Robert010

1561

Laatste reacties

Leuk voor Dilrosun, mooie voorzet, echt niet mijn favoriet, maar hij kreeg geen kans meer. Lachertje van de dag was paixao. Schwalbe van het jaar.
Is er 1 voorin die wat doet dat is Minteh, Gimenez totaal niet in de wedstrijd. En die Kroaat heeft nog geen bal goed geraakt. Erger me kapot, gaarne wat wisselen
Verrassend dat Milambo speelt, maar ik vind het wel prachtig, denk dat er wat spelers balen. En dat paixao niet speelt is wel logisch, laatste weken zie je niks.
Zeg niet dat ik een grote fan ben van Dilrosun, maar dat hij nooit meer speelt is apart. Vorig jaar was hij volgens wat analisten de beste. Paixao en Ivanusec laten ook niet veel zien. Die Kroaat kan veel beter.
Gelezen was prima stuk, moet wel zeggen dat ik me afvraag wie het kan redden om in het eerste te spelen, begrijp me niet verkeerd Slory is zeker een talent, maar laat nu ook niet al te veel zien. Misschien had hij wel verwacht dat hij bij de selectie zou zitten. Daar zal jij beter antwoord op kunnen geven.
Deze lichting bakt er niet veel van. Paar aardige spelers, dan houd het op. Het enige wat je nog kan doen is andere trainer voor de groep zetten
Benita geen eens in wedstrijd selectie. Dat gaat niet goed met deze speler.
Helaas speelt Terence haast niet meer, die heeft zoveel blessures gehad. Staat nog onder contract officieel bij Fulham. Vond zelf ook goede speler, kijk maar eens hoeveel wedstrijden hij speelt in een jaar, dat zijn er niet veel. Die gaan ze niet halen.
Wat een kans nog voor Wieffer, nou competitie is voorbij. Alles op de 2 de plek
De 2 de plek is hoogst haalbare en dat zal nog moeilijk zat worden.
PSV in begin wat sterker, toch heeft Feyenoord daarna wat kansen gehad. Vind Timber en Hartman erg goed. Ivanusec het komt er niet uit. Zerrouki vind ik ook tot nu toe niet geweldig
Samenwerking met Newcastle niet op spel zetten. Maar zal de vraag zijn wat hij zelf wil, volgens gaat hij ook naar Afrika cup, ben je hem sowieso tijd kwijt. En 13 spelers blessure daar zullen er heus wel hoop van terugkomen.
Wieffer speelde zelf uitstekend.
Zelf heb ik Timber hoger dan gemiddelde, heb zelf wel eens kritiek op Wieffer, die speelde erg sterk.
Verdiend verloren, wij hebben de kans gehad uit tegen hun en ook Lazio. We gaan de Europa League in. Klasse speler die Griezmann.
Atletico is ijzersterk, ik ga niet negatief doen, zo slecht speelt Feyenoord niet. Enorme fout van Geertruida en die gasten kunnen hun spelletje spelen.
Nou je moet nu winnen, Lazio wint, aan gelijkspel hebben we niks. Nou we overwinteren in ieder geval wel.
Normaal gesproken zal Celtic niet winnen bij Lazio, dan overwinter je in ieder geval Europees gezien.
Ja dat klopt, laten we lopez maar niet op rechtsback zetten. Read is talent, misschien durft men het niet aan. Wat ook goed tegenvalt is de ontwikkeling van Benita, die komt bij Excelsior niet aan de bak.
Viel niet slecht in, zal nu ook wat meer kansen gaan krijgen, Trauner kan niet altijd spelen en dan zie ik liever Beelen centraal en Geertruida back.
Ik begrijp je wel in ieder geval, we gaan van blessure naar blessure, dan weer een domme overtreding. Heeft het in België aardig gedaan, maar dit spel kan hij niet aan.
Speelt hele jaar al sterk en dat Wieffer even aanpakt alleen maar goed.
Bram van Polen komt ook nog.