GucciManePicasso

2

Laatste reacties

Ik lees online dat het verhuurdmaximum alleen geldt voor internationale huurtransfers. Er is er 1 binnenlands verhuurd dus dat zou betekenen dat er nog 1 spot over is? @FTM kan je dat bevestigen?
Toch zijn die teksten er wel degelijk. Gênant, moeten we echt een keer mee kappen.
Als je na een paar kritische vragen geen andere optie ziet dan het afleggen van een gefrustreerde scheldtirade vraag ik me af wie hier de sneeuwvlok is.
Want Algerijnse immigranten kunnen geen Sturm Graz supporters zijn?
"Ik weet wie mij aanschreef. En als je dan navraag doet en die info klopt, dan kan je daarmee aan de haal voor je artikel." Dat is geen antwoord op mijn vraag tho. Niemand zegt dat de info niet klopt. Er is wel meer na te vragen en verifieerbare info die klopt, zoals het weer die avond en de prijs van de braadworst van de catering, maar die noem je niet omdat het niet relevant is voor de inhoud van je artikel. Daarom nogmaals: waarom is het noemen van ethniciteit of paspoortstatus van deze verdachten ...
Oprechte vraag: wat is volgens jou de journalistieke waarde van het overnemen van die informatie? Uit je voorbeeld blijkt dat je niet elk detail van betrokkenen letterlijk overpent in je artikel, dus vanwaar de afweging dit mee te nemen?
“Vier allochtone verdachten zijn hiervoor aangehouden.“ WTF? Waarom wordt alleen bij dit voorbeeld de ethniciteit benkemd? Wat is de achtergrond van de de 28 Nederlanders die een proces verbaal hebben gekregen? Wat voor roots heeft Gerald Pototschni van Stadion Graz? Jullie komen zo dicht in de buurt van het zijn van een volwassen en professioneel sportnieuwsmedium en het is zo makkelijk dit soort fratsen te laten. Zonde.
Dat er een andere keer niets van is gezegd wil niet zeggen dat hun nu wel een juiste of proffesionele bewoording is. Ik weet zeker dat jullie genoeg schrijftalent in huis hebben om zo'n bewoording op een andere manier aan te vliegen.
Ik vind echt dat jullie goed journalistiek werk leveren maar “Zo valt er ook nog een naam van een donkere jongen” is echt een rare en onprofessionele bewoording. Is voor de inhoud niet relevant om zijn huidskleur op die manier te benoemen.
"Dat er bijvoorbeeld niet meer gescholden wordt met het woord ****. Dat is de hele agenda, meer is het niet." Dat jij dit als gedram ervaart zegt echt alles over jou en de bekrompen mindset die je hebt.