Nederbelg-Mario-uit-010

Nederbelg-Mario-uit-010

36

Laatste reacties

Chris, je kunt zo de politiek in…
Parkeren wordt weer duurder in Eindhoven
Ja waarom zou dat niet kunnen? Er wordt nu ook gelekt. Dat is eerder benoemd. Ik ben in betrokken geweest bij de supporters denktanks en toen kon dat ook gewoon. Als je zo’n medium bent al 1908 kan het een middel zijn voor Feyenoord om bepaalde informatie, lees nieuws te laten landen. Dus waarom niet?
Zonder dat ik nu te horen krijg dat ik maar niet op dit forum moet komen. Er moet wel een verschil blijven tussen sensatie door te schrijven om te schrijven en nieuws dat herleidbaar danwel te checken is. Het systeem qua kwalificeren is wel goed. Wanneer informatie te veel sensatie is niet herleidbaar of discutabel, dat 1’tje erbij zetten. Dat doen jullie al, maar leg daar nog meer nadruk op. Ik ben altijd van mening, één bron is geen bron…en bij twijfel nadrukkelijk benoemen. Ook moete...
Uiteindelijk toch een mooi team. Aardig wat spelers uit het oosten van Europa. Dit is een krachtig team.
Is een onderaan van EU. en kan direct aan de slag.
Gaat hij zondag spelen? Zoiets las ik ergens.
Aad de Mos: https://www.voetbalprimeur.nl/nieuws/1148423/de-mos-laat-psv-voorspelling-los-1-3-daar-thuis-wordt-het-4-0.html
Was toch echt twee vingers in de neus voor PSV volgens bepaalde kenners.
Ook heb een beetje de draak gestoken qua informatie en sensatie. Dit is niet op de persoon, maar media in het algemeen. Dat heb ik ook in een nader bericht ik eens uitgelegd. Vervolgens moet ik maar niet op het forum. Bla bla. Het is een beetje triggeren, meer niet. Wanneer het op de persoon is en beledigend, dan zijn wij met zijn allen verkeerd bezig. Al vind ik wel dat je een bewijsdrang hebt door deze lijst te posten. Is nergens voor nodig. Het is je hobby en doet dit naar de mogelijkheden die je ...
Kom op, geef er slingr aan… laat ons niet meer wachten op enige versterking.
Ik vraag mij meer en meer af of het niet gewoon al een hele tijd geleden is afgerond en dat het schrijven om te schrijven is voor bepaalde bronnen. Laten we hopen dat het nu echt klaar is en Houtman door speakers galmt …met in de basis Luka….
Bedoelde de positie voorin. Middenveld wel zwakker idd.
Idrissi is toch vertrouwd, toch de voorhoede waar je kampioen mee bent geworden. Ja, ook ik heb mij soms geërgerd aan zijn spel, maar zeker niet minder gejuicht als hij scoorde. Wij zullen er niet zwakker van worden.
Dat is ook wel zo, ik vind de normering die worden gebruikt wel een toegevoegde waarde. Als er dan een 1 of een ster staat lees ik het wel met meer interesse.
Ik twijfel niet aan de inzet van alle betrokken partijen. Dat geldt ook voor de lezers en enz. Wij hebben allemaal maar een doel, onze club steunen en prijzen winnen.
Bedankt voor het advies, door deze reactie zal ik mezelf iets duidelijker maken. Het lijkt er meer en meer op dat er ergens een naam wordt geroepen en het nieuws is. De stappen zijn wel leuk om te volgen, zeker wel. Alleen nogmaals. De laatste dagen is het allemaal een beetje te veel gebaseerd op speculeren. Zie ook andere bronnen. Dan vind ik het leuk om er een roering aan te geven. Deze pagina is enigszins de betere te noemen, alleen hoef ik geen toestemming van je te hebben. Je hoeft het niet eens...
Nog even nuanceren. Het lijkt mij wijzer om pas te melden als er een speler gaat tekenen. Er is zoveel onrust en hoop.
Rutte of Rutger, beiden last van zelfde probleem. Zien dingen die er niet zijn…fabeltjeskrant
Na het lezen van alle kritiek krijg ik het gevoel dat wij gaan degraderen, niets is natuurlijk minder waar. Het was allemaal niet zo dramatisch, maar emotie wint het van de ratio. Over een aantal weken zal alles anders zijn, dan is de euforie weer terug en winnen wij nog net niet de CL. Enfin, niet klagen en achter de club blijven staan. Het is niet anders dan vorig jaar en de rest is geschiedenis!
De missing link in het team!