RS

268

Laatste reacties

IK begrijp beide kanten. Lutsharel is een sterkhouder. Het salarisplafond is belangrijk voor Feyenoord. Dillema dus.... We hopen op een goede club, wat ik eigenlijk niet zo goed begrijp. Lutsharel heeft toch goed gepresteerd in de CL en is kampioen een aanwinst voor de meeste ploegen...
Volendam heeft keihard gespeeld en alles, maar dan ook alles om 1 punt te houden. Op zo'n veld.....(Dit deed mij denken Vitesse - Feyenoord gaan liggen, uitdelen, veters strikken enz. Feyenoord moet of de bal diep spelen en de 2e bal veroveren of de Dick Advocaat manier terug trekken en tussen de linies door voetballen. Een plan B dus... Maar ze ook vreselijk slordig gespeeld, aan de verkeerde kant dekken enz.
Heb je zijn corners gezien? Heerlijk! Leo Sauer kan dat ook. PSV is er kampioen door!
Thomas Beelen vergeten? Givaij Zechiël vergeten? Zoals al door DeTeil Mats Wieffer genoemd. Leo Sauer vergeten? Nou jij hebt verstand van voetbal!! Doe het licht maar uit! Of scheer de baard af, dan heb je misschien niet meer zo'n stellige mening.....
TM Waarom halen jullie artikelen weg? Ik had wel eens gelezen dat eer van lezers artikelen verdwenen., maar geloofde dat eigenlijk niet. Het blijkt toch waar. Bah kinderachtig! Dat deze site alleen nieuws brengt is een beetje raar, als je suggestieve aanbevelingen doet voor spelers.
Ik vraag mij af.... Wat 1908 nu beoogd.... FC Twente, Ajax en Utrecht ja zelfs PSV kijkt mee... Je kunt wel zeggen die hebben zelf scouts, maar om de concurrentie zo te helpen? Ik zou als site niet op de plek van de scouts gaan zitten.. Geen kritiek maar een oprechte bezorgdheid...
Heren en Dames, Luciano Rodríguez is nog niet verkocht. Ik weet niet wat er aangeboden is bij Lommel SK voetballen of zoiets. Feyenoord heeft een basisplaats te vergeven (CL, strijden om Bekerwinst en Landskampioenschap)
Orkun Kokcü niks huren kopen! 20 Miljoen Crysencio Summerville kopen 20 Miljoen Luis Sinisterra kopen voor 20 Miljoen Kampioen 2025 en veel geld over!
Dromen mag toch?? Robin de YL en o21, dromen komen uit
In de Youth League toch een ijzervreter! Ik ben blij nu Mike Kleijn nog graag! Langzaam komen de O21 spelers naar boven, ze worden onderschat. Ik hoop dat Feyenoord kritisch kijkt naar de opleiding en hoop op Robin van Persie bij 021.
Nee dat is Ivanusec die kijkt alleen naar de bal...
Ben jij Feyenoorder? Neem gewoon je pil!
Yakuba Minteh huren met koopoptie en met terugkoop optie voor Newcastle United.
Iedere wedstrijd van O21 zijn er maar 6 of 7 wisselspelers. Ik verbaas mij er iedere keer meer over, om een team te smeden moet de jongens (zeker thuis) er allemaal bij moeten betrekken. Nogmaals deze wedstrijd moest gewonnen worden Sauer kon maar 1 helft , dus er moet dan een linksbuiten van O21 zijn. Als dit niet kan dan uit O18 Aymen Slity of Zepiqueno Redmond. Nou krijg je FC Groningen uit, geen zekerheidje. Jammer, een erg grote gemiste kans.
Begrijpt er nu iemand nog wat van? Wel met Givairo Read, Leo Sauer en Thomas van den Belt. Sem Valk, Mike Kleijn, Joep van der Sluijs, Délano van der Heijden en Amadou Sanyang staan niet eens reserve? Wat een teambuilding!!!??? Deze wedstrijd moest je winnen. Tactisch zeer goed van wereldtrainer Melvin Boel, nou doe het licht maar uit.
Ik vind de mening over Marcos López zeer negatief. Sterker nog hij lijkt mij de ideale vervanger van Davíd Hancko, waarvan ik verwacht dat hij niet te houden is. We hebben daar een keer een voorproefje van gezien, dat smaakte naar meer! Als je zo weinig speelt als Marcos mag je er eigenlijk geen oordeel over vellen. Hij heeft hele goede wedstrijden gespeeld en wordt zelfs geprobeerd als rechtsback, daar gaat het mank! Ook nog tegen een hele vervelende tegenstander. Gijs Smal tenslotte vind ik een aanw...
Mats Wieffer is een speler die ver ondergewaardeerd werd, omdat hij kritisch is. Voetbal technisch is het een wereldwonder die het spel heel erg goed ziet! Bij FC Twente zagen ze dat niet, lastig (kritisch) was hij! Thomas Beelen is een schot in de roos!
Ha Ha! Grappige woordspeling! Smal en Breed
Heb ik het nou verkeerd Arne Slot zei ik zou best wel de Arsène Wenger van Feyenoord worden. Ik vergis me denk ik, want zelfs voor aankomend jaar is het blijkbaar onduidelijk.
Heb je Ajax niet gezien? Dat is een trainer die tactisch niet heel sterk is!
Wat een rare reacties hier. Wij spelen altijd op donderdag Europees (Conference League en Europa League) .Wij hebben de meeste kijkers op tv, dus het is logisch dat het een met het ander te maken heeft. Vrouwenvoetbal is hartstikke populair en dat moet nog veel populairder worden. Mannen wen er maar aan (oh wacht even ik ben ook een man!!??) 51 % van de wereldbevolking is VROUW!
Van Hartjes wist ik niet, jammer. Van Persie in de YL en O 18 lijkt materiaal voor het eerste achter Ueda (Osundina heeft ten Kloese hoog zitten. Een beetje vroeg daar ben ik het mee eens! López daar had ik Malacia die we terug kopen staan (weet niet of dit haalbaar is). Bijna alle spelers worden door Slot beter gemaakt ook al kosten ze een hoop geld. De jeugd van Feijenoord wordt onderschat, ben ik van overtuigd.
Ik kijk waarschijnlijk meer voetbal dan menigeen. Zechiël de eerste keer dat hij voor Dermane Karim erin kwam geweldig!! blijkt ook! Alle wedstrijden van FC Dordrecht. Sebaoui, Tsoungui, 't Zand en Osundina. Hartjes bij Excelsior, Mike Kleijn helaas nog niet verlengd en natuurlijk de YL en O21 ja ik houd van voetbal.
Dat zou geweldig zijn en hij speelt bij Feijenoord altijd! Voor Ivanusec (Sauer - Sebaoui), Ueda (van Persie - Osundina) en Stengs (Slory - Walemark) Midden met zerrouki (zechiël), Timber (Milambo) en Babadi (Lingr) Achter López (Hendriks - Kleijn) , Tsoungui (Kasanwirjo), Beelen (Trauner) en Read (Nieuwkoop) Keeper Bijlow, Wellenreuther en Sas Hartjes, 't Zand en vd Belt als aanvulling en voor de toekomst op papier zeer sterk