Henk

17

Laatste reacties

Probleem is dat Koeman jongens als Geertruida en Veerman altijd de schuld krijgen. Koeman hoor je nooit over de zogenaamde vedette. Ook openlijk in de media spelers aanpakken is een naar trekje van hem. Koeman zelf is een gedateerde coach en trainer die niet de kennis, kunde en vaardigheid heeft zoals Arne Slot die wel heeft.
Prima dat jullie niet elke opmerking van de zogenaamde "analisten" op tv herhalen. Die zijn namelijk allemaal gekleurd met een Amsterdams sausje
Toen Hulshof stopte bij oranje kon je dit al aan zien komen. Brobbey, Bergwijn, Blind, en Frenkie (balletje breed) die al maanden niet fit is wel selecteren en Timber niet. Ik had al niets met oranje maar wat mij betreft na de poulefase naar huis.
Joep Schreuder is altijd negatief bezig. Niets nieuws onder de zon Deze man maar eens een tijdje de toe gang ontzeggen tot de kuip.
Bij studio voetbal was het Theo Jansen die dit van de daken schreeuwde, het zou al die praatprogramma's sieren als dit soort analisten geweerd worden.
Als de KNVB de klasse justitie eens een keer achterwege laat, en iedere club dezelfde straf op zou leggen dan houden dit soort incidenten wel een keer op, maar bij dit soort ongeregeldeheden in Amsterdam kijkt de KNVB altijd de andere kant op.
Kan hij ook niet geblesseerd raken, en die ***** van van der Looi heeft een hekel aan Feyenoord spelers dat is al lang bekend. Hartman zat in de voorselectie van oranje, en is nu ineens niet goed genoeg voor jong oranje.
Wie was de VAR gisteravond? van Boekel. Die zag ineens een vermeende handbal, en vond die overtreding op Gimenez ook rood
Het AD met "journalisten" niveau schoolkrant, meer is het niet, Gouka, Wijffels die zijn het schoolkrant niveau niet ontstegen.
Stop nu eens om de mening van Gijp te publiceren, negeer die hele Talpa kliek, dat zijn toch alkemaal mensen met een zeer beperkt denk vermogen.
Alles voor de clicks bij dat rioolkrantje, die muts die gisteravond op tv alle ruimte kreeg om opzichtig het stoepje schoon te vegen, wat zaten ze bij de media te hopen dat het mis zou gaan, want dat is de insteek geweest van de media, en dan de schooljournalistiek van Gouka, Wijffels. Nog even Tirana in herinnering halen, AD journalisten die zich verveelden en Feyenoord fans oproepen om even een kroeg te verbouwen dan had hij wat te schrijven. Dat is het AD.
Klopt met name die tokkie zender sbs 6 met vandaag insite doen er alles aan om de boel op te hitsen, wat zullen ze teleurgesteld zijn dat alles normaal is verlopen zonder rellen, Derksen, vander Gijp, die andere twee Sneyder en van der Meyde zijn nog te dom om uit hun ogen te kijken, alles ophitsen en natuurlijk negatief over Feyenoord.
Dat komt door dat gestook op tv door Chris Woerts en Derksen, die hopen dat het uit de hand loopt want dan kunnen ze er weer over praten op tv met hun selectieve verontwaardiging,
En wie was afgelopen zondag de VAR, dat was onze vriend Higler, die vier strafschoppen gaf tegen Feyenoord vorig seizoen, en nu samen met Nijhuis weer een negatieve hoofdrol op eiste.
Oké, en nu ook nooit meer zaken doen met dat subsidieclubje uit Enschede, ook de komende zomer niet meer langs komen voor Zerrouki.
Als Zerrouki er een arbitragezaak van maakt, dan wint hij die, positieverbetering hoger salaris, er is geen rechter te vinden die dat niet honoreert. Iedereen in de voetballerij weet nu, niet naar twente gaan, want je komt er nooit meer weg.
Twente kan dan wel een grote broek aantrekken, veel keus hebben ze niet, de gemeente Enschede wil ook wel eens geld zien, Twente is een subsidie junk,
De kop van het AD was al weer uiterst negatief, Volgens Gouka waren Trauner en Timber maanden uitgeschakeld, dat schijnt dus mee te vallen, maar ja Gouka en Wijffels dat zijn twee negatieve eikels die er alleeen maar op uit zijn om Feyenoord te beschadigen.
Onder Koeman gaat die gewoon spelen, de rol van die ajax kliek bij oranje is uitgespeeld
Prima tackle, nu morgen Blind nog even blesseren op de training
Noppert zal wel naar Ajax gaan, zolang die oude Blind daar zit zal Bijlow geen kans krijgen. De oude Blind speelt daar in een kwalijke rol, Berghuis is toen bij het EK waar hij niet speelde te verstaan gegeven om naar Ajax te gaan, anders geen WK selectie. Wijnaldum is net zo afgeserveerd die moest plaats maken voor Klaassen en Taylor. Ik kan niet wachten totdat de huidige staf van bij oranje weg is.
Wijnsldum werd afgeserveerd, Berghuis is destijds te verstaan gegeven om naar Ajax te gaan omdat hij anders niet meer geselecteerd zou worden voor het WK, en nu Bijlow weer, het is duidelijk dat ook Danny Blind als ajax commissaris zijn rol als assistent misbruikt om Feyenoord en PSV dwars te zitten,Na het WK zit er een andere staf en is de rol van intrigant Blind uitgespeeld.
Die analisten zijn of oud trainers die niet meer aan de bak komen, of oud internationals die te dom zijn om een trainers opleiding te volgen, zie van der Vaart of Sneyder of Ronald de Boer op
Klopt Frans, en het zijn allemaal negatieve azijnzeikers die in een ajax pyama slapen.