54321Frank9876

112

Laatste reacties

Ik dacht al zoiets en wie moest er weer geslachtofferd worden? Juist Mats Wieffer! Niet eerlijk!
Bart Nieuwkoop staat dan in ieder geval klaar. Een hele geruststelling.
Ja zeg dat wel! Blij dat die over is!
Jullie hadden leugens verspreid hè. Er waren geen 8 spelers in de verkoop.
Hèhè, eindelijk een einde aan die soap!
Nee hoor, we kunnen iedereen aan!
We konden vorig seizoen uiteraard niet echt oordelen over Jessica Torny. Nu kunnen we dat echt. Ben erg benieuwd hoe de oud-assistente van Sarina Wiegman het dit seizoen gaat doen.
Daarom was ik het niet eens met Valentijn Driessen dat dankzij Jeroen Rijsdijk Feyenoord gelijkspeelde. Met al zijn sterke Spartaspelers was het ook gelijk geworden met Minteh en Sauer als invallers. Dit wordt een beetje zielig wat Driessen allemaal beweert. Willem Van Hanegem geloof ik eerder. Zegt altijd zinnige dingen. En Slot heeft Ramiz Zerrouki nog lang niet opgegeven, hoor. Iedereen op het middenveld kan slachtoffer worden van gezoek van Arne naar goede middenveld.
Volgens mij alleen opgerekt, want de wedstrijd van Zagreb is niet doorgegaan wegens ernstige rellen met Griekse supporters.
🤣🤣🤣🤣😉
Die heeft voor Sevilla gekozen!
Dinamo Zagreb heeft tijdens hun ontmoetingen Europees zo'n goeie indruk gemaakt dat Feyenoord wel een keer bij ze moest uitkomen voor 1 van hun spelers Goed bezig Feyenoord. Nu nog lukken.
Nee hoor, nog 2 gaan er weg.
Goed gezegd, Dennis! Ook mooi dat we nu een TM hebben in Jelle Goes.
Door het gebeuren bij AZ heeft Feyenoord zich goed ingedekt. Waardoor niemand aan Arne Slot kan komen. Bij AZ had hij het blijkbaar niet meer zijn zin. Anders kan ik niet verklaren dat hij zijn contract bij AZ niet meer wilde verlengen. Bij Feyenoord voelt hij zich als een vis in het water.
Vanaf dit bedrag voor Kökcü gaat het alleen maar meer worden. Mark my words. Goeie column overigens Frans!?
Ja, echt geweldig! Ik denk dat zelfs Jordi Cruijff als Feyenoord bij hem uitkomt onder de indruk zou zijn. Hij is voor mij de eerste keus als technisch manager. Hij had het over een uitdaging en Feyenoord is dat en niet Ajax waar je bedje gespreid is.
En hij had het over een uitdaging. Nou, Ajax is dat niet. Die hebben geld genoeg. Feyenoord daarentegen niet. Miljoenen Champions League even niet meegerekend.
Ik dacht hij heeft een goed netwerk, daarom alleen al een topkandidaat.
Ik zou Jordi Cruijff wel willen. Lekker voor de neus van Ajax wegkapen. Is ooit technisch manager geweest. De kandidaat nummer 1 voor mij.
Arne Slot 15 miljoen waard. Ben je wel lekker, dat wordt 100 miljoen voor Slot. Lager niet.