Schook

96

Laatste reacties

Bij de gele poortjes is het ook een ramp voor je binnen bent
Hebzelf jl woensdag en Feyenoord - Twente ervaren dat het een half uur duurde voordat ik in het stadion binnen was Feyenoord doet er wat aan geef de supporters is betere kwaliteit.
Terecht dat de netten blijvenwant er zijn nog diverse debielen die nog vuurwerk en rookbommen afsteķen in het stadion zoals jl woensdag bij Feyenoord - AZ.
De bieding door disney/espn is niet correct gebeurd dit stinkt naar corruptie
Vond Jahabaksch dat hij goed gespeeld had dan moet hij de hele wedstrijd terug kijken hoeveel foute passes hij gegeven heeft.
Juiste reacie
Nieuwkoop heeft dan wel gescoord maar was ook niet scherp liet zijn tegenstander te veel vrij Nieuwkoop moet eens meer achterin blijven En strakker dekken.
Ja hoor de knvb mensen zijn weer goedsgezind voor Ajax als het een andere club geweest zou zijn dan was de straf 3 a 5 keer hoger geweest dit stinkt natuurlijk.
40 miljoen voor Gimenez is veel te weinig hij is minimaal 90 miljoen euro waard zulke bedragen vragen ze in Spanje, Italië en Engeland ook voor dergelijke spitzen.
Is zeker toegevoegd omdat er nogal mensen verbijsterd zijn over de overeenkomst??
Er zijn spelers die te laag ingeschat worden
Er stond in de tweede helft een goed team.
Die mevr van Leeuwen moet eens er heerlijk over zijn die maatregelen van de knvb werken helemaal niet er gaat geen weekend voorbij of er is een wedstrijd stil gelegd dus zij kraam lulkoek uit.
De KNVB heeft ajax gewoon gematst de knvb had gewoon de eindstand moeten bepalen zo had de een voorbeeld kunnen afgeven aan de andere clubs en supportes.
De knvb moet gelijk een strenge maatregel afgeven nl. De eindstand 0-3 handhaven dan schrikken de supportes gelijk af.
Dit akkoord stinkt , zijn er bij de knvb mensen die een gevulde broekzakken hebben? Voetbalclubs nu is het jullie verandwoording om te zorgen dat deze overeenkomst niet doorgaat
Maar 15 miljoen is veel te weinig hij is een internationale speler hij is 30 a 40 miljoen waard en Gernot Trauner is wel 50 a 75 miljoen waard kijk maar de bedragen wasr ze elders voor betalen.
Feyenoord heeft een zware loting ze kunnen er tegenaan.
Waarom weer die mislukte Jahanbakhsn ? Die kan er geen noot van.
Ik vind het een afgang van Castore dat de diverse kledinglijnen van Feyenoord diverse keren vertraging oplopen ze weten toch allang dat Feyenoord een hele grote supporters aanhang heeft dit is in het verleden bij andere kledingsponsers nooit voorgevallen.
Dat zou een goede welkom zijn die Feyenoord goed kan gebruiken .
Waarom Idrissi weer huren eerst wilde hij niet bij Feyenoord blijven en nu hij bij Selvilla buiten de boord is gevallen wil die op hange pootjes terug komen .
Pedersen verkopen Feyenoord heeft toch al een goede vervanger in huis en Idrissi niet kopen eerst wilde hij niet blijven en nu hij niet bij Sevilla buiten de selectie zit nu op hangende pootjes wel voor Feyenoord.
Geen enkele toeschouders van de bezoekende club toelaten, de vrijgekomen plaatsen seizoenkaarten van maken dan ben je van dat gedoe af.