Lexus

67

Laatste reacties

Laat toch gaan, zo werkt het nu eenmaal in Hilversum. Gezeik bij ons wordt altijd uitvergroot en tot in den treure uitgemolken. Net als dat je met 11 winstpartijen stijf bovenaan staat en je wordt met 6 minuten afgedaan wekelijks bij Ziggo. Rijnmondsport is de beste, tenminste als je die Bart Noles kan pruimen.
De kleurstelling en letterstijl is echt heel fraai. Maar begrijp wel dat de maffia dit afkeurt, echt zonde. Clockwork orange notabene een van mijn favorieten. Ophangen die lui.
Die hardcore hoolies die zogenaamd mijn club vertegenwoordigen/ steunen maar ondertussen alle wetten overtreden mogen wat mij betreft met een molensteen om de nek in de Maas worden getieft. Hun acties kosten ons zoveel meer dan het ooit gaat opleveren.
O21 gaat via promoties nooit binnen afzienbare tijd de KKD halen. De weerstand in de amateurdivisies is daar veels te sterk voor. Vind het enigszins naïef van Feyenoord om dat als een reële doelstelling te hebben, hoe goed de intenties misschien ook waren. Het gaat nu teveel kosten. Het doel om talent op een zo hoog mogelijk niveau te laten spelen zou ik nu via Dort en Excelsior laten lopen. Zeker als je bij Dort een mate van controle hebt en bij Excelsior zou ik de spelers nooit tegen ons laten spe...
Demasqué optima forma. Heerlijke middag.
Ov929 zegt van wel
Dit was zo een goede speler, echt zonde van die blessures. Supervet dat hij bij ons wil beginnen in het vak. Van Persie en Affelay als trainers, speelde ik maar in onder de 18.
We staan 2 op 2. De trainer gebruikt simpelweg de media om zijn kleedkamer op scherp te zetten want het draait voor geen meter. Het niet allemaal groter maken dan het is.
Ja echt leuk, die gaat wel gas geven als ie is uitgeslapen.
Die rooie oogjes 😄, spontane gozer, klinkt enthousiast. Lijkt een prima aankoop
Goede beschrijving van deze aanwinst, wordt gewaardeerd.
Je ziet toch gewoon dat dit een goede speler is, zeker voor ons. Hij is 27 "daarom" zit hij daar nog. Was hij 21 jaar dan had hij met die kwaliteiten zeker elders hogerop gespeeld.
De goal tegen AZ laatste minuut en nu verkocht voor 7 miljoen. Toch twee keer kunnen juichen.
Doe je naam eens eer aan en ren eens van deze site. Ga gewoon lekker popi doen op FR12.
Je zegt inderdaad iets geks. We missen wat verfijning op het middenveld, kom jij met Til Mr schoenendoos
Reken je nou niet rijk tov Ajax. Zij gaan gewoon meedoen om de titel hoor. Juist nu ze gaan doorselecteren komt er de gevreesde kwaliteit bij.
Zo das ff lekker nieuws na een powernapje. @FTM dank voor al de updates.
Zoek een tent waar ze bier verkopen en kijk op je telefoon, beste optie denk ik. Veel plezier, Rimini is top.
Een geschenk is wat overdreven. Geschenken krijg je we hebben Slot zelf gehaald. Hij is zeker belangrijk maar hij doet het goed omdat de club op alle vlakken een enorme sprong vooruit heeft gemaakt. 29 punten? achter Ajax onder Advocaat en zie ons nu 😄
Te traag, die kan niet met zoveel ruimte in zijn rug spelen.
Ik kom de peper en zout brengen als je dat lekker vind. Dat soort bedragen krijg je never nooit voor Geert tenzij er meerdere kapers zijn.
Yo pleur hier gewoon op met negatieve gejank en ga met je kneusvriendjes huilen op showtime.
Dat was an sich echt een flauw van Slot. Maar misschien ook een duiding dat hij inderdaad heimwee heeft. Jammer, vind het een leuke speler.
Jij bent een 020 troll van voetbalzone. Onder Raubaht op VZ heb je precies dezelfde tekst over Hartman geplaatst. Mooi leven dude