Jimmyhuiskens1997

178

Laatste reacties

Heeft een marktwaarde van 14 miljoen euro en een doorlopend contract tot juni 2026 volgens Transfersmarkt. Lijkt me, gezien de afgelopen jaren, niets iets waar we ons op focussen. Al zou ik het persoonlijk wel een goede optie vinden.
Ben ik de enige die direct twijfelt aan het niveau vanwege het feit dat de spits in de MLS speelt? Toch vrij weinig voorbeelden van spelers die structureel indruk hebben gemaakt na hun overstap van de MLS naar Europa?
Milambo is er niet bij, staat wel in de vermoedelijke opstelling.
Ik denk ook dat het een speler is waar je of van houdt of ontzettend aan irriteert.
Toch knap dat Zerrouki weer zo slecht speelt. Draait bijna altijd de drukte in, verspeelt simpele ballen en het oogt allemaal sloom.
Dit zouden we Arne allemaal moeten gunnen, hoe vervelend het ook is voor Feyenoord. Een mooie transfersom vragen en Arne veel succes wensen. Kunnen we goed gebruiken in het versterken van het elftal. Pusic, Dick Schreuder of Gio zou een goede kandidaat zijn om Slot op te volgen.
Wat speelt Nieuwkoop een goede wedstrijd zeg! Mag gezegd worden.
Amen.
Naar mijn inziens is dit veel te kortzichtig. Je moet anticiperen voor zowel spelers die je aan de bovenkant versterken als spelers die als back up kunnen fungeren en nee, daar zit geen planning bij, dat is reageren op juiste momenten.
Begrijpelijk. Maar het jezelf aan de bovenkant versterken hoeft niet direct te betekenen dat je geen oog moet hebben voor spelers die mogelijk tweede keuze kunnen zijn op die positie. Het lijkt me wat te vroeg om de uitspraak: "We moeten ons aan de bovenkant versterken." Direct als leugen moeten gaan zien na het aantrekken van deze jongen. Geduld hebben en kijken wat er gaat spelen.
Precies. Persoonlijk ben ik ook wel fan van het ophalen van dit soort spelers. Helaas in het verleden waren we niet daadkrachtig genoeg om spelers zoals Schouten, Dumfries en van der Ven vroegtijdig op te pikken en door te ontwikkelen.
Wat een negativiteit weer. Prima speler die iets toevoegt aan de selectie kijkend naar zijn spel in de afgelopen wedstrijden bij Vitesse en dan heb ik het over de 1 tegen 1. Bij Feyenoord kan hij zichzelf ontwikkelen.
Ben erg benieuwd naar het plan met deze jongen.
@FTM: Is Hateboer naam die valt? Type Nieuwkoop met CL ervaring. Heeft volgens Transfermarkt een aflopend contract bij Atalanta.
De schreeuw om versterkingen is zeker terecht, echter denk ik dat deze schreeuw wel wat kan afnemen wanneer Feyenoord erin slaagt om plek 2 z.s.m. veilig te stellen en in de winter enkel en alleen spelers te huren als breedte versterking. Op deze manier genereer je tijd om jezelf aan het begin van de zomer gericht te versterken. In de praktijk moet dit natuurlijk allemaal nog blijken.
Ik zou het wel toejuichen om Lingr wat meer speeltijd te geven op 10 en dan Stengs naar rechts. Ik denk dat Lingr enorm van dienst kan zijn met zijn loopacties en werklust voor het team, maar zeker voor Santi.
Er heeft in de afgelopen jaren zoveel ontwikkeling gezeten in het aanvalsspel, behalve wanneer we iets moeten forceren. Van links naar rechts en dat 100x zonder enige dreiging... Ongelofelijk frustrerende wedstrijd weer dit zeg....
Domme overtreding, maar deze reactie is nog veel dommer... Week in week uit wordt er gahamerd op standaardmomenten en dan zo'n domme overtreding maken.
Ik wil Ivanusec wel eens op de 10 positie zien. Paixao linksbuiten en Stengs rechtsbuiten.
Dit lijkt me geen gekke gedachte. Wat jongens laten gaan die laag in de pikorde staan en wellicht wat spelers huren die bij grotere clubs niet aan spelen toe komen.
Jammer van de blessures achterin... Echter wellicht een mooie kans om Read eens door te schuiven naar de A selectie.
Dit is hopelijk toch de druppel om afscheid te nemen van Alireza.... de man doet de meest domme dingen op belangrijke momenten... Nieuwkoop kan ook echt niet op dit niveau. Achteraf toch geen goede aankoop.
Benieuwd naar de rol van Nieuwkoop vandaag. Aan de bal toch een de zwakkere schakels in de opbouw. Vergelijkbaar scenario nu met Paixao / Nieuwkoop als destijds Alireze / Pedersen. Als de afstemming klopt kan het veel gevaar opleveren.
Geweldige avond! Toch opvallend dat Nieuwkoop weer meer geblesseerd is sinds zijn terugkomst. Speelde in België veel en was weinig tot niet geblesseerd. Goed om in de winter te kijken naar een goede rechtsback.