DannyvantWout

15

Laatste reacties

In het stuk zegt Hugo Sanches nooit in de kuip te zijn geweest, hij is zeker vergeten dat hij in 1988 2 keer scoorde in de wedstrijd tegen Feyenoord voor de AD- cup.
0-10 !!! Utregt is klaar voor de sloop;)
Oké, dank je wel. Ik had alleen eerder begrepen dat de skyline van Rotterdam erin verwerkt zou worden
Misschien in de horizontale strepen de Skyline van Rotterdam
Bizar mooi, maar zou hier geen skyline van Rotterdam in verwerkt worden?
Hoop het wel , erg benieuwd naar de Rotterdamse kleuren tenue. Wanneer in de verkoop?
Misschien komt nu strengs en na slot wanneer hij bekeert wordt met het echte stadiongevoel Frank de Boer, en tekent strengs weer bij, hahahahah
Denk dat hij een gratis seizoenkaart voor zijn schoonvader eist, kan hij het echte stadiongevoel gaan krijgen.
Zouden toch 3 uittenue zijn dit jaar
Ik zag bij fr 12 een foto met een wit logo, ik vindt de foto hier met geborduurd logo mooier
Echt supermooi!!! Maar welk shirt wordt nou de skyline van Rotterdam in verwerkt? Ik dacht de wit groene maar wanneer komt die dan uit?
Vindt het wel raar dat 3 en 10 niet vergeven zijn……. Of ? 2 superaankopen graag!!! Pijpleiding zit vol raadsels denk ik.
Ik sprak hem maandag op een voetbalveldje in Spijkenisse, en hij zei heel eerlijk is Engeland zijn droom, en als het rond komt met Fullham dat hij dan daarheen gaat….
#FTM . Je schreef eerder deze week dat je op deadline day nog een naam zou droppen, een die onhaalbaar leek te zijn. Ga je die nog droppen?
Ik dek dat #FTM weer iets aan het klaarzetten is, ik zie vandaag weinig respons op de vragen die gesteld zijn( btw ik begrijp ook wel dat hij ook andere taken heeft voor zijn werkgever)