Champions_League_23-24

252

Laatste reacties

Je vraagt je af hoe Van Gaal op een WK in twee weken zo’n variant erin slijpt waaruit Weghorst de 2-2 tegen Argentinië maakt. Wat kan je daarvan leren voor onze spelhervattingen.
Hij heeft gewoon gelijk. Het is voor Santi een prima stap om naar een grote Spaanse club te gaan. Tijd maakt niet uit. Nu of van de zomer. Hij kan in ieder geval duidelijk meer aan.
Bravo 🙌
Helemaal eens. Die heeft niets goed gedaan behalve een gelukkige voorzet gegeven.
Dilrosun een 6,5... tuurlijk. Laten we dan Ayase en Santi ook naar boven afronden naar een 8.
Mentaliteit is de basis, Q. Dat is de hygiëne factor die er altijd minimaal moet zijn. Dat is niet iets om trots op te zijn of waar het om gaat. Goed voetbal spelen, daar gaat het om. En dat doen we helaas al drie potjes niet meer. Waar het wel om gaat is dat Feyenoord in een vormcrisis zit en dat dat zo snel mogelijk opgelost moet worden.
Heb je de laatste 10 potjes, tis alweer even geleden, van Dilrosun wel gezien?
Op basis van een invalbeurt van 15 min? En niet op basis van alle trainingen en oefenwedstrijden van de afgelopen maanden. En als al op basis van een invalbeurt, Arne, wat heeft Dilrosun dan zo ontzettend goed gedaan ten opzichte van de anderen? Die 5 mislukte acties of die 3 ballen die hij direct inleverde? Arne is toe aan een weekje vakantie.
Dat snapt hij zelf ook wel.
Bijlow krijgt hier de rekening gepresenteerd voor al zijn blessures. Hij heeft (nog) niet de statuur dat hij sowieso de nummer 1 is en moet nu achteraan aansluiten. Hij mag hopen dat Verbruggen niet veel zal spelen bij BHA.
Bij Paixao kan je dat ontwikkelen. Alireza ga je niet meer leren om betere passes te geven en een man voorbij te komen. Is dat van Alireza dan niet erger?
Goede wedstrijd gespeeld, zegt hij met droge ogen
Groot voordeel dat AZ een vrij tandeloze ploeg heeft met vooral jong talent.
Jahanbakhs heeft het niveau helaas niet.
Toonbeeld van een speler die met middelmatige kwaliteiten, goede looplijnen en heel hard werken als aanvallende middenvelder er alles uithaalt. Haagsche versie van Til. Je gaat er alleen geen kampioen mee worden.
@FeyenoordTM zou je een helder overzicht kunnen maken tzt voor de lezers wat hier nu speelt. De een zegt weggepromoveerd, de ander zegt een mooie klus bij Dordrecht + internationale samenwerkingsverbanden. Daarnaast wordt nu niet duidelijk waarom deze keuzes gemaakt zijn en wat de visie is voor de scouting. Dit leidt tot dan wel negatieve assumpties over het handelen van DtK dan wel over sensatie zoeken van 1908. Beter om er wat dieper op in te gaan zodat iedereen weet hoe het zit.
Weggepromoveerd betekent dat men niet tevreden was over Schuiteman en Ruijl en ze een ander baantje hebben gekregen. Waarom was Feyenoord niet tevreden? Zijn daar goede redenen voor? En heeft Feyenoord nu dan een betere scouting opgezet ivg met daarvoor?
Een vleugelspeler die een man voorbij kan dribbelen zou fijn zijn tegen dit soort ploegen. Nieuwkoop en Alireza komen tekort. Timber, Geertruida, Santi en Stengs hadden het niet vandaag.
Net een extra hypotheek genomen en alles op ons cluppie gezet.
Toch heb ik het idee dat onder Koeman straks alleen Hartman echt een vaste plek heeft op het EK. Geertruida moet het echt nog afdwingen dat J. Timber, De Ligt of een ander zijn plek niet pakt maar maakt een goede kans. Wieffer gaat uit de basis als Gravenberch, Schouten en De Jong erbij komen. Stengs en Q. Timber mogen blij zijn als ze mee mogen en Bijlow moet eerst maar eens dit blijven.
Willem wil iedereen even met beide benen terug op de grond.