FeyenoordThebedt

127

Laatste reacties

Wie gaat er nog meer weg op huurbasis
De verdediger van Feyenoord werd gelinkt aan de Duitse kampioen om Benjamin Pavard op te volgen, die naar Inter vertrekt. De clubleiding was erg enthousiast over de Feyenoorder, maar ziet in de verdediger van Chelsea een goedkoper alternatief voor de defensie. Volgens Fabrizio Romano is er een akkoord bereikt met Chelsea en Chalobah en wordt de verdediger verhuurd aan Bayern München, maar komt er geen optie tot koop in het contract.
Martijn Krabbendam heeft op Deadline Day laten weten dat Dennis te Kloese, technisch én algemeen directeur van Feyenoord, geen spektakel meer verwacht op de transfermarkt. Volgens de Voetbal International-journalist gaan de Rotterdammers niet meer voor vuurwerk
De Rotterdammers zouden eerder de stekker uit de onderhandelingen hebben getrokken maar volgens JB Filho Réporter zou Feyenoord er nog alles aan doen om hem in te lijven. Het is niet bekend wat het bedrag is dat Feyenoord op de middenvelder van Grêmio heeft geboden. Bitello is in 2023 al goed geweest voor vier doelpunten en één assist in 41 officiële wedstrijden.
Feyenoord zou een nieuw bod op João Paulo Bitello hebben gedaan, zo meldt JB Filho Réporter op YouTube. De middenvelder zou nog altijd op het lijstje staan van Feyenoord.
Dat schrijft clubwatcher Martijn Krabbendam in een transferupdate namens werkgever Voetbal International. In eerste instantie zal Feyenoord, nu Ondrej Lingr en Luka Ivanusec binnen zijn, nog op zoek gaan naar een extra doelman om de geblesseerde Justin Bijlow te vervangen. Daarbij noemt de journalist nog geen namen van potentiële targets. Wel noemt hij de naam van Soulé, die al eerder viel deze zomer. Feyenoord wil eerst een aantal spelers verhuren, om salarisbudget vrij te maken. Als dat lukt, komt...
Goeie speler voor feyenoord ftm?
Je ziet op Facebook meer updates voorbij komen hoe kan dat??
6-1 overwinning huppa
Feyenoord ftm komt er nog een extra Keeper en die soule??
Soule
Feyenoord lijkt dicht bij de komst van een aanvaller van Juventus.
Is echt noodzaak om een nummer 8 te halen voor doelpunten
Hij is een grote Feyenoord-fan. Hij wil die club ook supporten en hij gaat uit het stichtingsbestuur van SC Cambuur, want je mag niet in dienst zijn van twee clubs tegelijkertijd", zegt Woerts in gesprek met Wilfred Genee bij Vandaag Inside. Van den Brink heeft een vermogen van zo'n 450 miljoen euro. "Hij heeft een groot aantal Vrienden van Feyenoord uitgekocht", aldus Woerts. "Hij heeft ook nog een extra geldbedrag aan Feyenoord gegeven. Daarom kunnen ze nu zo actief zijn op de spelersmarkt. Dit is e...
Geld van gakpo en noni nog
Feyenoord moet wakker nog maar een weekje dan sluit het alweer
Haha, zo kennen we er ook nog wel een paar... Wat een logica 😂😂. Rode kaart even vergeten? Niet geheel verrassend deze grootspraak, want Almere ligt vlakbij Amsterdam hè 😉. Laten we deze woorden morgen afstraffen en dik winnen!
Binnen de aankomende uren moet duidelijk zijn waar de toekomst van Juventus-speler Matías Soulé ligt, meldt de Argentijnse journalist César Luis Merlo via Twitter. Volgens Merlo lijkt Soulé zijn keuze te laten vallen op twee clubs: Feyenoord of het Italiaanse Frosinone
Dat Soulé in verband wordt gebracht met Feyenoord is niet iets nieuws. Eerder werd al vermeld dat Feyenoord interesse heeft in de 20-jarige aanvaller. Journalist Merlo meldt dat Soulé een stap dichterbij een transfer is. Binnen de aankomende uren zal duidelijk zijn waar zij toekomst ligt. Het zou gaan om huurtransfer van een jaar met een koopoptie.
Feyenoord ftm update tje over geertruida??
Inderdaad
Ja zij kunnen miskopen weer verkopen en wij niet
Mooi foto hahaha
Een huurdeal is in ieder geval geen optie voor Feyenoord, dat Geertruida dolgraag wil behouden. Eerder deze week werd duidelijk dat de Rotterdammers in de slotweek van de transferperiode hopen de selectie intact te houden. Het binnenboord houden van Geertruida en Santiago Gimenez geniet daarbij de prioriteit.