Hunte

104

Laatste reacties

Helaas vind hij en misschien ook zijn omgeving dat hij een goede voetballer is en niet hard zijn best moet doen om verder te komen. Ik zie hem vaak spelen en het lijkt altijd net alsof hij het meer overlaat aan zijn medespelers. Bij Slot ben je deel van het collectief.
Als zijn omgeving ook deze reactie heeft zal hij nooit een topper worden
Niet zeuren, de fout begint gewoon bij Timber. Komen 2 tot 3 Lazio spelers op hem af maar besloot toch met de bal door te lopen. Dus als team ga je de aanval in maar door deze actie stond het elftal op het verkeerde been met een doelpunt als gevolg. Dus zeiken over verdediging en Bijlow is kortzichtig.
Ik denk dat je AZ dus niet echt gevolgd hebt.
Feyenoord heeft in de afgelopen 25 jaar 1 keer een mislukt champions league seizoen gehad. Hoezo wil je vergelijken met Ajax en PSV.
Onzin opmerking, geen toegevoegde waarde.
Als hij uiteindelijk niet goed genoeg is voor Feyenoord ziet de club ook niets terug van de opleiding, dus een dooddoener.
Weet je nog eerste thuiswedstrijd Feyenoord - Heerenveen 0-0. Na 8 gespeelde wedstrijden 17 Punten dus al 7 verliespunten. En toch kampioen geworden. Dus gewoon afwachten en kijken of Slot ook dit elftal aan de praat krijgt.
Omdat hij veel moet spelen om beter te worden. En van alleen trainen word hij niet beter.
Hoezo is Dest beter, ik heb hem heel vaak zien spelen bij Barcelona en vind hem echt niet beter dan Nieuwkoop.
Helemaal mee eens, als wij nu goed presteren in de CL worden de transfers in de toekomst vanzelf weer hoger.
Begin vorig seizoen waren hier mensen die dezelfde teksten gebruikten, Heerenveen thuis 0-0 en RKC uit 0-1. Dus na één officiële wedstrijd zeuren???
En PSV scoort uit een diepe bal, dus wat mankeert er aan?
Helemaal mee eens, het gaat over Feyenoord, de vrouwen horen gewoon bij dus kappen met dat negatief gedoe.
Kunnen we absoluut niet betalen, dus vergeet Isaksen maar.
Reactie van iemand die helaas er voetbal niet volgt.
Resultaten uit het verleden etc. etc. Van Nistelrooij heeft een hele zware knieblessure gehad met daarop volgend een zeer succesvolle carrière in het buitenland.
Jij dacht dat Zerrouki in plaats van Szymański was gekomen, raar want toen hij kwam was Szymański nog niet weg!
Mee eens.
Ach, kindje kindje toch!!
Hebben jullie wel naar interviews van Slot gekeken afgelopen week. Dan weet je dat hij geen middelmaat wilt maar betere spelers dan die weg gaan!!
Niet belangrijk jouw mening
Hoe belangrijk is deze constatering dan??????
Voor zij die hier zeuren zonder enig historisch besef: volgens velen kon Sinistera er ook niet veel van. Ik ge ervan uit dat Slot weet waar hij over heeft als hij zegt dat Kasanwirjo goed genoeg is maar dat hij het nu zelf moet laten zien.