Cornervlag

208

Laatste reacties

Je zal psv supporter zijn. Iedereen weet wat die diep van binnen is. Haha gozer heeft ze niet op een rijtje hoor
Haha kut scheids die voor een scheet al geel gaf. En nu waarschuwing vanwege misdragen. Wat een stumpers ook.
We zijn nog steeds Feyenoord he. Geen real of city. We creëren meer dan de tegenstander, alleen is het niet zo dat we de kwaliteit hebben omdat altijd te verzilveren. Het is doodzonde dat zeker maar uiteindelijk speelde we prachtig verzorgd voetbal met de middelen die we hebben.
Nou je heb ook winstpremie naar selectie na kampioenschap. Hetzelfde geldt voor psv en ajax psv heeft Gakpo en Madueke voor bijna 100mio verkocht en maar 13 miljoen winst. Ajax had Antony Martinez Gravenberch enz en heeft ook maar 35 miljoen winst. Misschien heeft dit ook allemaal met die termijn betalingen te maken.
Bij amateurs is dat uiteraard nog steeds zo. Maar bij profvoetbal regeert het geld. En daar is Feyenoord geen uitzondering op. We zijn heel blij dat we bepaalde spelers kunnen halen en kampioen geworden zijn. Wil je dat regelmatig meemaken is er veel geld nodig.
Ze hadden toen ook Madueke verkocht. Cl gelden Sangare verkocht. Feyenoord heeft waarschijnlijk toch meer achterliggende schulden waarmee rekening moet worden gehouden. Dan psv. Maar goed we hebben prima selectie om mee te doen.
Sterkhouders binnenboord houden, en hopen dat er nog wat overtallig dilrosun, kasanwirjo eventueel vdbelt milambo verkocht en laatste 2 verhuurd kan worden. Want trainen met 30 man lijkt me ook niet ideaal.
Geertruida voor een mooi bedrag verkopen, dan zitten we voor boekjaar 23-24 ook gebakken. Europees overwinteren, cl halen en volgend jaar helemaal cashen met Gimenez, hankcos, hartman, paixao.
1000 gulden maar hij zal wel 1000 euro bedoelen.
Iedereen is blij met nieuws. Maar dat gelul över wat er wel of niet komt is geen nieuws dat is gissen! En op Dordrecht na zitten ze er hier ook continu naast. Dan schiet het zijn doel voorbij vind ik.
Zo hebben we er al jaren een aantal van lopen. Daar kom je alleen vanaf als je de contracten afkoopt. nu zou ik dat bij geen een van deze overwegen, ze kunnen allemaal nog van waarde zijn. Maar stel we worden dit seizoen 1 of 2 en dat schip met geld vaart naar de kuip dan heb je geld om door te selecteren alleen zie maar eens plek te creëren.
Volgens mij is het precies een zelfde type als ivanusec, naar binnen komen en inkrullen. Dus dit is heel goed gezien van rvc. Anders hebben we na 3 dezelfde middenvelders ook 2 gelijke linksbuitens.
Daarom zijn de meeste ook teleurgesteld in deze window tot nu toe. Je gaat van een reserve spits naar nieuwe kost je 5 miljoen. Je koopt met stengs je 5e rechtsbuiten. Je heb met Wieffer de beste verdedigende middenvelder, koopt zerouki voor erachter. Bij elkaar 18miljoen. Maar een vervanger voor Kokcu symanskis en een knappe linksbuiten is nog niks aan gedaan.
Ftm weet in deze helemaal niets vi zegt nieuwe nr 10 dus vervanger symanskis. En het word of Idrissi of ivanusec. Dus kans is aanwezig dat we het alleen met Idrissi gaan doen.
Precies Danilo functioneerde prima word verkocht voor 6 kan je waarschijnlijk 3.5 van herinvesteren. Ueda kost 9 is 5,5 in de min. Van de ene reserve spits naar de andere. Stengs gehaald heeft overal al gestaan, dus eigenlijk weet slot geeneens wat hij nu precies met hem aan moet. Heb je met Wieffer de beste 6 op de Nederlandse velden koop je een dure 6 als reserve erachter. En dat terwijl je verbinding speler en 10 zijn vertrokken dus die de hoogte prioriteit zouden moeten hebben. Maar goed nee...
Nee dat zeker niet maar uiteindelijk is de hele transfersom van Kokcu geherinvesteerd alleen zijn we drie stappen achteruit gegaan. Ipv vooruit of in ieder geval gelijk gebleven. En daar balen we met zijn alle van.
Ik vond Wieffer prima. Alleen wat de meeste zeggen waarom nou zerouki erbij halen. Zonde van het geld. Zeker omdat we een echte verbinding speler of een echte goede 10 niet hebben.
Idrissi is zelfde type als ivanusec, allebei naar binnen komen en in de verre hoek krullen. Dus wat verschillende types is niet verkeerd.
Precies dan gooien ze de ene na de andere top naam in de publiciteit waarbij de haalbaarheid op zijn hoogst 10% is. en nu is iedereen boos en teleurgesteld dat DTK slecht onderhandeld niet doortastend te laks is enz. Terwijl al die namen met de beste wil van de wereld door Feyenoord gerealiseerd kunnen worden. Het verwachtingspatroon gecreëerd door dit soort sites en verschillende podcasts is gewoon veel te groot geworden. We kunnen ons niet meten met de Europese top daar is nog veel meer groei voor ...
Ftm is helemaal nergens meer overtuigend over ja over Dordrecht, maar verder weet die net zoveel als de rest. DTK heeft alle lekken prima gedicht. Dus de rest is allemaal giswerk en de meeste realiteit verloren.
Ik hoop in ieder geval die eerste drie eventueel met die andere Kroaat, dan zouden we toch een prima transfer window hebben.
Maar het is toch ook treurig dat sommige Feyenoord supporters drukker met de concurrent zijn dan met hun eigen cluppie? En alles langs de maatlat van de concurrent leggen. 2 jaar terug hadden we een hele berg huur of transfervrije spelers nu hebben we ondertussen een heel vermogen op het veld staan en doen we vooraf al mee om het kampioenschap. Is toch een weelde waarvan je 2 jaar terug niet over durfde te dromen. En als er dan sommige zijn die het nog te min vinden vergeleken met de concurrent kan ik...
Schei uit man dan wordt je toch voor de concurrent. Er is nog niks verloren voor 1 september. Voorlopig is ajax zijn beste spelers kwijt psv is zijn beste speler kwijt. En heeft er een binnen gehaald met een accent waar je als supporter verdrietig van wordt. Dus gaat nog steeds prima bij ons!
En waarom zou je er dagelijks om mailen? Zonde van jou tijd en zonde van hun tijd, kunnen ze ook een shirtje drukken. Geduld is een schone zaak