Dirk1

26

Laatste reacties

Slot blijft volgend seizoen ook nog, de beste opvolger daarna is denk ik Oosting die doet het in mijn ogen heel goed bij Twente.
Nou laten we hopen dat deze speler van de zomer alsnog komt en dan nog een goede rechtsback. En goede vervangers voor degene die verkocht gaan worden want er zullen er wel een aantal verkocht gaan worden.
Is best een goede speler maar heeft echt kuipvrees voetbalde zonder enige vorm van zelfvertrouwen hoop dat hij daar kan laten zien wat hij hier niet durfde te laten zien . Ben blij dat we hem toch nog zonder verlies hebben kunnen verkopen.
Ik heb de oplossing voor Feyenoord en voor PSV Dilrosun daar naar toe iedereen tevreden.
Ik vind het niet verkeerd het leverd toch een x bedrag op en dat kunnen we goed gebruiken we zijn niet in de positie om dit niet te accepteren teminste nu nog niet .
Is volgens mij geen rechtsbuiten maar een middenvelder die Matsson maar die zie ik ook graag komen deze zomer.
Ik zou Lingr eens laten spelen als rechtsback in ieder geval bij O21 uitproberen kan nog weleens verrassend uitpakken niet geschoten is altijd mis
Ja dat zou zeker niet verkeerd zijn om die te halen net als die Matsson van NEC en die linksbuiten van Excelsior Driouch.
Wat je haalt in winterperiode aan spelers valt meestal vies tegen of het moet echt een buitenkans zijn anders niet doen
Goede voetballer hoop als Wieffer vertrekt na dit seizoen dat hij het kan overnemen. Ik zou ook Matson van NEC graag na dit seizoen zien komen en Zeefuik van Volendam en Driouch van Excelsior wat vinden jullie hiervan??
Vanavond alles of niets wedstrijd een over mijn lijk instelling en dan komt het goed dat mis ik eerlijk gezegd wel de laatste wedstrijden.
Dit is toch geen belangrijk nieuws? Die jongen is geeneens vaste speler van Twente.
Ik denk als we met een over mijn lijk instelling deze wedstrijd ingaan dat we nog een kans hebben maar het lijkt wel alsof ze dit niet meer op kunnen brengen. Als ze woensdag winnen geeft ze dat hopelijk een boost voor as zondag tegen Twente.
Wat denk je van die linksbuiten van Excelsior??
Hoi wat te denken van die linksbuiten van Excelsior Driouch ja ik weet het de naam is niet goed gespeld maar dat zou nog weleens goed kunnen uitpakken.
Ja probeer de speler eens op rechtsback kan ons nog wel eens verrassen denk ik
Ik denk als we met een over mijn lijk instelling deze wedstrijd ingaan dat we nog een kans hebben maar het lijkt wel alsof ze dit niet meer op kunnen brengen. Als ze woensdag winnen geeft ze dat hopelijk een boost voor as zondag tegen Twente.
Waarom Lingr niet proberen op rechtsback kan hij denk ik wel eens mee verrassen heeft in ieder geval genoeg inhoud en snelheid. En dan hoef je alleen maar een rechtsbuiten te zoeken.