Primeur Bevestigd
VK Sportphoto - Ramiz Zerrouki

VK Sportphoto

Nieuws

Zerrouki gaat géén arbitragezaak aanspannen

FeyenoordTM

Ramiz Zerrouki zag zijn wintertransfer van FC Twente naar Feyenoord dinsdagavond definitief afketsen. De middenvelder laat het daar bij zitten.

De Algerijns-international heeft de beslissing genomen om geen arbitragezaak aan te spannen. De transfer kan daardoor juridisch niet geforceerd worden. Zerrouki focust zich op de tweede seizoenshelft met FC Twente, waarmee hij nog in de race is voor de KNVB Beker en de bovenste plekken van de Eredivisie.

Jan Streuer, de technisch directeur van FC Twente, liet dinsdagavond tegenover de camera's van ESPN weten dat De Tukkers geen enkel probleem zien om aankomende zomer wél mee te werken aan een transfer.

Legenda

Bevestigd Bevestigd
Betrouwbaar Betrouwbaar
Onbevestigd Onbevestigd
Gerucht Gerucht

Delen

Reacties

Jammer gozert, Graag of helemaal niet dan maar.
Baal er wel van, maar heel netjes van hem.
Die gast zit goed in elkaar. Hopelijk komt hij toch nog deze zomer.
Ja hij mag prima deze zomer komen alleen dan op onze voorwaarden en niet meer die van streuer.
Zo graag wil ie dus niet. Dat ziekmelden was dus ook voor de bühne. Hij gaat nu verder met zijn goede spel en einde vh seizoen zal er meer concrete interesse zijn en speelt zijn zaakwaarnemer het spel uit tussen diverse clubs. Dat Feijenoord na 8 maanden de tijd te hebben gehad nog steeds geen 6 heeft, is te belachelijk voor woorden.
Outsider , Hij wil ontzettend graag naar Feyenoord . Dat heeft hij duidelijk laten weten ..Er is een griep epidemie .Waarom zou hij de griep niet kunnen hebben ? Daar kan u niet over oordelen. Privacy .Dat hij nu geen zaak aanspant is volstrekt logisch . Daar bereikt hij niets mee. Ja tweespalt . Hij is een rechtschapen mens. Ambitieus . Hopelijk komt hij in de zomer. Zonde dat jij d3 club zo afbrandt.Nog geen 6 . Die hebben we wel en die speelt vanavond. Dat hij er eerder moet staan is een uitdaging en de spoeling is wat dun. Timber komt terug , meer mogelijkheden Ben positief over onze club , niet klagen Fijne wedstrijd vanavond Outsider ( Wij allemaal natuurlijk)
Hoe graag je wil dan naar Feyenoord? Honger had hij moeten laten zien. Streuer publiekelijk aanvallen. Je moet laten zien dat je er helemaal genoeg van hebt. Dat heeft hij allemaal niet gedaan alleen intern en daar doen ze dus niets mee.
En dan moet hij vervolgens nog een half jaar door bij Twente. Hoe lekker is dat?
Mag je inderdaad verplicht nog een half jaar voetballen bij de club die je openbaar heb lopen afbranden, lekker werken is dat... Vooral sneu voor hem als speler dat hij een TD heeft die niet mee wil werken. Echt alles zou goed moeten gaan bij Twente willen zij mee blijven spelen voor de bovenste plekken, hoop zelf dat die zielige ventjes lekker 7e worden ofzo!

(Scheelt ook weer in kosten voor de zomerse koop van Zerrouki, want die gaat écht wel komen)
@FTM heeft Feyenoord nog connecties met het kamp Reiss Nelson met z’n aflopende contract?
Hoe zit het eigenlijk met de mysterieuze donkere multifunctionele speler?
Die komt niet, die naam drop ik 31/1 wel
Erg jammer. Wat is de reden dat die niet komt? Niet haalbaar?
Net als bij die Bazoer, gelijk doorschakelen en in de zomer voor een andere speler gaan. In de zomer als iedereen fit is hebben we hem niet nodig.
Nou ben benieuwd of die dan nog komt......

Voor nu vilhena huren en mannsverk kopen? En evt die Pool voor achterin huren met koopoptie, want er moet wat gebeuren...
Nou ben benieuwd of die dan nog komt......

Voor nu vilhena huren en mannsverk kopen? En evt die Pool voor achterin huren met koopoptie, want er moet wat gebeuren...
Nooit meer e3n speler vandaar halen.
Had dan alvast de deal gemaakt voor de zomer. Nu is het weer hopen dat er geen andere club zich meldt die meer kan betalen dan Feyenoord.
Dat wil je niet, als je zegt 4 miljoen en hij raakt zwaar geblesseerd, wat dan?
Hoezo, lekker laten gaan. Iedereen doet alsof hij buitenaards is. Als je drie wedstrijden Twente volgt zie je dat hij prima kan voetballen, maar daar lopen er tig van.
Begrijpelijk maar verdomd jammer , ik zie een geval zyech, konden we niet betalen en wat me nog meer zorgen maak is als slot zie dat feyenoord nooit de middelen zou hebben om zijn droom te verwezenlijken, een titel met feyenoord. Dan zou hij best komende zomer de club verlaten en naar 020 verkassen
Hou daar nou eens mee op joh, met dat paniek zaaien
Nee als slot gaat dan wordt het buitenland
Ziyech konden we wel betalen en hij kon zelfs meer salaris verdienen bij ons dan bij Twente, maar hij durfde niet te komen en de concurrentie aan te gaan. Voornaamste reden die werd gegeven is dat er geen garantie was dat hij op 10 kon spelen. Om vervolgens bij Twente binnen 5 wedstrijden ook niet meer op 10 te spelen.
Ja dat was de concurrentie met lex immers :)
In de zomer bieden we 2 miljoen, eens kijken hoe graag ze willen "meewerken"
Hoe groot is nu de kans dat vilhena word gehaald met mannsverk erachter en dan piatkowski voor trauner? @FTM
Feyenoord zal hem wel de toezegging hebben gedaan dat ze hem van de zomer alsnog ophalen (Al hoop ik van niet, lekker laten zitten daar).
Middelmaat hebben we al genoeg (gehad).
Gelukkig. Was veel.te veel geld geweest. Onverantwoord. Zoals Slot al zei
Kan toch alleen maar tegen vallen nu. Kennen jullie een zekere Tomek Iwan nog? Zelfde soap, wel arbitragezaak en hij kwam alsnog, het werd helemaal niets.
Het is goed geweest met deze goede tijden slechte tijden tafferelen. Gewoon tijdelijk een 6 huren die er meteen kan staan en Mannsverk ook halen om hem klaar te stomen voor volgend jaar. Ook veel jonger en talentvoller dan Zerrouki dus ik zie hierin geen probleem
Mooi, had ook veels te veel gekost.. nu meteen overschakelen op Vilhena voor de 2de seizoenshelft! Daarna Mansverk halen en even laten wennen aan de club! Prima oplossing toch?
ER IS GEEN GELD VOOR MANSVERK EN VILHENA....misschien is het nu duidelijk?
8 miljoen kunnen bieden op zerrouki, en dan zeg jij er is geen geld voor beide, las dat mannsverk miljoenen minder zou kosten dan zerrouki,vilhena is 4 miljoen waard en hoeveel is mannsverk dan waard?
Ooit van salariskosten en budget gehoord? Denk jij dat beide spelers gratis komen voetballen hier? Alleen Vilhena zal al een godsvermogen willen verdienen...
Mannsverk heeft nog 2 jaar doorlopend contract als ik me niet vergis...
Tonny 3.8 miljoen en Mannsverk 4.5 miljoen geschatte transferwaarde
Mannsverk nog 3 jaar contract. Die kost uiteindelijk een vergelijkbaar bedrag als Zerrouki, alleen zal dat iets meer in bonussen e.d. zitten.
Misschien iets meer hoofdletters zou duidelijker zijn
Snap ik wel hij wil natuurlijk gewoon goed weggaan daar
Hij heeft altijd het belang van Twente voorop gezet omdat hij vind dat hij zo goed behandeld is daar...

Heeft als doel gehad dat de club er op vooruit gaat als hij verkocht wordt.... Tsja jammer dat ze dat bij Twente nooit goed begrepen hebben
Nee. Zou geen speler willen die een arbitragezaak begint tegen zijn club. Wat doet hij dan als hij een keer bij ons zijn zin niet krijgt?
Feyenoord is geen club die zich zo tegen een speler richt. Dit Feyenoord is een club die inziet wanneer ze een speler moeten loslaten dit zou bij Feyenoord niet gebeurd zijn