Glatze

131

Laatste reacties

Gelukkig bij ajakkus ook 1-1. Zondag moeten we 020 opvreten!!
Al die tikkies breed van Feyenoord..., blijf het zeggen, er wordt bij deze speelwijze veel te weinig op doel geschoten! 😡
Handelingssnelheid van Beelen en met name Zerrouki moet omhoog!
Die de Graaf fluit al zo slecht en dan loopt hij ook nog in de weg!
Wieffer heeft wel erg veel momenten van complete afasie en te traag handelen! Gauw wisselen!
Kijk eens naar het verschil in de genomen strafschop van Jahanbaksch en de daarop volgende laatste strafschop van AS Roma. Die was gewoon echt keihard genomen. Dat was ook het euvel met de penalty van Hancko, domweg niet hard genoeg ingeschoten. Het was wel hard maar het waren geen strepen, zoals de penalty`s van Roma werden uitgevoerd. Standaard regel bij strafschoppen nemen blijft gewoon dat ze echt keihard ingeschoten moeten worden, want dan is de keeper altijd een fractie van een seconde te laat!
Wellenreuther by far Man of the Match!
Hancko en Jahanbaks schoten de strafschoppen te zacht in! 😢
Hancko en Jahanbaks schoten te zacht in 😢
Feyenoord is de enige club in Nederland met een Legioen en heeft de trouwste supportersschare. Dat is niet voor niets. Wat zou het toch mooi zijn voor hen als we de achtste finales halen van de Europa League!
Als ik Slot was zou ik de spelers vragen wat vaker op doel te schieten, in plaats van dat eindeloze gecombineer
Feyenoord schiet veel te weinig op doel, tis aldoor overspelen of bal breed leggen
Lingr vaker op 10 posteren met meer speeltijd en Stengs rechtsbuiten. Ik vind dat Lingr nu te weinig kansen krijgt om iets te laten zien bij Feyenoord, terwijl hij een perfecte aanjagende nummer 10 is!
Ik ben zeer tevreden over de manier waarop Bart Nieuwkoop de rechtsbuitenpositie invult. Met zijn werklust en loopvermogen hebben we daar nu eindelijk een goede bezetting. Tot bijvoorbeeld Luciano Rodriguez komt, zou ik daar niets meer aan wijzigen!
Idd met Sauer beginnen!
Gimenez moet niet meer gefixeerd zijn op het maken van doelpunten. Enige wat nog in zijn hoofd moet zitten is keihard werken voor het team en dat begint met meehelpen bij terugverdedigen bij balverlies voorin! Hij sjokt en staat veel stil. Veel te weinig beweging in ieder geval!
Feyenoord kan het beste het voorbeeld van Werder Bremen volgen. Daar hebben ze een paar jaar geleden het oude Weserstadion heel intensief gerenoveerd zonder afbraak waar dat niet nodig was en nu staat daar een schitterend modern stadion met alle moderne faciliteiten van dien!
Dat er bij ons wat moet gebeuren op de vleugels is duidelijk! Ik juich zijn komst toe, zeker ook gezien de tot nu toe verstrekte statistieken m.b.t. Rodriguez. Onze scouts hebben zich heus goed laten voorlichten.
Gimenez moet een switch in zijn hoofd maken en niet meer in de eerste plaats denken aan het maken van een doelpunt, maar veel meer in dienst van de ploeg willen spelen!
Dat Wiefer op Lang moest doorgaan kwam niet door Bartje, maar omdat Geertruida een foute bal gaf en daardoordoor balverlies ontstond!
Lingr idd op 10 zetten, Stengs speelt de laatste tijd veel te slap!
Stengs speelde zeer slap en krijgt de ballen ook niet goed voor. Die goal van Lingr kwam tot stand doordat een voet van de tegenstander die bal van Stengs gelukkig voor de voet van Lingr bracht
Stengs was niet best. Ik zou de volgende wedstrijd starten met Lingr op de plek van Stengs!
We hebben die thuiswedstrijden tegen Atletico en Lazio verloren omdat we geen bal op de goede hoogte voor kregen, ook niet bij corners en spelhervattingen. En het terugverdedigen bij balverlies niet fel genoeg was. Alleen bij de allerhoogste spelintensiteit maakt Feyenoord een kans tegen dat soort ploegen, want anders winnen die ploegen op techniek en snelheid, wat thuis tegen Atletico en Lazio dus is gebeurd.