Intp

695

Laatste reacties

Kletspraat weer, Willem: 1. Real Mallorca had nergens recht op, kreeg maar 1 kans, Atletico wel 5 en had ruim 2x zoveel balbezit. Wij hadden daar gewoon op alle vlakken behalve scoren de overwinning verdiend. Compleet ander gevoel. 2. En met nog 20 wedstrijden en maar 4 punten achterstand ligt de titelstrijd weer helemaal open als we zondag winnen. Psv heeft nog geen 1x pech gehad en flink wat geluk met vroege rode kaarten en missers van tegenstanders (Vitesse, Brobbey) en geen moeilijke tegenstan...
Dacht dat die kop uit Saw kwam ipv Clockwork Orange. Begrijp dat de Uefa dit te aanstootgevend vindt.
Zij hadden meer energie omdat ze geen zware Europese wedstrijd in de benen hadden. Niet verdiend voordeel omdat ze niet goed genoeg waren om zich te plaatsen.
Die speelt bij de koploper, Fluminense laat het dit seizoen afweten in de competitie. In de Copa Libertadores (vergelijkbaar met CL) blinken ze uit, evenals Nino.
Omdat Oosting met een uitgekleed Twente (zonder Zerrouki, Cerny en de geblesseerde Brenet) na 10 wedstrijden al 25 punten heeft!?
Deze video https://youtu.be/JQAfv_8r-gQ?si=Sn-sKEYgYm2CSdor en het feit dat hij met Fluminense de Zuid-Amerikaanse CL (Copa Libertadores) finale bereikt heeft -als aanvoerder nota bene- zou iedereen moeten overtuigen dat Nino een absolute topaankoop zou zijn. Ongelooflijke tackle waardoor zelfs de snelste aanvallers kansloos lijken om hem te passeren, koppend (ook aanvallend) ijzersterk. Ook nog even zijn statistieken opgezocht op Sofascore: wint bijna 70% van al zijn duels, speelt ca 85% van al ...
Is sinds de Brexit al bijna 3 jaar geen eis meer. Zie bijvoorbeeld https://worldfootballindex.com/2020/12/work-permits-premier-league-post-brexit-english-clubs-efl-libertadores/. Nino speelt als basisspeler met Fluminense Copa Libertadores (heeft zelfs de finale bereikt) en dat levert hem ruim voldoende punten om direct een werkvergunning voor de PL te krijgen.
Onbegrijpelijke dwaling van de arbitrage en mn de VAR. Kost ons niet alleen een penalty maar ook een rode kaart voor de tegenstander (2e geel Propper). Normaalgesproken had je nog een half uurtje tegen 10 man de winst kunnen afdwingen.
Een 100% pingel waarmee je gelijkgespeeld had, wordt je onthouden dus hoe kun je dan verdiend verliezen!? We hadden ook nog meer expected goals en schoten tussen de palen.
Is geen international en kost 5 miljoen.
"Feyenoord verdiende geen punten" Natuurlijk wel, alle belangrijke statistieken (expected goals, schoten tussen de palen, corners) waren ondanks de matige wedstrijd en de bij voorbaat ongunstige omstandigheden (moeilijke uitwedstrijd na een zware Europese wedstrijd tegen een ploeg die zich een week lang kon opladen) in ons voordeel. 2 ongelukkige tegentreffers (van richting veranderd schot en klutsbal), eindeloos tijdrekken dat niet bestraft werd en Gimenez werd ook nog een zuivere pingel onthouden. Kor...
Ongelooflijk wat die gast nu al na een paar maandjes allemaal brengt. Waar ligt zijn top als hij zo nog een paar jaar doorgaat!? Jammer dat we maar 70% vd transferrechten hebben.
Inderdaad, net zoals met Lazio.
Aldi prijzen voor iemand die de hele wereldtop achter zich laat. Kijk eens wat die Bellingham, Kvaratskhelia en Saka waard zijn! Onze Calvin was BETER op het hoogst mogelijke podium!
Grappenmaker, wat denk je dat zijn marktwaarde is!? Denk dat ze minimaal 20 miljoen vragen want hij ligt nog tot '28 vast.
Fantastisch bezig, in deze vorm al beter dan zijn broer en er zit waarschijnlijk nog veel meer in. Gaat meer dan 50 miljoen waard worden. Hoogste tijd om zijn contract (tot '26 nu) te verlengen!
Stengs geen hogere waarde?? Heeft het na de 2 eerste moeizame wedstrijden echt fantastisch gedaan, ook in de CL. Had dus minstens een paar miljoen bij gemoeten. Als hij de huidige lijn doortrekt is hij zelfs een veelvoud van 10 miljoen waard. En dat laatste geldt ook voor Timber.
Had bij Stengs een flinke verhoging verwacht.
"De rijkste club van Nederland speelt dit seizoen - en mogelijk ook het volgende - geen Champions League voetbal" Mogelijk!? zeg maar zéér waarschijnlijk geen CL voor het voormalige 'Bayern van Nederland'. Hooguit een paar procent kans dat ze nog minstens 2 clubs vd top 4 achterhalen.
Q, Luts en Mats beste spelers in oranje. Maandag Calvin erbij en het komt goed tegen Griekenland.
Schandalig hoe die Simons NIET meeverdedigde en Van Dijk stond inderdaad lucht te dekken. Keeper was veel te onrustig heen en weer aan het springen. Hartman had er ook veel dichter op moeten zitten. Geertruida was kansloos door de slimme loopactie van Mbappé en perfecte pass.
Timber is in deze vorm al goed genoeg voor de top. Beter dan zijn broer in zijn beste seizoen alleen nog niet zoveel ervaring. Quinten was altijd al de meest getalenteerde. Kwestie van tijd dat iedereen dat ziet.
Dit seizoen veel consistenter dan zijn broer vorig seizoen en beter dan in diens beste seizoen.
Dank je wel en kom nog eens kijken! Vrijdag speel ik tegen Mbappé, hier heb je een kaartje.