MarioFR

263

Laatste reacties

Afschaffen dat eten, voedsel eten kan echt niet meer
Zou sowieso boven de 20 a 25m moeten opleveren met zijn huidige contractduur ook.
Lijkt me toch wel slim om te doen, Trauner zal helaas minder gaan worden en is sowieso aan het kwakkelen met fitheid/blessures, Geertruida, Hancko zullen waarschijnlijk binnenkort vertrekken en dan blijven Tsoungui en Beelen over als spelers met potentie. Nino kan best wel komen mochten we budget hebben.
Ze waren al van plan om niet te trainen, dus daar is niks veranderd dacht ik
Was al afgerond maar nu pas werkvergunning gok ik
Hmm dan vraag ik me af hoe het kwam dat die 71 was toen ik fifa speelde afgelopen februari tot april haha. Ach ja, zou het alsnog terecht vinden als die op zijn minst rond de 75 zou zitten, maar dat heb ik met andere spelers ook eigenlijk.. Zou me niks verbazen als Minteh, Geertruida en Ueda ook iets hoger zouden worden in een update.
Hartman heeft letterlijk 71 in de update van afgelopen februari geloof ik.. dan had dat wel iets hoger gekund dan +1
Hadden vrijwel allemaal ongeveer 1 tot 5 punten omhoog moeten gaan. Hartman 72 is bizar laag bijvoorbeeld. Geertruida had ook boven de 80 moeten zijn
Waarschijnlijk omdat hij nu start als 2e a 3e keeper en hij pas langer wil blijven als hij een "garantie" heeft dat hij bij de eerste twee keepers hoort..
Die krijgen met CL er gewoon 30 miljoen bij dus er komt echt wel een verdediger daar lijkt me
Lijkt wel een hele goede deal dit
Hopelijk kan die eindelijk een goede 28 a 32 wedstrijden spelen met beker er bij.. Dan in de zomer kijken of hij zich goed genoeg heeft ontwikkeld om de eventuele opvolger van Hancko te worden of voor een leuk bedrag te laten vertrekken.
Had op een iets langer contract gehoopt voor zo'n nog jonge speler.. Maar hopelijk zal die het alsnog goed doen en zijn contract eventueel verlengen als het goed gaat
Qua toekomst wel erg goed! Weet niet of hij goed is maar zal in elk geval wel wat kwaliteit in zitten.
Op transfermarkt staat dat die clubloos/transfervrij is? Kan Manchester City dan nog zulke dingen vragen? Lijkt me niet toch?
In principe fijn dat er een reactie kont, maar dat "wij hadden toch gelijk" waar het in mijn ogen uiteindelijk op neer zou komen is niet echt nodig..
Alleen keuring kan roet in het eten gooien..
Ik hoorde laatst dat 1 september de laatste dag was... Dat klopt dus niet? Zeiden ze bij FC Afkicken volgens mij
Jaaaa, vechten voor de promotie!
Gewoon een soort uigestelde koop lijkt het nu juli 2024 wordt er 'gewoon' 3,4 miljoen betaald
FeyenoordTM zei dat het voor Feyenoord goedkoper zou zijn. Arsenal heeft geen concrete interesse op dit moment dat ik ook begrepen heb.
Oh wow, dit had ik niet verwacht eigenlijk.. Is er meer geld dan ik dacht of wordt er nog wat meer spelers verwacht die vertrekken dan?
Is ook zo, mensen snappen niet dat dure transfersommen vaak ook duurdere salarissen oplevert en ons salarishuis is daar nog niet