Bosschekuip

150

Laatste reacties

@FeyenoordTM Er is Black friday sale op de fanshop, weet je toevallig of de lijnen nog aangevuld gaan worden? Beetje knullig, uitverkoop en dan 60% van de mannen items niet beschikbaar..
Gakpo ------ Dallinga ----- Stengs--------------- -----------------Simons--------------------------------- ---Schouten(Wieffer) -Reijnders---------------- Hartman- van Dijk - Geertruida - Frimpong --------------------Bijlow-------------------------------- Dit zou hem volgensmij moeten worden! Feyenoord lekker presentatief. Hup oranje!
Nou, eindelijk een beetje bijgekomen van deze verschrikkelijke wedstrijd. Enorm veel ruimte voor verbetering. Jammer van het resultaat, je weet van te voren dat dat kan gebeuren in Rome, maarja.. Zo'n klote wedstrijd Maar even tussendoor, wat zou ik mezelf toch k*t voelen als ik Ueda was. Krijgt totaal geen speelminuten. Santi presteert deze wedstrijd toch niks? Haal hem er dan gewoon vanaf. Zondag weer een belangrijke wedstrijd. Jahanbaksh? Kan je me vertellen waarom hij er in komt? Hebben we nu ech...
Voor mij tot nu toe de mooiste europese wedstrijd die ik heb mogen bezoeken. Sfeer abnormaal, en het Santiiiiiii-agooooooo, santi ago Gimenez na de wedstrijd was bizar. Gehoord in de trein tot en met den Bosch. Werkelijk fantastisch.
Ik neem aan dat Ueda heel goed weet waarvoor hij is gehaald, de momenten waarop hij speelt zullen schaars zijn vanwege de vorm van Santi, maar als hij er in staat moet hij er staan. Dit doet hij goed, en als Santi volgend jaar weg gaat is hij ingespeeld en gaat ook Ueda slopen in de eredivisie.
Dat denk ik ook, erg jammer. Hopen dat er een buitenkansje onstaat door goede prestaties in de champions league. En daarnaast, wat zullen wij Geertje gaan missen. Fantastische speler die we niet zomaar kunnen vervangen. Echt Feyenoord bloed.
@FeyenoordTM Gaat het contract van Geertruida nog verlengt worden of is er geen houden meer aan? Zo niet, zal het spannend worden komende window. Luts zal wel weg gaan en hopen op een goede vervanger..
@FeyenoordTM Zit Ivanusec bij de selectie Woensdag? En denk je dat hij minuten kan maken?
@FeyenoordTM Maakt toch niks uit, fouten maken is menselijk. Heb je enig idee wanneer Ivanusec wel weer speelgerechtigd zal zijn? Na de persco van slot is er nog niet heel veel duidelijkheid..
Mensen vergeten hoe goed Bijlow is. Maakt geen fouten, kan goed meevoetballen en geeft alles voor de club. Onbetwiste keeper van Feyenoord en naar mijn mening ook van Nederland als ik zie wie daar onder de lat komen te staan.
Bijlow opstellen. Als Bijlow speelt is hij de beste keeper die we hebben. Wellenreuther is een held, maar hij moet ook weten dat hij als tweede keeper is gehaald. Bijlow is en blijft misschien wel de beste (Nederlandse) keeper die we hebben, stelt nooit teleur.
pfff wat een ellende, man man man...
@FeyenoordTM ik lees net op FR12 dat het gaat om een spierblessure waardoor Ueda meerdere weken niet inzetbaar is.. Is dit waar?
Je hebt de olie weer op het vuur gegooid @FTM ... Heel erg benieuwd naar wat er nu weer uit de hoge hoed getoverd word. Laten we hopen op Sinisterra of Bitello! Zie hieronder een aantal berichten voorbij komen over Gini en Berghuis. Beghuis zou toch zelf ook moeten weten dat dat voor hem echt totaal geen goede keuze zou zijn? Op voetballend niveau misschien wel, maar hij word toch nooit meer geaccepteerd door de achterban van Feyenoord? Daarnaast word hij dan ook nog gehaat door de achterban van ...
@ftm denk je dat het mogelijk is dat Ivanusec en Lingrbij de selectie zitten dit weekend?
Weer een dag vol met nieuwtjes @ftm? Uitgaande transfers misschien ;)
ik neem aan dat Ivanusec nog niet komt omdat Feyenoord geen extra geld wil betalen. Mondeling akkoord over 8,5 mil (toch?). Als Feyenoord meer zou betalen, zou Ivanusec net als Satulo gewoon afgelopen weekend op het vliegtuig gestapt zijn. Al zijn dit vooral speculaties, denk ik wel dat dit is wat er nu speelt. Feyenoord kan en wil gewoon niet extra betalen, wat Zagreb uiteraard ook gewoon de mogelijkheid geeft om de deal uit te stellen. Zit hier een kern van waarheid in @ftm?
Dit zijn niet alle goals en assists, alleen de belangrijke ;)
Goede aanwinst, kan Hartman alleen maar beter van gaan spelen. Misschien niet veel goals en assists, maar zeker weten belangrijk in ons team geweest afgelopen jaar. Voor alle azijnzeikers, jullie stonden afgelopen jaar zeker niet op de banken bij zijn goals? even onder elkaar gezet; - openingsgoal in de kampioenswedstrijd - Winnende goal tegen Groningen (1-0) - Assist tegen AZ (2-1) - 2 assists tegen PSV (2-2) - Goal tegen PSV - Goal + assist tegen Sturm graz - Assist tegen Lazio Stuk v...
off topic, dus toch 8 miljoen voor Pedersen? https://www.voetbalzone.nl/nieuws/onduidelijkheid-over-transfersom-pedersen-fabrizio-romano-verwijdert-tweet/422848
Zeker niet, dat bedoelde ik ook niet! Allen de hele soap duurt al zó lang, dat hij gelijk een fan favorite gaat worden.
Wat zal het los gaan als deze jongen zich voor het eerst laat zien in de kuip. Onwijs hoge verwachtingen voor de beste man! Hopen dat hij het waar kan maken. @FTM heb je nog interessante nieuwtjes vandaag? Misschien een Colombiaanse of Braziliaanse toevoeging?
Jankerd, je snapt toch wel dat deze transfer vertraagd word is omdat er letterlijk een supporter doodgestoken is? Vandaag zou eigenlijk de return zijn, nu aankomend weekend.