Niek69

12

Laatste reacties

Er is feitelijk naar niemand geluisterd. Het blijft chaos bij de KNVB. Overleggen doe je ook met de clubs. Nu gaan Ajax, Volendam en Feyenoord er weer tegenin. Net zo bestuurloos als Ajax. Neuzen dezelfde kant op lukt niet eens
Slot heeft gelijk. De spelers zien dit ook en het buitenland reageert. Dit had zonder namen en aantal spelers minder problemen opgeleverd. Je hoort dit als speler niet graag en dan wordt ineens je naam genoemd. Verder vind ik 1908.nl prima info geven en kijk ik iedere dag. 4-0 zondag moet lukken.
Vorig seizoen waren de teams van Ajax en PSV op papier ook veel beter. Toen bleek dat een samenwerkend team veel geld makkelijk kan verslaan. Tot de Winterstop ging het toen ook moeizaam. Ik ben vooral benieuwd wat die 2 Kroaten voor Feyenoord kunnen betekenen. Sinisterra wordt te lastig.
Timber en Zerrouki vind ik nog steeds futloos en niet creatief. Ik hoop dat Ivanusec nu snel komt, want die hebben we nodig. Wieffer was ook niet best, maar kan het niet alleen. Beelen viel geweldig in en hebben we zeker wat aan.
Wat zou Sinisterra moeten kosten? Hij zou een nog veel betere oplossing zijn i.p.v. Idrissi. Dat Leeds hem niet opsteld begrijp je al helemaal niet. Hij is beter dan de meesten in dat team. Laat maar gelijk komen haha
Nog 2 dagen om de puntjes op de i te zetten, maar dat gaat goed komen. 2-0 moet lukken zondag. Als je maar gelijk goed begint. Ben wel heel nieuwsgierig of Ueda een basisplaats krijgt.
Goede gozer. Geen arrogante of andere rare trekjes wat de meeste hebben. Ik hoop dat hij het samen met Ueda mag gaan doen dit seizoen. Niet elkaar afwisselen. Lekker samen speler. Wat is een principe akkoord waard. We zullen zien hoe de Ivanusec soap afloopt. wachten tot 20 augustus lijkt me niet haalbaar. Maar wij hebben Santiago Gimenez.