Alex3s

121

Laatste reacties

Ik verwacht ook nog wel een daling bij Santi. Is er in Europa toch allemaal nog niet echt uitgekomen helaas.
Maar misschien moet je het artikel toch echt nog een keer lezen. Want het gaat nu over de doeken die de supportersvereniging laat maken en of die veilig zijn.
Volgens mij is het 25 vast met 5 miljoen aan hele laagdrempelige bonussen. En 25% doorverkoop, ik meen over de winst voor Benfica. Dus als ze 'm voor 40 verkopen over die 15 miljoen winst. Maat dat laatste weet ik niet helemaal zeker.
Dacht niet zo heel veel, alleen de marketing Pool denk ik. En dat zal 1 miljoen uitmaken denk ik ongeveer?
Check, dank! Was Pedersen even vergeten, haha!
Maar dat was voordat Nieuwkoop tekende toch? Of haal ik de tijdlijn nu even door elkaar. Een backup voor rechtsback kan overigens zeker geen kwaad.
We noemen het in het NL een gelimiteerde transfersom. En volgens mij hadden we die bij Berghuis destijds gewoon in het contract staan voor vier miljoen.
Teams uit pot 3 en 4 moeten toch te pakken zijn in veel gevallen... Zouden we kunnen overwinteren in de CL? Dat zou de transferwaardes pas echt een boost geven!
Mooie hint naar de kleur, haha!
Ik vind het vooral heel, heel *** voor Justin. Hoop dat ie heel snel herstelt. Gelukkig hebben we een hele goede tweede keeper die er ook weer zal staan de komende wedstrijden.
Eens, Stengs moet je voor nu op 10 hebben. Laat hem maar de mooie steekballetjes geven. Met Igor op de ene flank en de andere... maakt niet zoveel uit, vorm van de dag. Hoewel Dilrosun mss nog wel baat zou kunnen hebben bij een echte 10.
En dat kunnen ze. Want als het niet goed gaat springt de gemeente wel weer financieel bij daar. Maar zou het overigens ook wel mooi vinden als hierdoor Ajax 3e wordt en de top drie zo verder nivelleert. En die kans is dit seizoen echt wel reëel.
Kippenvel filmpje. Wellicht done!!
Nou. Bijvoorbeeld een zaakwaarnemer van een speler die de interesse kenbaar maakt zodat, a la Stengs, een andere club nog een beter salaris voor een speler neer kan leggen. Of de verkopende club die op die manier andere clubs die ook interesse hebben beweegt om nog een uiterst (hoger) bod te doen.
Geeft toch te denken... als zoveel clubs (en enkele Z-Amerikaanse topclubs) interesse in hem hebben moet je hem misschien een jaar verhuren aan één van die clubs als je hem zelf geen kans geeft komend seizoen. Kunnen we zien of het er nu wel of niet inzit.
Tuurlijk is Feyenoord wel verzwakt tot nu toe. Niemand die goed de rol van Seba over kan nemen nu. En ook het gemis van Kökcü moet nog maar opgevangen worden waarbij m.n. Timber gewoon nog geen goede indruk achterlaat. Dus ja, op dit moment ben je zwakker dan voor de zomer. Maar het transferwindow is nog lang....
Had Feyenoord wel gesierd als ze dit gewoon duidelijk vooraf communiceren ipv dat iemand het bij de klantenservice moet navragen. Nog steeds het klant-denken uit de tijd van Gudde die op bepaalde afdelingen heerst.
Alsof dit het melden waard is... Sommigen, waaronder ik, vinden dit wel interessant. En zijn blij dat 1908.nl ook aan deze groeiende tak aandacht besteed. Vind jij het niet interessant? Prima. Maar dat hoef je dan écht niet te roeptoeteren. Doe je niemand een plezier mee.
Ik ben niet zo kritisch op de maker van de site :😀
Nou. Meestal wel voetbalinhoudelijk en beschaafd vind ik.
Was ooit een leuke site maar inderdaad, raakte in verval. 1908.nl toen een super alternatief geworden. Maar als ik in dit topic kijk lijkt het in sneltrein vaart net zo te vergaan als daar. En dat zou ik oprecht jammer vinden.
Heremetiet. Is half FR12 hier naartoe gekomen vandaag? Wat een ellende in de comments zeg! Hoop dat hier snel actie op ondernomen wordt door de moderators want zo gaat de lol voor een hoop mensen, zeker voor mijzelf, er snel vanaf.
Met wij bedoel ik inderdaad Jessica Torny. Maar met al haar ervaring reken ik erop dat ze het eigenlijk wel goed zou moeten zien. Koffiedik kijken voor nu, over een half jaar weten we waarschijnlijk meer.
Dat is een onverwachte transfer. Bij ons niet aan spelen toekomen en nu de stap naar één van de topteams van Nederland. Ben benieuwd in welke rol ze daar terecht gaat komen en of wij het misschien verkeerd hebben gezien (of Twente het verkeerd ziet natuurlijk). Succes in ieder geval!