgt hij het lastig met spelers als Til, Tilman, Schouten en Saibari.

Het is gewoon logisch dat Feyenoord zich meldt voor deze speler. Lukt het niet, kijk je weer verder en gaat PSV meer geld betalen. Prima gedaan! Verder moet dat provincie clubje niet zeiken. Zij melden zich bijna standaard voor spelers als Feyenoord er mee bezig is.
Dan heb je wel een andere definitie van op pole position staan. Want het is niet PSV dat terugkwam, het was kamp Babadi die weer sprak met PSV, nadat de onderhandelingen waren stopgezet voorlopig. Als de voorkeur echt naar Feyenoord ging, waarom ga je dan als kamp Babadi zijnde terug naar PSV en die aanbieding van Feyenoord ook een beetje gerbruiken als tegenvoorstel? Dan is je voorkeur altijd PSV geweest en stond je nooit op pole position.

Voor de rest wel eens, Feyenoord mag hem gewoon benaderen en PSV moet niet zo zeuren, dit doen ze vaak genoeg.
Bij VI gebruiken ze in het bericht van vandaag ook ineens de woorden "pole position".
Beetje kinderachtig zo'n steek onder water naar 1908.nl en @FeyenoordTM .
Heb je je weer mooi voor het karretje laten spannen, maar goed je heb iniedergeval wel “exclusief” kunnen brengen dat er gesproken is hahaha
Ja, het is goed met Kevin. Er is vanuit Feyenoord zelf toenadering gezocht. Maarja, allemaal heel eng anno 2024 als je gewoon schrijft wat er speelt (wat ik al 4.5 jaar doe)
Dat was de eerste periode ook leuk om te volgen, maar nu je bereik wat groter is geworden weten spelers/zaakwaarnemers/clubs dat ook, aangezien je het ook leuk vind om “primeurtjes” te hebben. Dat is een beetje waar ik op doel.
Nou, een geheimpje dan: de info kwam uit Feyenoord zelf
Ga dan gewoon naar een andere site als je niet om kunt gaan met de realiteit. Dit speelt, misschien win je, misschien niet en dat ga je ook weer hier horen. Hoort bij het spel en de vijver waar we in vissen.
"Als Slot blijft komt Babadi" aldus FTM🥱
Nee, de haalbaarheid is 80%. Dat zegt niet dat hij voor 80% zeker komt. Dat is al een aantal keer uitgelegd.
FeyenoordTM

Jij schatte zijn haalbaarheid op 80%, dit klinkt echt verre van dat.
Nee, de haalbaarheid is 80%. Dat zegt niet dat hij voor 80% zeker komt. Dat is al een aantal keer uitgelegd.
Feyenoord heeft nooit op pole pole-position gelegen
Nee, dat gesprek is voor de lol gevoerd? Haha. Feyenoord heeft hem sportief een beter plaatje voorgeschoteld en het salaris meer dan gematcht. Maar ook dat zal volgens Raf wel weer voor de lol zijn geweest.
Ja maar hij gaat toch gwn bij psv bijtekenen dus Feyenoord is gwn gebruikt en die mongooltjes in Eindhoven trappen er in
Feyenoord is niet gebruikt. Feyenoord heeft zelf de toenadering gezocht.
Ja maar babadi heeft toch gezegd dat hij het zelfde wil bij psv als wat Feyenoord heeft geboden als ie echt naar Feyenoord wou had ie wel bij ons getekend
Feyenoord heeft dat niet voor de lol gedaan. Kamp-Babadi wel, om psv onder druk te zetten en dat lijkt gelukt
Dat is iets anders dan op pole position staan. Ze kunnen een 10x betere aanbieding hebben gedaan, maar als Feyenoord op pole position stond, dan werd er niet weer gesproken met PSV en die aanbieding ervoor gehouden, want die onderhandelingen waren al stopgezet.
Daar hebben kamp Babadi, Feyenoord en ik dan een andere visie over dan @RotterdamZuid. Prima!
Feyenoord heeft zich gewoon laten gebruiken.
De club heeft zelf toenadering gezocht.
  • 1
  • 2