DeKuiper

70

Laatste reacties

Och we zullen heus wel een trainer hebben voor tvolgende seizoen. Ik vind de spelers verkopen / aankopen bepalender.
Wat voor probleem heeft droeftoeter Vermeulen hier toch mee. Er kunnen en zijn in de kuip meer NEC supporters dan er in Nijmegen in dat stadionnetje passen. Bovendien id de kuip aangewezen door de knvb en de knvb is niets anders dan de vertegenwoordiger van de clubs in deze. Als de clubs het anders willen wordt dat geregeld. Misschien kan hij dat als algemeen directeur van azet regelen, oh nee sollicitatie was afgewezen.
Niet om aan te zien en dan ook nog zo n josti band trommel op de achtergrond. Kortom slechte avond zo.
Die rijnders is vilgens de geleerden niet meer weg te denken maar volgend mij heeft hij geen bal goed gespeeld tot nu toe
Wieffer speelde niet heel goed maar verder wel bepaald schandalig hoe hij met name geslacht werd door iedereen. Alsof de rest van t stelletje een wereldpartij speelde.
De kut vb heeft blijkbaar als regel dat, alles wat interpretatie is wordt uitgelegd in het nadeel van Feyenoord.
Onafhankelijke journalistiek bestaat niet in twente blijkbaar. Klein volk dat altijd maar ouwehoert over hoe ze achtergesteld worden door "die leu uut t west'n" en met nog wat extra frustratie omdat ze ten tijde van de grote fraude dachten Feyenoord gepasseerd te hebben als topclub. Gefrustreerde sukkels met ten voorde voorop.
De verwondering betreft het feit dat Feyenoord nu een financieel uitstekend bod kan doen dat zijn ze niet gewend. Ze hadden altijd wel de gemeente of philips die een extra vrachtwagentje geld ter beschikking stelde om spelers bij Feyenoord op te halen, andersom is niet gewoon en wekt verbazing, vervolgens vragen ze gewoon om twee vrachtwagentjes geld.
Tja en dan zeiden wij voor de wedstrijd en ook voor de afgelopen seizoen dat die Higler een drama scheids is, het wordt pas een nationaal thema als hij voor t eerst van zijn leven een keer in ons voordeel beslist. Ik zeg kamervragen stellen en zorgen dat er heel vaak gezegd wordt dat er echt een disutabele beslissing was in t voordeel van Feyenoord.
Opvallend hoe er op de fansites van psv en twente zo gejankt wordt over het veronderstelde voordeel dat wij hebben door de kuip. Eigenlijk zeggen ze zelf dat er geen sfeer in de eigen stadions is omdat er bij hun thuiswedstrijden nooit eens een scheidsrechter geintimideerd raakt zoals bij ons het geval is aldus die supporters. Jankcalimero’s zijn het.
Elke ajax enkel mag, liefst een beetje hard, geraakt worden wat mij betreft.
Lekker makkelijk, als er ergens iets met supporters gebeurd altijd een link met Feyenoord bedenken. Want “het hoort niet bij onze club”. Maw t is altijd de schuld van Feyenoord.
Janken is de cultuur daar, Janker nummer 1 is niet voor niks hun aanvoerder.
Zo lang daisy nog deel uitmaakt van de selectie kan ik dit natuurlijk niet serieus nemen.
Waarschijnlijk was de essentie van het ingewonnen juridische advies dat ze geen schijn van kans maakten bij de rechter.
Ff calimero dopje op; salah edine was ongelukkig gisteren, nieuwkoop krijgt meteen rood van de var
Depressief gedoe weer hier
De 386e selectiespeler van Utrecht?
Op PSV forum zat een stelletje schijnheilige nep-intellectuelen Feyenoorders uit te maken voor schandalige eencelligen vanwege wat onsmakelijke spreekkoren richting een zekere buitengewoon onsympathieke ajacied die nu voor heel veel gemeentegeld hun shirt draagt. wellicht eens in de spiegel kijken stelletje slopende veldbestormers.
Plan van aanpak: kopiëren van de succesvolle benadering van de knvb bij de bekerfinale, daar was zo weinig vuurwerk te zien dat ze zichzelf eigenlijk een boete van een ton zouden moeten opleggen.
PSV wil hem hebben, dat is zorgelijk want die hebben geen verstand van verdedigen en verdedigers (al hebben ze er wel een stuk of twintig onder contract die niemand wil hebben). Niet doen dus..
Och vorig jaar was psv ook heel slagvaardig op de transfermarkt, snel klaar en ……..champions league gemist en oh ja vergeten verdedigers te halen, heb zo n idee dat ze dat nu ook niet de hoogste prioriteit geven aan hun zwakste linie.
Niet verkopen aan die frauderende , omkopende oplichtersbende uit Spanje met ook nog een miljard schuld, en dan zijn er nog mensen die het een fantastische club vinden dat zootje criminele gladjakkers.
Och t viel niet erg goed vandaag, kansen genoeg uitgespeeld en eigen goal van ginkel in mijn ogen onterecht afgekeurd, maar t doet er helemaal niet toe . Geweldig seizoen geweest.