SergioHerman

SergioHerman

267

Laatste reacties

Leen is zijn eigen grootste fan.
Heeft nu waarschijnlijk een klein contractje, is immers aangetrokken als reservekeeper. Snel opwaarderen en Bijlow in de etalage zetten.
Tempo lag veel te laag, ballen over een paar meter werden veel te vaak naar de verkeerde kleur gespeeld en het werd nog maar eens duidelijk dat onze spits hard op weg is om een tweede Jorgensen te worden. Doorselecteren deze zomer.
Een voetballer die, in mijn ogen, snel oud geworden is. Had voor Feyenoord begrippen een grootverdiener geworden terwijl het zeer de vraag had geweest of hij het ‘Slot voetbal’ had aangekund. Moreel kompas is er nooit geweest natuurlijk. Ach, welke voetballer heeft dat wel? Miljoenen verdiend bij Liverpool, miljoenen verdiend bij PSG, en dan toch nog kiezen voor de zandbak. Want 40 miljoen op de bank is beter dan 30.
Malacia verdient een premier league salaris, en dan ook nog bij manchester united. Die gaat het eerder een stapje lager proberen, bij een andere PL club of een andere competitie.
Geef het een paar dagen voor het eerste ballonnetje ‘waarom spelen we het niet in de Arena?’ opgelaten gaat worden.
Oei oei, Santiago. Gaat dit onze 2e Jörgensen worden?
Eens, en wat ook niet meehelpt is het moeten knokken voor elke meter, elke corner en elke goal. Niks gaat makkelijk, alles kost kracht. Als je dan zo’n wedstrijd als PEC-PSV bekijkt, waar ze als een heet mes door warme boter door die verdediging glijden, geeft dat wel te denken. In Eindhoven is dit seizoen een enorme financiële gok genomen, maar het betaald zich wel uit.
Wordt heel lastig, teveel spelers lopen op het tandvlees. Het drukke schema van zondag/donderdag/zondag eist zijn tol. Verliezen is geen schande, psv is dit seizoen heel erg sterk. 2e plaats en de beker en het is alsnog een mooi jaar. Met de inkomsten uit de CL je selectie verbeteren en volgend jaar weer voor de titel.
Philip Leonard. Werd in de Klassieker compleet dolgedraaid.
Dit. Mensen vergeten dat we nog niet zo heel lang geleden keken naar Danny Buijs, Theo Lucius (als aanvoerder!) en Alexander Ostlundt.
Ivanusec is geen speler voor de voorhoede, heeft niks van een buitenspeler. Zie ‘m meer als een nr 10. Je vleugelspitsen moeten snelheid en een passeerbeweging hebben.
Vaak zie je dat Engelse arbiters gaan overcompenseren als ze Europees moeten fluiten; dus heel snel gele kaarten trekken. Scheids van vanavond had na 5 minuten al een mooi statement kunnen maken door alle 10 spelers van AS Roma een gele kaart kunnen geven wegens protesteren. Jammer dat die regel nooit doorgezet is, want ik word er schijtziek van.
Dit is gewoon de kern van het Italiaanse voetbal. Je móet hier in meegaan, ook bij elke beslissing met z’n allen om die scheids, aangezien de beste man hier toch geen kaarten voor geeft.
Het gaat gewoon heel lastig worden, ik hoop uiteraard op winst maar ik verwacht een luizige 1-0 nederlaag. Italiaantjes vonden de 1-1 in de Kuip wel prima en kwamen, op het schot op de paal na, niet echt meer in de problemen. Voorhoede is sterk genoeg om tegen wie dan ook een goal te maken, dus dan moeten wij al 2 keer scoren en daar zit nou juist het probleem.
Toch wel een aantal spelers die het op 90% willen doen vandaag. Tempo ligt (weer) laag, nivo van afwerking is dramatisch. Elk schot op goal meters over. Typerend was wel dat akkefietje met Geertruida en Hancko. Prima pass in de loop, maar nee, Lutsharel wil ‘m liever in stilstand ontvangen. Rustig aan opbouwen, tikkie breed tikkie terug.
Alles hangt toch af van die eerste 10 minuten. Als Roma dat balletje snel rondspeelt en binnen korte tijd een of twee grote kansen creëert, wordt het gewoon stil. Het is altijd een wisselwerking.
Hardcore prima, zoals Panic voor Marseille thuis. Maar die huis dj snapt er geen hol van. Is gewoon een usb stick met dezelfde tien nummers, elke keer. Innoveren, kom op!
Eerste keer de Kuip was ergens rond ‘93. Voor de verbouwing nog.
Werd een keer tijd, Feyenoord kan hier veel meer mee doen. Elke (europese) wedstrijd is hetzelfde riedeltje. Hardcore op standje tinitus, leuk voor een of twee keer per jaar maar dat kennen we nu wel. Het zijn ook steeds dezelfde nummers, op het autistische af. Kap daar gewoon mee, Bootsy Paul. Spelers zijn klaar met de warming up, en gaan naar binnen. Peter Houtman roept de supporters op om met zijn allen achter het team te gaan staan. Langzaam klinken daar de eerste tonen van The ecstacy of Gold, v...
Beelen doet het tegen Sparta prima, ik vind Trauner in de opbouw wel veel beter. Gernot heeft een uitstekende inspeelpass, die vaak over een meter of 30 voorwaarts gaat.
De mensjes bepalen zelf wel hoe laat ze komen en hoe ze hun dag invullen. Dit is een mooi voorbeeld van ‘wij hebben een probleem en nu is het ook jullie probleem’. Ik hou van de Kuip, maar sommige faciliteiten zijn gewoon kut met peren.
‘Ik denk als we winnen doen we hele goede zaken om verder te komen.’ Hele goede teksten van onze Mats.
Ik zie geen enkele reden waarom wij, in de huidige vorm, van AS Roma gaan winnen. Het blijft bizar, dat je met dezelfde spelers Lazio compleet van de mat tikte. Nog nooit had ik Feyenoord zo goed zien spelen als die avond, in de Kuip. Er is ergens iets mis gegaan, geen idee wat.