Lowiekedevos

171

Laatste reacties

Beetje flauw, hij is een linksback die in een grote wedstrijd op een voor hem onwennige positie gezet werd. Hij viel zeker ongelukkig in en penalty was niet handig, maar het laat ook gewoon zien dat we echt een rb of cv erbij nodig hebben. Beelen wordt op dit moment niet goed genoeg geacht als cv en dus hoop ik dat ze in de winterstop een extra verdediger erbij gaan halen. Lopez als backup op linksback is prima.
Met zijn vorm nu had hij er zeker bij moeten zitten ja.
Eens, of een rechtsback of een cv halen.
Inderdaad maar geeft ook aan dat de spoeling achterin te dun is. Beelen wordt niet goed genoeg geacht, anders was hij er wel in gekomen. Hoop dat ze in de winter nog een cv bijhalen en dan Beelen evt. verhuren.
Ben benieuwd naar de opstelling morgen. Ik verwacht dit: Bijlow, Nieuwkoop, Geer, Hancko, Hartman, Zerrouki, Wieffer, Timber, Stengs Gimenez, Paixao
Veel beter is een groot woord, want Kokcu is een geweldige speler die we zeker missen. Timber is dit seizoen uitstekend en Stengs ook. Ik vind Wieffer toch nog wat minder dan vorig seizoen tot nu toe.
Heeft vandaag laten zien een uitstekende keeper te zijn. Straalt rust en zekerheid uit. Hopelijk kan hij eens langer fit blijven.
Ik zou Bijlow erin zetten. Wellenreuther doet het prima, maar toch lukt het vaak niet om de 0 te houden. Een fitte Bijlow is gewoon een erg goede keeper.
Wellenreuther, Geer, Trauner, Hancko, Hartman, Wieffer, Timber, Stengs, Paixao, Minteh, Ivanusec Prima basis toch?! Met Zerrouki, Lingr, Sauer op de bank heb je nog prima wissels ook, ondanks het gemis van Santi en Ueda.
Ik denk dat Minteh spits gaat spelen, maakt de laatste wedstrijden een uitstekende indruk als hij invalt.
Erg vermoeiend dit. Het artikel was gewoon prima en Slot moet er gewoon mee om kunnen gaan dat er dingen in de media worden geschreven.
Tuurlijk, daarom is hij ook benoemd tot aanvoerder. Een fitte Trauner zal onder Slot wel spelen denk ik, al wordt het wel interessant als Geer echt blijft. Offtopic, mijn favo 11 voorlopig: Bijlow, Nieuwkoop, Geertruida, Hancko, Hartman, Zerrouki, Wieffer, Stengs, Paixao, Gimenez, Sauer. Waarbij ik hoop dat Ivanusec snel erbij komt.
Super goede aankoop! Heeft zich sterk ontwikkeld in Belgie en staat er meteen. Bovendien voor een zacht prijsje en een echte Feyenoorder. Welkom terug Bart!
Fingers crossed
Strings met Slot, haha!
Verstandige keuze, hopelijk kan hij zich positief onderscheiden bij Excelsior dit seizoen. Kan in ieders geval veel minuten gaan maken.
Conteh 8 ton netto (jaarlijks) is trouwens complete onzin!
Dit kun je gewoon googlen, Hancko en Santi zitten bijv. op 9 ton bruto. Dus ja, Stengs zit straks op meer dan het dubbele. Szymanski (1.2 mln) en Idrissi (1.5 mln) waren afgelopen seizoen de grootverdieners. Kokcu zat slechts op 320K bruto.
Klopt, wel een flink bedrag! Meer dan 2x zoveel dan de andere grootverdieners. Ben benieuwd hoe ze dit gaan managen. En Stengs moet er dan wel meteen staan, al denk ik wel dat het een goede aankoop is!
Hij heeft nog niet zo veel kansen gehad, voornamelijk invalbeurten. Wellicht kunnen ze hem beter nog 1 jaartje uitlenen zodat hij veel speeltijd krijgt. 3 miljoen is echt veel te mager naar mijn mening. Trouwens "Slotbal" wat een verschrikkelijke benaming. Volgens mij spelen ze gewoon voetbal.
Dit zou oprecht zonde zijn! De potentie is zichtbaar, geef hem nou een kans.
Bullaude heeft het toch nog niet laten zien? Je moet een waardige vervanger halen voor Szymanski die er ook in de CL staat. Bullaude kun je dan rustig brengen.
Lijkt wel Football Manager! Dennis is lekker bezig.