Rodney

40

Laatste reacties

Ik ben bang dat je gelijk heb .
Wat me opviel van de interviews met de Ajax gedeelte is dat ze zichzelf zielig vinden en zichzelf als slachtoffer zagen , nou volgens mij is Feyenoord hier de grootste slachtoffer , een excuses richting Feyenoord zou wel sjiek geweest zijn maar zelfs dat konden ze bij Ajax niet over hun hart krijgen ook het verhaal dat ze er alles aan gedaan hadden is onzin , iedereen ( behalve Ajax schijnbaar )was er al bang voor dat als ze achter kwamen dat er dit soort dingen zou gebeuren , netten ophangen was echt no...
Als Trauner gaat heb je echt niet voldoende achter de hand , voor rechtsachter : Nieuwkoop / Geertruida, ,Rcv : van Beelen / Geertruida , Lcv : Hancko / Geertruida oftewel voor 3 posities heb je 4 spelers ,hoort niet bij een topclub zeker als je verder wilt groeien als Club , en natuurlijk ,zou Wiefer ook Rcv kunnen spelen maar dat is echt een noodgreep .
Oops ik zie bericht aangepast Gremio vraagt 12 miljoen
Er staat dat de clubs het nog niet een zijn over de wijze van betaling , mag ik hieruit concluderen dat over de hoogte van het bedrag geen /weinig verschil onderling zit ?
Ben het wel met je eens alleen wat mij tegenvalt is dat iedereen toch wel wist dat de kans heel groot was dat Kokcu zou vertrekken , dan duurt de opvolger voor Kokcu wel lang , tijd genoeg om er 1 te scouten en binnen te halen , toegegeven ik heb makkelijk lullen vanaf de bank maar toch.
Daar heb je wel gelijk in , heb ook nog wel hoop dat er 2 goede spelers bij komen en dat het allemaal veel beter gaat worden maar je loopt wel zo vroeg in het seizoen tegen een behoorlijke achterstand op .
Nou voor 9 miljoen kan je echt wel een betere speler als Zerrouki halen , een speler die Slot met alle geweld wilde hebben
Hey Kees . Het ging er bij mij om dat Pedersen bij sommige echt helemaal niets goed kon doen , waar Nieuwkoop ook gewoon zijn zwakke punten heeft De vraag is natuurlijk , wat is beter voor het elftal , een speler met veel snelheid die maar blijft gaan maar met een matige voorzet , of een speler met een goede voorzet maar minder snel en wat in de omschakeling toch problemen geeft ,zeker tegen goede en snelle buitenspelers .
Voor alle Pedersen haters , Nieuwkoop heeft idd. een betere voorzet dan Pedersen maar in de omschakeling was Nieuwkoop ook nergens te vinden , waar Pedersen nog weleens op werd af gerekend maar kon hij op snelheid nog een hoop corrigeren , van Pedersen had ik ook nooit het idee dat hij rood zou pakken , zeker niet halverwege de helft van de tegenstander tegen een matige tegenstander kan je nagaan als Nieuwkoop tegen een bv Noa Lang komt te spelen , voor de rest moeten we niet wanhopen , er komt nog wel ...
En dat rechtvaardigt dat hij de grootverdiener van Feyenoord wordt ?
Misschien omdat hij in Frankrijk mislukt is , dat zijn statistieken niet al te best zijn en omdat hij een grootverdiener wordt bij Feyenoord met netto 1,25 miljoen ( NOS(
Idd , die zijn net zo 👎👎
Het zou me niks verbazen als PSV ineens interesse heeft , 😠😠
Heb je ook helemaal gelijk in ,ik bedoelde dat FTM heeft bericht wat te Kloese had gezegd , en dat FTM dan niet verweten kan worden dat hij dat hier plaatst en dat er vervolgens toch een kink in de kabel komt , niet erg netjes van Szymanski en zijn team dat als er een mondelinge akkoord is om ineens met aanvullende eisen op de proppen te komen .
Maar dat is dan toch een fout van te Kloese , kan je moeilijk FTM de schuld geven , die hebben alleen bericht wat te Kloese heeft gezegd .
Op zich begrijp ik je gedachte maar aan de andere kant , Trauner en Hancko zijn ook nooit weggekocht door de clubs die jij bedoelt en die waren ook nog eens veel goedkoper , dus je kan niet automatisch vanuit gaan dat als er geen interesse is van bv de Duitse middenmoot dat ze niet goed genoeg zouden zijn .
Helemaal met je eens , als hij niet voldoet dat gaat hij echt voor veel minder weg , en hij kan ook na 5 jaar gewoon nog uit zijn contract lopen.
Als je kijkt naar Herta afgelopen seizoen was Ejuke geen basisspeler ,zowel voor als na zijn blessure , wil je dan een speler huren van de degradant in de Bundesliga die geen basisspeler is? Pepi is een ander verhaal, vaste basisspeler en aardig wat doelpunten gemaakt .
Ik denk sowieso een linkercentrale verdediger als back up van Hancko of ze moeten Rasmussen definitief willen overnemen maar daar heb ik nog niets over gelezen en de vraag is of Rasmussen wel goed genoeg is .
Ik maak ervan Chris Woerts 1 - FTM 12 , ik tel nl. al die keren dat Woerts fout zat ( bv inversteerdersverhalen ) en FTM goed zat ook mee .
Ik mis alleen nog de bonus bij een kampioenschap van Tottenham zolang Slot daar trainer is , kans is klein maar je weet het maar nooit
Ik denk dat men ervan uitgaat dat Roma de Europa league wint , winnaar komt in pot 1 , zou dus ook Sevilla kunnen worden .
Helemaal mee eens , het is jammer als Slot weggaat , maar dan wel zo snel mogelijk , mocht het nu niet gebeuren dan komt er misschien volgende maand een andere club en om dan een nieuwe trainer te vinden en diens wensen ( nieuwe spelers) in tewillegen wordt alleen maar lastiger .