Jimbolino

116

Laatste reacties

Adje(i) voor de sfeer. Lekker man.
Het was ook pas het 1e seizoen voor deze jongen hè. Er zijn er wel meer die niet echt uit de verf kwamen in hun 1e seizoen bij Feyenoord. En heeft wel z’n waarde bewezen op de momenten die hij kreeg. Ik zou hem nog wel een 2e seizoen geven om een definitief oordeel te vellen.
‘N adje voor de sfeer. Lekker man.
Als Koopiemeiners afvalt kom Stengs wellicht in beeld.
Reiss Nelson krijgt weinig speeltijd bij Arsenal, zou dit weer een optie zijn voor huur? Denk te duur om te kopen aangezien hij vorig jaar bijgetekend heeft.
Gaat echt wel rondkomen. Je kunt niet meer verwachte dat Priske nu nog geloofwaardig voor de groep van Praag kan staan als je persoonlijk al helemaal rond bent met Feyenoord. Dat snapt Rosicky ook wel. TK legt er even druk op om de prijs te drukken, dat is het spel dat gespeeld moet worden.
Mooi, in Engeland zit de poen. Nu flink laten opbieden tegen elkaar. 30 miljoen zeker haalbaar. Alvarez ging voor 45 miljoen weg naar West-Ham met 1 jarig contract.
Ik gun je succes en een mooie start van het nieuwe avontuur als trainer. Mocht het goed uitpakken hoop ik je graag terug te zien als trainer van je geliefde Feyenoord.
Verwachting is dat Ten Hag deze week ook zijn ontslag krijgt aangeboden. Zouden ze daar op wachten…?
Doet Ten Kloese slim, zo gaat het ook bij transfers bij spelers. Klein beetje druk erop houden en laten merken/voelen dat er meer alternatieven zijn. Het is een spel jongens, vraag en aanbod.
Ja dit lijkt mij nu wel duidelijk. Het is ook de enige naam die nu veelvuldig terug komt. Contacten zijn al gelegd zo te lezen. Dortmund wil hem ook niks in de weg leggen. 1e week van juni zal er wel duidelijkheid komen verwacht ik zo.
Die zie ik nog wel 2 seizoenen bij Feyenoord blijven. Volgend seizoen eerst maar eens fit zien te worden en ritme op te bouwen.
Hij heeft ook een moeilijke positie in het veld om aan te haken. Van achteruit en verdedigende middenvelder is het makkelijker inpassen. Dat moet je niet onderschatten. Denk dat hij wel de kwaliteiten heeft om aan te haken. 2e jaar word daarom belangrijk, we gaan het zien.
Top gozer, zulke spelers heb je zeker nodig. Die uitstralen dat ze hard willen werken en alles geven. 2-3 van zulke jongens in je selectie is voldoende. Jongens die iets minder technisch begaafd zijn, maar het echt moeten hebben van de mouwen opstropen.
Mooi, dit verdient Gio. Naast Willem van Hanegem, en van Persie 1 van de grootste voetballers die Feyenoord voortgebracht heeft. Zowel als speler als trainer prijzen gewonnen voor Feyenoord. Held.
Sneu voor Wieffer en ook voor Hartman natuurlijk. Allebei jaartje bijtekenen en volgend jaar mooie transfer maken boys. Gimenez, Geertruida en Hancko zijn niet meer te houden ben ik bang. Tel daar de transfer van Slot bij op en de sjempions liek miljoenen en klaar is Kees
West Ham wilt Lutharel
Zeg toch allemaal niks, doen ze gewoon om de prijs op te drijven straks. Geloof mij als Feyenoord bij Oosting aanklopt dat hij dan echt wel in gesprek gaat. Zo’n kans krijg je maar 1 keer.
Spurs is een Joodse club. En die rellen wegen nog zwaar. Wat mij betreft niet, maar dit is blijkbaar nog wel het sentiment…
Oosting is een veilige optie, heeft het overal goed gedaan. In Twente zijn ze meer tevreden over hem dan over Jans. Durft in te grijpen tijdens wedstrijden met meerdere wissels tegelijk zoals Slot ook doet. Zelfde speelstijl. Ten Kloese kennende gaat hij voor Oosting.
Ik sprak net een Twente man en ze zijn daar toch een beetje bang dat Oosting naar Feyenoord zal gaan mocht het concreet worden. Ze zeggen zelf dat hij er ook goed zou passen. Ze hebben Rogier Meijer op het oog om die naar Twente te halen.
Ik zie nu her en der in de media de naam Dirk Kuyt voorbij komen! Wat vinden we hier van?
Ten Kloese wil 15 miljoen volgens de berichten. Dat moet toch wel lukken.
Ten Kloese wil 15 miljoen voor Slot en dat gaat die krijgen. Dat is een prima bedrag.