Paultje

1456

Laatste reacties

Ik zou nu toch met Zerrouki spelen.
AS Roma loten.
Als we hem maar niet te lang moeten missen. Nieuwkoop is ook niet alles....
Dat is niet echt een lekkere structuur. Zo heb je geen scouting nodig...
https://twitter.com/collinabanter/status/1718621394441764997?ref_src=twsrc%5Etfw%7Ctwcamp%5Etweetembed%7Ctwterm%5E1718671658397925507%7Ctwgr%5Ef991398f55fb83368f9d4b2bd05df04bdd87830c%7Ctwcon%5Es3_&ref_url=https%3A%2F%2Fwww.fcupdate.nl%2Fvoetbalnieuws%2F2023%2F10%2Fsantiago-gimenez-tweet-gechoqueerd-over-krankzinnige-beslissing-van-dennis-higler Gimenez gooit er nog een tweetje uit. Het is ook bizar.
Er komt in januari gewoon een bod van 50 miljoen of zo als hij zo doorgaat. En wat doen ze dan??
Een iets verbeterde versie van Pederson.
Waar maakt hij zich jaren later nog druk om... Door z'n wilskracht en doorzettingsvermogen is hij zo ver gekomen. Laten we nou niet zeggen dat hij voetballend inzicht en vermogen heeft. Bal afpakken en inleveren bij iemand die het spel wel kan maken. En veel meters maken dat kan hij ook goed... Hij blijft gaan maar het is geen technisch begaafde voetballer.
Die gaan dat niet doen.
Nu maar hopen dat iedereen heel blijft..
Lang is ook een mietje. Doet over 2 weken gewoon weer mee. Laat die interlands gewoon aan zich voorbij gaan.
Je hebt het goed verwoord hoor. Veel mensen zijn het met je eens denk ik. Ze.moeten de regels heel snel aanpassen want dit gaat zo niet natuurlijk. Laat ze eens een voorbeeld nemen aan de Engelsen..
Beide clubs hebben bij ons aangegeven dat ze de wedstrijd willen uitspelen. Daar hebben we invulling aan gegeven", zegt Bluyssen tegen ESPN... Grootste gelul weer van de knvb want wij wilden helemaal niet uitspelen..
Beetje triest dat 020 nog in beroep wil gaan ook. Arrogantie ten top. Het zou ze sieren iedere beslissing van de knvb te accepteren...
Zo, dat lucht op...
Waarom begint Volendam nu te janken? Toen die wedstrijd er 3 weken geleden werd uitgehaald hoorde je ze toch ook niet....
Het besluit blijft van de knvb blijft staan. Ondanks dat de knvb het er net deze regels ook een zooitje van heeft gemaakt staat nog steeds omschreven dat een wedstrijd bij voorkeur binnen 72 uur moeten worden afgewerkt.
Ajax gaat toch niet naar de rechter. Het eerste wat die doet is kijken of ze er echt alles aan gedaan hebben om eea te voorkomen gezien de situatie waarin ajax verkeerd. En dat hebben ze dus niet. Ze hebben bv nagelaten om netten op te hangen....
Heel diep schamen en verder je bek houden daar in Amsterdam
Ik begrijp Volendam niet. Die lagen ook niet dwars toen de wedstrijd eruit werd gehaald vanwege de Europese verplichtingen van ajax. En nu lopen ze te zeiken....
Ze hebben blijkbaar 2 opties. Niet spelen of naar de rechter. Het besluit is onvoorwaardelijk.
Echt, 10 punten in mindering geven die idioten
Gaat er iemand in beroep? Bij Volendam zijn ze ook niet echt blij las ik. Daar hebben ze niet eens mee overlegd. Stelletje amateurs daar in Zeist!