FRTomasson1908

FRTomasson1908

159

Laatste reacties

Ik lees nu als analist en adviseur voor de technische staf. Pusic was toch assistent manager/coach? Geen idee of er echt een verschil is overigens als lijkt me dit wel een bewuste keuze om zijn rol te beschrijven. @FeyenoordTM Wie neemt nu binnen de staf de controle over mocht Slot ziek/zwak/misselijk of iets in die geest zijn? Zeker nu Reijnen ook bestempeld is als jonge talentvolle trainer t.o.v de ervaring van Sipke en John.
Als ik mij niet vergis heeft Sipke nog maar een 1,5 jaar contract. Naar mijn weten geen hoofdcoach aspiraties voorlopig ook meen ik me te herinneren. Denk dat hij ook snel zal moeten verlengen en dan zou het kunnen, al had ik het dan logischer gevonden Sipke assistent trainer te maken en er een veldtrainer voor bij te halen. Als je nu naar Fey kijkt dan is zowel op het veld als ernaast toch al direct een goede opvolger in huis gehaald en zo zou het altijd moeten gaan. Kortom was benieuwd wat de achte...
Lekker een onbekende naam. Had wel iets anders verwacht waarbij het ook gelijk duidelijk zou zijn dat we als club verder kunnen als Slot naar een volgende top club in Europa gaat maken. @FeyenoordTM, is dit ook de bedoeling dat je weet?
Dit is qua naam een prima club om te spelen, maar om nu aan te verkopen denk ik dat er bij andere meer uit valt te halen. En toch hebben we al prima middenvelders ook klaar staan die hem zo kunnen vervangen, niet dan?
Nou dat denk ik dus eigenlijk niet. Als Ivanusec gewoon weer helemaal fit is lijkt me dat hij gewoon weer op de bank zit. Voorhoede is toch gewoon Ivanusec, Gimenez en Paixao. Elke keer invallen lijkt me wel het geval en dan wss voor Paixao. Maar verdiend heeft hij het wel uiteraard.
@FTM, toch wel raar zo de mitsen en maren. Zoals ik het nu lees eigenlijk nog niet eens duidelijk is hoe dit moet gaan werken. Rekenen we ons dadelijk rijk en staan de neusjes er dadelijk bij als ze in de 1e divisie spelen. Zou toch ook wel raar zijn. Gezien de zeer goede wedstrijden in de CL en het stuntelen nog altijd van 020 is dit juist ook weer een uitdaging van Slot om ervoor te gaan. Kortom, wanneer komt hier nu echt eens duidelijkheid over?
Als je nu al merkt dat dit op deze jonge leeftijd 1 van de topspitsen in Europa is dan is bij 45milj het moment om direct de telefoon erop te leggen. Al zullen er genoeg zijn die het gaan proberen deze winter. Het moet bij deze speler toch mogelijk zijn om zo'n 75milj binnen te harken. Beetje vergelijkbaar met Rasmus Højlund, toch? Hij is wel iets jonger, maar dan toch minder goed als onze Santi. Of zie ik dit verkeerd?
Mag aannemen dat Slot het tectische gedeelte wel onder controle heeft, toch? Maar Ok, Gio is geen veldtrainer natuurlijk al zal ook Slot daar toch wel een lijstje voor hebben.
Lijkt me toch niet raar als ze ook Gio weer polsen?
Als je op sentiment spelers een contract aan gaat bieden dan ben je al snel failliet als club zijnde. Dus termen als "jongen van de club" etc zal het bedrijf Feyenoord niet gevoelig voor zijn. Oranje voorbij gestreeft is ook onzin. Als je geblesseerd bent dan zal je niet opgeroepen worden lijkt me. Staat de volgende wedstrijden zeer waarschijnlijk gewoon weer onder de lat.
Snap best dat je de feiten en daarmee de vergelijkingen van de afgelopen 3 seizoenen niet begrijpt. Had het nog interessant gevonden om over de inhoud te hebben en verschil van mening kan altijd, Echter zie ik al aan veel reacties van je dat je daar al niet in mee kan en maar iets schrijft. Hadden de cijfers en wat ik zie van Wellenreuter beter geweest, dan had ik ook gewoon mijn mening gegeven dat Bijlow de rest van het jaar gewoon op de bank had moeten zitten. Gelukkig zitten er kenners bij ons cluppie.
Zal toch best interessant worden denk ik zo. Ervan uitgaande dat Geert vertrekt (ook al is het in de zomer) zou een half jaar Nino mee laten draaien toch ook niet verkeerd zijn.
Dat zijn namen die we denk ik als supporter graag op het shirt dragen. Al zal er toch wel meer dan 8milj per jaar op te halen zijn lijkt me zo, dat is voor zulke bedrijven toch een schijntje. Mogen nu niet vergeten dat ze dan ook nog naar leuk voetbal mogen kijken. Maak er 10 van en verplicht Arne gedurende de periode aan te blijven. Kan zn salarisverhoging ook gelijk van betaald worden. ;-)
Dan heb je toch niet echt kijk op keepers ben ik van mening. Het is niet alleen de style van keepen die toch wat anders is tussen de 2 en dat is toch wel te zien ook aan de tegendoelpunten/clean sheets in algemene zin. Even voor het gemak vanaf seizoen 21/22. Gemiddeld zit Timon op minimaal 1,46 gpw tegen en Justin op 0,85 gpw. Aantal clean sheets is daarmee dan ook al verschillend, Timon 9 en Justin 22 keer. (gaat om 47 en 48 wedstrijden overigens) Om dan terug te komen op de verschillen die ik d...
Uiteraard gewoon de beste keeper. Neem aan dat het alleen verlengen wordt zonder salarisverhoging. Pas als hij een minimaal aantal wedstrijden onder de lat heeft gestaan ophogen. En tuurlijk is het pech, maar best toevallig dat het elk jaar minimaal 10 wedstrijden zijn.
Lijkt me handig om te doen, anders moet hij ook direct weer meedoen bij Kroatie.
Geachte redactie, Heerlijk stukje leesvoer...maar. :) Ik lees nu eigenlijk een gemiste kans. Nu is er blijkbaar iemand die beide teams heeft zien spelen. Gezien ik wel hou van de oude verhalen van de huidige opa's over het Feyenoord van vroeger was het denk ik ook leuk te lezen wat zijn opinie is aan verschil tussen het huidige team en die van vroeger. Maargoed deze man zit er de volgende keer vast ook wel weer.
De vraag stellen op een Feyenoordsite. 🤔 Vorig jaar was de tegenstander ook niet in beste doen en konden ze ineens wel een bal raken. Zie ik morgen ook weer gebeuren al is morgen onze Mexicaan scherp morgen voor de goal. Al is het wel lekker als we er 2 binnen geprikt hebben in de eertse 30 min, want dan gaat er niets meer gebeuren.
De grootste speler bij Celtic vanuit ons was toch gewoon Hendrik Larsson dacht ik zo. Best raar dat er met 221 wedstrijden met 174 goals daar hier nog niets van naar voren is gekomen in de media.
lol, en de blessure leek wel mee te vallen. In een weekje kan er nog veel gebeuren, dus we zien het wel weer.
Wel lekker dat je tegen Celtic kan beginnen en eindigen. Denk dan dat het de laatste wedstrijd weer alle kanten op kan.
Laten we het gevoelsmatig net een 6-7 geven. We hebben de nieuwelingen nog niet zien excelleren of zelfs zien spelen in ons team. Al zie ik eigenlijk wel hetzelfde gebeuren als vorig jaar... beetje stroeve start en als ze elkaar eenmaal gevonden hebben in het veld en met de tactiek, tja.. dan weten we inmiddels dat er mooie dingen kunnen gebeuren. Kijkende naar concurrentie... ook lastig te zeggen waar ze staan. PSV lijkt nu alles prima op orde te hebben en dan is het ook fijn dat ze nu de favoriet...
lol, het is een saaie transferdag FTM zo te zien.
Als de andere nieuw aangetrokken speler weer terug is van z'n blessure dan zit Nera daar ook gewoon weer op de bank. En juist op het einde van het seisoen moet hij spelen, dus niet zo'n mooie deal voor de club. Maargoed, anders zit hij bij ons ook alleen maar op de bank.