Lijnbaan1908

87

Laatste reacties

Als hij naar de Engelse (sub)top gaat speelt hij zich ook in de kijker.
Helemaal eens! Geert en Hancko gaan sowieso. Gimenez acht ik steeds minder waarschijnlijk: Feyenoord wil (terecht) de hoofdprijs en in zijn huidige vorm zullen clubs die dat kunnen neertellen wel 2x nadenken, en lijkt me dat Gimenez zelf ook zal twijfelen of hij niet eerst stabieler moet worden. Hartman, Wieffer en Timber komt (zeker na een eventueel EK) genoeg interesse voor, maar Feyenoord laat echt geen 5 basisspelers tegelijk meer gaan denk ik. Naast Hancko en Geert zou ik Wieffer lekker laten ga...
Dat maakt niet uit. Het doel is om je marktaandeel van dat merk te verhogen. En ondanks dat het misschien dezelfde eigenaren heeft is Bira Moretti weer een heel ander merk, met eigen budgetten en marketing verantwoordelijken. Zie het ook steeds meer voorbij komen afgelopen jaar dus dit zou me niet verbazen.
Doodsbenauwd voor het gore Bira Moretti, dan zeg ik mijn SK op.
GEBRUIK JE VERSTAND, GODVERREDOMME!
Heeft geen nieuwe updates meer nodig: we gaan het afleggen.
@FeyenoordTM omdat ze in het vliegtuig zitten hopelijk
@FeyenoordTM is het mogelijk dat die 14M kan kloppen, maar dan middels een constructie zoals Gimenez? Dat de rechten de komende 1.5 jaar tot 70% kunnen oplopen en dat het eindbedrag dan rond die 14 ligt?
Werk gewoon lekker mee en leg geld op tafel voor die Zuid Amerikaan. Als je je rechtsback, die geen gelukkig seizoen draait, de voorkeur geeft boven je rechtsbuiten.. dan heb je geen onderhandelingspositie.
Schandalig.
Je kunt het niet eens een analyse noemen, tis gewoon een poll met een oppervlakkige inleiding.
Dat zal ongetwijfeld. Maar ik vraag me dan ook af: zijn al die clubs interessant voor Geert? Leuk spelen bij de nummer 14 van Engeland, maar CL en om het kampioenschap strijden lijkt me dan meer waard. En gaan die clubs 35-40 willen neertellen debk je?
Kasanwirjo weg en we huren een rechtsbuiten, want Dilrosun is binnen een week naar die Grieken. Geert blijft, Bayern komt nooit met 40mil boor een rechtsback aan zetten.
Hij zal zich ongetwijfeld kunnen ontwikkelen, maar dat kan ook als we hem verhuren. Maar je moet doorselecteren. Hij heeft het inzicht niet voor op 10. Hij vertraagd het spel op 8, en hij heeft veel te veel risico in zijn spel om een 6 te worden. Dat wordt dus banken of (tijdelijk) vertrekken. Ik zie ook veel meer potentie bij Zechiel en Milambo.
Ben ik blij dat jij ver van het technisch beleid af staat.
Klopt, maar hij komt een stuk beter uit de verf op rechts, waar hij nu ook niet voor niets staat. Dus ja, in geval van nood kun je hem nog schuiven.
Goeie zaak dit. Ivanusec eerste LB, Sauer 2e. Bij nood kan Paixao nog op links. Geld liever steken in een goede 8. Als dat nog lukt heb ik er meer vertrouwen in.
Sauer in Oranje, oh oho oh oh!
Slot ontslagen, paniek in de tent.
Ze oefenen tegen de bank, ja dan gaat het best aardig.
Volgens mij en en toch? Barcos was alternatief voor Ivanusec, dacht dat Bitello er los van stond.
U, held!
De een nog slechter dan de ander..
Ja, want wij zouden niet moeten investeren om de CL te halen komend jaar? PSV is ons inmiddels voorbij, en 020 ook binnenkort als ze zo doorinvesteren. Dan wordt je leuk 3e.